stamboomgids

Familienamen » V

Websites 211 - 220 van 915:

Kwartierstaat Alex Verbeek - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-alex-verbeek

Een publicatie door H. Verbeek met gegevens over oa. de families Van Leeuwen, Van Rijn, Van der Geest, Romeijn, Kouwenhoven, Flohil, Verbeek, Ottenhoff, Van der Helm en Van Veen.


Screenshot van website

Kwartierstaat Cornelia Maria Johanna Vermeulen - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-cornelia-maria-johanna-vermeulen ...

Een publicatie door Johan van Hassel met gegevens over oa. de families Vermeulen, Dekkers, Brouwers, Elsten, Deckers, Van der Ouderaa, Helmonts, Timmermans, Braet en Van Heyst.


Screenshot van website

Kwartierstaat Derk Vonder - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-derk-vonder

Een publicatie door Matthijs Vonder met gegevens over oa. de families Vonder, Van Tuinen, Stroedingh, Jagt, Koens, Eefsinck, Snippe, Klok, Jans en Hendriks.


Screenshot van website

Kwartierstaat Hermanus Veltman (1886-1975) - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-hermanus-veltman

Een publicatie door Ben Veltman met gegevens over oa. de families Veltman, Van Breemen, Van Esch, Deckers, Van den Elsen, Elsendoorn, Oosterwaal, Koppens, Cremers en Van der Sluijs.


Screenshot van website

Kwartierstaat J. Vlugter - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-j-vlugter

Een publicatie door B.Vlugter met gegevens over oa. de families Maarleveld, Vlugter, Van West, Klop, Van der Borde(N), Alias Romeyn Maerlevelt, Van der Tuijn, Couwenho(O)ve(N), Cromvinger en Verwol.


Screenshot van website

Kwartierstaat Josephus Jacobus Vermeeren - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-vermeeren

Een publicatie door Johan de Bijl met gegevens over oa. de families Dirven, Vermeeren, Van Unnik, Nobel, Zijlmans, Zeijlmans, Vermeer, Bastiaansen, Verduijn en Vissers.


Screenshot van website

Kwartierstaat Marc, Paul en Gerda Verniers - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-marc-paul-en-gerda-verniers

Een genealogische publicatie door Pieter Marc Verniers met gegevens over onder andere de families Verniers, Nauwelaers, Vleminckx, Van den Abbeel, Van der Auwera, Poelman, De Wilde, Van den Eynde en Van Laere.


Screenshot van website

Kwartierstaat Valk - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-valk

Een publicatie door Henk Mensink met gegevens over oa. de families Valk, Latiers, Wagemans, Hofman, Jeurissen, Roggen, Lucker, Beckers en Beckers.


Screenshot van website

Kwartierstaat van An Verschoor - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-an-verschoor

Een publicatie door W.Th.Sluijtman met gegevens over oa. de families De Bruijn, Verschoor, Vermeer, Boon, Van Drongelen, Swennen, Korpershoek, Moerman, Van Wijk en Kuijper.


Screenshot van website

Kwartierstaat Van der Veer - Geugies - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-van-der-veer-geugies

Een publicatie door Jan van Noord met gegevens over oa. de families Averink, Reinders, Van der Veer, Olink, Meijer, Geugies, Ridderinkhof, Van der Sluis, Van Dijk en Jansen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws