stamboomgids

Familienamen » V

Websites 291 - 300 van 881:

Stamboom De Vooys - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vooys

Een publicatie door Henk Muntjewerff met gegevens over oa. de families De Vooys, De Voys, Kruijt, Gr├Ątz, Heijermans, De Lange, Van Hattem, Wout, Van der Torren en Van Dam.


Screenshot van website

Stamboom De Vos - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vos

Een publicatie door W.A.M. de Vos met gegevens over oa. de families De Vos, Wolters, Handstede, Hanstede, Vos, De Kleine, Overkleeft, Hanstee, Vreugdenhil en De Bruin.


Screenshot van website

Stamboom De Vos - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-vos

Een publicatie door E. Hillebregt-Zuiderwijk met gegevens over oa. de families De Vos, Zuiderwijk, Stoffels, Jansen, Kok, Reinhard, Mostard, Hooft, Maat en Van Dijk.


Screenshot van website

Stamboom De Vos - www.genealogieonline.nl/de-vos-stamboom

Een publicatie door Paul de Vos met gegevens over oa. de families Poessenouw, Van Zijl, Smeehuijzen, Henderson, De Vos, Schuler, Diemel, Van der Louw, Van Munster en Schouten.


Screenshot van website

Stamboom De Vos - www.genealogieonline.nl/familiestamboom-de-vos

Een genealogische publicatie door Alex de Vos met gegevens over onder andere de families De Vos, Coert, Westbroek, Zolf, Moes, Oostindie, Poessenouw, Willemina van Der Wall en De Winter.


Screenshot van website

Stamboom De Vos en Van Haaster - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vos-en-van-haaster

Een publicatie door Rick de Vos met gegevens over oa. de families Heemskerk, Van der Geest, Van Egmond, Jansdr, Van Schooten, Van Haastrecht, Cornelisdr, Vink, Van Rijn en Hillebrand.


Screenshot van website

Stamboom De Vreugd - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vreugd

Een publicatie door J. Pekdemir- de Vreugd met gegevens over oa. de families De Vreugd, Knoppert, Van Duijn, Schaap, Van Duijvenbode, Van der Plas, Wijnvoord, Van Roon, Ouwehand en Hoek.


Screenshot van website

Stamboom De Vries - www.genealogieonline.nl/de_vries_stamboom

Een publicatie door H. ter Horst met gegevens over oa. de families De Vries, Meulen, Woude, Minkes, De Lange, Bultsma, De Groot, Schoegje, De Boer en Spaan.


Screenshot van website

Stamboom De Vries - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vries-nuenen

Een publicatie door Patty van Brunschot met gegevens over oa. de families Wouter De Vries, Anna Maria De Regt, Will De Vries, Walterus Josephus (Wout) De Vries, Theodorus De Vries, Theodora Agnes Van Den Heuvel, Elisabeth Van Lieshout, M Rini Van Brunscho


Screenshot van website

Stamboom De Vries - www.genealogieonline.nl/stamboom-nico-de-vries

Een publicatie door Nico de Vries met gegevens over oa. de families De Vries, Gerbens, Doedes, Pytters, Heines, Gabes, Pieters, Meinderts, Sandijk en Talma.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws