stamboomgids

Familienamen » V

Websites 201 - 210 van 876:

Het Vossenhol - www.dyliana.nl/genealogie2

Persoonlijke website met alle gegevens en veel materiaal van voorkomende families. Het gaat vooral om de families Vos, Snijders, Kraat, Masselink


Screenshot van website

Hoe heette Christiaan? | Zoektocht naar het verleden - www.hoeheettechristiaan.nl

Hij werd meegenomen van de Kust van Guinee en naar Nederland gebracht. Hij werd gegeven aan de Burgemeester van Weesp. Bij zijn doop, toen hij 27 jaar was, kreeg hij de naam Christiaan van der Vegt. Daarvoor werd hij Presto genoemd. Hij schreef brieven naar Koning Willem I, was Pluimgraaf en Lantaarnopsteker maar ook lid als fluitspeler van de Schutterij. Hij leefde tussen 1750 en 1825. Via DNA onderzoek is nu bekend dat zijn wortels in Mali liggen. Hij is mijn voorvader.


Screenshot van website

Homepage van Henk Vosmeijer - www.vosmeijer.eu

Huisman, Koeling, Luning, Scholten, van der Heide, Koldeweij / Col(d)ewee, Preuter en Vosmeijer


Screenshot van website

Homepage van Pieternell@ - www.pieternell.nl

Van de Velde, Smies, Vos en Gunst zijn de belangrijkste Zeeuwse namen in mijn stamboom. Smits, Van Vorstenbosch, Van Tuijl en Voorhorst.


Screenshot van website

Homepage van Pieternell@ - www.pieternell.nl

Van de Velde, Smies, Vos en Gunst zijn de belangrijkste Zeeuwse namen in mijn boom. Smits, Van Vorstenbosch, Van Tuijl en Voorhorst zijn namen die voortkomen uit diverse andere delen van Nederland.


Screenshot van website

Jan Veraart - GeneaNet - gw.geneanet.org/index.php3?b=janv1962

Fam Veraart-Taheij / De Rooij-Van de Berg


Screenshot van website

Kwartierstaat Aaltje Tanja de Vries - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-aaltje-tanja-de-vries

Een publicatie door I. Visser met gegevens over oa. de families Hartjes, Hesselius, De Vries, Feitsma, Oom, Braunius, Van der Blom, Keuning, Bootsma en Verdier.


Screenshot van website

Kwartierstaat Alex Verbeek - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-alex-verbeek

Een publicatie door H. Verbeek met gegevens over oa. de families Van Leeuwen, Van Rijn, Van der Geest, Romeijn, Kouwenhoven, Flohil, Verbeek, Ottenhoff, Van der Helm en Van Veen.


Screenshot van website

Kwartierstaat Cornelia Maria Johanna Vermeulen - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-cornelia-maria-johanna-vermeulen ...

Een publicatie door Johan van Hassel met gegevens over oa. de families Vermeulen, Dekkers, Brouwers, Elsten, Deckers, Van der Ouderaa, Helmonts, Timmermans, Braet en Van Heyst.


Screenshot van website

Kwartierstaat Derk Vonder - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-derk-vonder

Een publicatie door Matthijs Vonder met gegevens over oa. de families Vonder, Van Tuinen, Stroedingh, Jagt, Koens, Eefsinck, Snippe, Klok, Jans en Hendriks.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws