stamboomgids

Familienamen » V

Websites 291 - 300 van 891:

Stamboom de Vlaming - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vlaming

Een publicatie door Cor J. de Vlaming met gegevens over oa. de families Vlaming, de, Vlaming, Peters, Kraan, van der, Meerburg, Wit, de, Wouw, van, Jong, de en Jong, de.


Screenshot van website

Stamboom De Voogd - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-voogd

Een publicatie door Nicole Spaans met gegevens over oa. de families De Voogd, Tramper, Megank, Bakker, Sturm, Geschiere, Stevense, Pieterse, Meijers en Lous (Of Louws Of Louwerse).


Screenshot van website

Stamboom De Voogd - Wijler - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-voogd-wijler

Een publicatie door Rene de Voogd met gegevens over oa. de families Wijler, De Voogd, Van Drunick, Wigny, Wijler (Weijler), Duden, Vaessen, Van Drunick (Dreuningen), Van Giesen en Paschedag.


Screenshot van website

Stamboom De Voogd-Radder - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-voogd-radder

Een publicatie door Lucy vd Salm met gegevens over oa. de families De Voogd, Radder, Van der Meer, Klingeman, Van den Heuvel, Magnin, Paling, Van der Greft, Moerman en Boer.


Screenshot van website

Stamboom De Vooys - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vooys

Een publicatie door Henk Muntjewerff met gegevens over oa. de families De Vooys, De Voys, Kruijt, Gr├Ątz, Heijermans, De Lange, Van Hattem, Wout, Van der Torren en Van Dam.


Screenshot van website

Stamboom De Vos - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vos

Een publicatie door W.A.M. de Vos met gegevens over oa. de families De Vos, Wolters, Handstede, Hanstede, Vos, De Kleine, Overkleeft, Hanstee, Vreugdenhil en De Bruin.


Screenshot van website

Stamboom De Vos - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-vos

Een publicatie door E. Hillebregt-Zuiderwijk met gegevens over oa. de families De Vos, Zuiderwijk, Stoffels, Jansen, Kok, Reinhard, Mostard, Hooft, Maat en Van Dijk.


Screenshot van website

Stamboom De Vos - www.genealogieonline.nl/de-vos-stamboom

Een publicatie door Paul de Vos met gegevens over oa. de families Poessenouw, Van Zijl, Smeehuijzen, Henderson, De Vos, Schuler, Diemel, Van der Louw, Van Munster en Schouten.


Screenshot van website

Stamboom De Vos - www.genealogieonline.nl/familiestamboom-de-vos

Een genealogische publicatie door Alex de Vos met gegevens over onder andere de families De Vos, Coert, Westbroek, Zolf, Moes, Oostindie, Poessenouw, Willemina van Der Wall en De Winter.


Screenshot van website

Stamboom De Vos en Van Haaster - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vos-en-van-haaster

Een publicatie door Rick de Vos met gegevens over oa. de families Heemskerk, Van der Geest, Van Egmond, Jansdr, Van Schooten, Van Haastrecht, Cornelisdr, Vink, Van Rijn en Hillebrand.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws