stamboomgids

Familienamen » V

Websites 161 - 170 van 915:

Genealogie Vis-Van Minnen - www.genealogieonline.nl/genealogie-vis-van-minnen

Een publicatie door D.N. Vis met gegevens over oa. de families Cornelis Vis, Johanna Vis, Adriana Van Der Meide, Arendje Vis, Benjamin Vis, Adriana Karelsdr Vis, Pieter Van Minnen, Jan Vis, Anna Karelsdr Vis en Anthonie Cornelis Van Minnen.


Screenshot van website

Genealogie Visser - www.genealogieonline.nl/genealogie-visser

Een publicatie door Jan Visser en Jur Visser met gegevens over oa. de families Visser, De Visscher, Roelofsz., Slegers, Weerstand, Vlaming, Tromp, De Vries, Van Houten en Vos.


Screenshot van website

Genealogie Visser - www.genealogieonline.nl/visser-genealogie

Een publicatie door Corrie Visser met gegevens over oa. de families Dam, Visser, Kerkhof, Hoen, Van Leer, Eilander, Terwisga, De Jong, Bron en Hoogeveen.


Screenshot van website

Genealogie Visser - www.genealogieonline.nl/genealogie-familie-visser

Een publicatie door Arjan M.J. Visser met gegevens over oa. de families Visser, Bremer, Kamp, Bijleveld, Van Riel, Van Solingen, Van Elswijk, Weber, Van Leeuwen en Singels.


Screenshot van website

Genealogie Visser, van der Horst, Baas, van Steenis - www.genealogieonline.nl/genealogie-visser-van-der-horst

Een publicatie door Johan Visser met gegevens over oa. de families Visser, Van der Horst, Baas, Van den Broek, De Baar, Rietveld, Van Steenis, Verloop, Slob en Stehouwer.


Screenshot van website

Genealogie Vliegenthart - www.genealogieonline.nl/genealogie-vliegenthart

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Vliegenthart, Van Nugteren, Van Heeren, Bouman, Ponsen, Carlebur, Van Wingerden, Stam, In 't Veld en Van Dijk.


Screenshot van website

Genealogie Voeten - www.genealogieonline.nl/genealogie-voeten

Een publicatie door Dick Krabbendam met gegevens over oa. de families Voeten, Voet, Voets, Voete, Meeus, Simons, Dekkers, Kerstens, Van Gastel en Antonissen.


Screenshot van website

Genealogie Voets - www.genealogieonline.nl/genealogie-voets

Een publicatie door Ruud Voets met gegevens over oa. de families Voets, Osch, Larooij, Steenbruggen, Van de Veerdoncq, Van der Donk, Verberne, Spierings, Eymberts en Van Herethum.


Screenshot van website

Genealogie Vonck van Lienden - www.vonk-gen.nl

Genealogie Vonk en Vonck van Lienden, kwartierstaten Vonk, van Ommeren, van de Brenk, Schoordijk, Stegehuis, van Keulen, Berger en Mulder.


Screenshot van website

Genealogie Voncken-Denessen - www.genealogieonline.nl/genealogie-voncken-denessen

Een publicatie door J.H.L. Voncken met gegevens over oa. de families Denessen, Robberts, Wilbers, Peeters, Voncken, Funcken, Frenken, Sieben, Denissen en Dinghs.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws