stamboomgids

Familienamen » V

Websites 281 - 290 van 876:

Stamboom De Vidts - Elias - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vidts-elias

Een genealogische publicatie door Arnout De Vidts met gegevens over onder andere de families De Vidts, Elias, Van Cromphout, Van Damme, Van den Bossche, Le Compte, Angenon, Arys en Ghysens.


Screenshot van website

Stamboom De Visser - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-visser

Een publicatie door Eric de Visser met gegevens over oa. de families De Visser, Scheurwater, Ensing, Kornel, Slomp, Reehorst, Abbema, Alleblas, Van der Net en Preesman.


Screenshot van website

Stamboom De Visser - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-visser

Een publicatie door Hennie de Visser met gegevens over oa. de families Zandbergen, Schenk, Van der Kruit, Den Braber, De Knegt, Valkenburg, Dettingmeijer, Moes, Helmstrijd en De Visser.


Screenshot van website

Stamboom De Vlaming - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vlaming

Een publicatie door Cor de Vlaming met gegevens over oa. de families De Vlaming, Vlaming, Peters, Van der Kraan, Meerburg, Van Wouw, Van Hees, Hemelop, Van der Beets en Bushof.


Screenshot van website

Stamboom de Vlaming - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vlaming

Een publicatie door Cor J. de Vlaming met gegevens over oa. de families Vlaming, de, Vlaming, Peters, Kraan, van der, Meerburg, Wit, de, Wouw, van, Jong, de en Jong, de.


Screenshot van website

Stamboom De Voogd - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-voogd

Een publicatie door Nicole Spaans met gegevens over oa. de families De Voogd, Tramper, Megank, Bakker, Sturm, Geschiere, Stevense, Pieterse, Meijers en Lous (Of Louws Of Louwerse).


Screenshot van website

Stamboom De Voogd - Wijler - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-voogd-wijler

Een publicatie door Rene de Voogd met gegevens over oa. de families Wijler, De Voogd, Van Drunick, Wigny, Wijler (Weijler), Duden, Vaessen, Van Drunick (Dreuningen), Van Giesen en Paschedag.


Screenshot van website

Stamboom De Voogd-Radder - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-voogd-radder

Een publicatie door Lucy vd Salm met gegevens over oa. de families De Voogd, Radder, Van der Meer, Klingeman, Van den Heuvel, Magnin, Paling, Van der Greft, Moerman en Boer.


Screenshot van website

Stamboom De Vooys - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vooys

Een publicatie door Henk Muntjewerff met gegevens over oa. de families De Vooys, De Voys, Kruijt, Gr├Ątz, Heijermans, De Lange, Van Hattem, Wout, Van der Torren en Van Dam.


Screenshot van website

Stamboom De Vos - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vos

Een publicatie door W.A.M. de Vos met gegevens over oa. de families De Vos, Wolters, Handstede, Hanstede, Vos, De Kleine, Overkleeft, Hanstee, Vreugdenhil en De Bruin.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws