stamboomgids

Familienamen » V

Websites 201 - 210 van 867:

Homepage van Pieternell@ - www.pieternell.nl

Van de Velde, Smies, Vos en Gunst zijn de belangrijkste Zeeuwse namen in mijn stamboom. Smits, Van Vorstenbosch, Van Tuijl en Voorhorst.


Screenshot van website

Homepage van Pieternell@ - www.pieternell.nl

Van de Velde, Smies, Vos en Gunst zijn de belangrijkste Zeeuwse namen in mijn boom. Smits, Van Vorstenbosch, Van Tuijl en Voorhorst zijn namen die voortkomen uit diverse andere delen van Nederland.


Screenshot van website

Jan Veraart - GeneaNet - gw.geneanet.org/index.php3?b=janv1962

Fam Veraart-Taheij / De Rooij-Van de Berg


Screenshot van website

Kwartierstaat Aaltje Tanja de Vries - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-aaltje-tanja-de-vries

Een publicatie door I. Visser met gegevens over oa. de families Hartjes, Hesselius, De Vries, Feitsma, Oom, Braunius, Van der Blom, Keuning, Bootsma en Verdier.


Screenshot van website

Kwartierstaat Alex Verbeek - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-alex-verbeek

Een publicatie door H. Verbeek met gegevens over oa. de families Van Leeuwen, Van Rijn, Van der Geest, Romeijn, Kouwenhoven, Flohil, Verbeek, Ottenhoff, Van der Helm en Van Veen.


Screenshot van website

Kwartierstaat Cornelia Maria Johanna Vermeulen - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-cornelia-maria-johanna-vermeulen ...

Een publicatie door Johan van Hassel met gegevens over oa. de families Vermeulen, Dekkers, Brouwers, Elsten, Deckers, Van der Ouderaa, Helmonts, Timmermans, Braet en Van Heyst.


Screenshot van website

Kwartierstaat Derk Vonder - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-derk-vonder

Een publicatie door Matthijs Vonder met gegevens over oa. de families Vonder, Van Tuinen, Stroedingh, Jagt, Koens, Eefsinck, Snippe, Klok, Jans en Hendriks.


Screenshot van website

Kwartierstaat H.M. Verbeek - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-h-m-verbeek

Een publicatie door Henk Verbeek met gegevens over oa. de families Romeijn, Kouwenhoven, Verbeek, Rijn, van, Franken, der, Holland, van, Thoen, Heij, de en Heij, de.


Screenshot van website

Kwartierstaat Hermanus Veltman (1886-1975) - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-hermanus-veltman

Een publicatie door Ben Veltman met gegevens over oa. de families Veltman, Van Breemen, Van Esch, Deckers, Van den Elsen, Elsendoorn, Oosterwaal, Koppens, Cremers en Van der Sluijs.


Screenshot van website

Kwartierstaat J. Vlugter - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-j-vlugter

Een publicatie door B.Vlugter met gegevens over oa. de families Maarleveld, Vlugter, Van West, Klop, Van der Borde(N), Alias Romeyn Maerlevelt, Van der Tuijn, Couwenho(O)ve(N), Cromvinger en Verwol.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws