stamboomgids

Familienamen » V

Websites 141 - 150 van 876:

Genealogie Verkroost & van Veen - home.kpn.nl/verkr091

Vermeld zijn de parentelen van zowel mijn ouders (Verkroost-Verheijen) als die van mijn vrouw (van Veen-Weg). Onze voorouders zijn afkomstig uit de omgevingen van Utrecht, Nijmegen, Hengelo (gld) en Het Westland.


Screenshot van website

Genealogie Vermazeren - www.genealogieonline.nl/genealogie-vermazeren

Een publicatie door W. Vermazeren met gegevens over oa. de families Vermaseren, Vermazeren, Litjens, Clabbers, Van Lin, Janssen, Vermaeseren, Hendriks, Vousten en Van de Pasch.


Screenshot van website

Genealogie Vermeer - www.genealogieonline.nl/genealogie_vermeer

Genealogie met oa. gegevens over de families Klaver, Vermeer, Coƫlho, Van Kommer, Nunes, Tijssen, Claver, Koning, De Graaf en Klaassen.


Screenshot van website

Genealogie Vermeulen - www.genealogieonline.nl/vermeulen-genealogie

Een publicatie door Hans van Ekelenburg met gegevens over oa. de families Vermeulen, Kikkert, Van Ekelenburg, Buijsekool, Sterre, Bakker, Selser, Stark, Blom en Van der Mast.


Screenshot van website

Genealogie Vermeulen - www.genealogieonline.nl/genealogie-vermeulen

Een publicatie door T. Vermeulen met gegevens over oa. de families Vermeulen, Van Nikkelen Kuijper, Dekkers, Dries, Van Deursen, Both, Knaap, Nijgh, Van Wingerden en Deckers.


Screenshot van website

Genealogie Vermeulen - www.genealogieonline.nl/genealogie-familie-vermeulen

Een publicatie door Ferry Forger met gegevens over oa. de families Vermeulen, Polanen Petel, Termeulen, Scheltema, Heyde, Tromp, Witte, Rijke, Wind en Birzwilks.


Screenshot van website

Genealogie Vermij - home.planet.nl/~ecvermij/genealogie-vermij

Deze website bevat de afstammelingen van Huigh Jans van der Mij en Annitje Jans, die rond 1670 in Nieuwerkerk a/d de IJssel woonden.


Screenshot van website

Genealogie Vernes - www.genealogieonline.nl/genealogie-vernes

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Vernes, Van der Koogh, Kievit, Van der Koog, Broeksmit, Leenderts, Kraaijeveld, Kivit, Van Dijk en Van der Giessen.


Screenshot van website

Genealogie Verniers - www.genealogieonline.nl/genealogie-verniers

Een genealogische publicatie door Marc Verniers met gegevens over onder andere de families Verniers, Verniers Vanderloeff, Dewilde, Vandamme, Desmet, Everaert, Vernier, Vernier(s) en Devos.


Screenshot van website

Genealogie Verschuuren - www.genealogieonline.nl/genealogie-verschuuren

Een publicatie door N. Verschuuren met gegevens over oa. de families Verschueren, Verschuuren, De Vries, Sebregts, Van Baast, Verschuren, Schellekens, Moonen, Verhoeven en Van Bavel.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws