stamboomgids

Familienamen » V

Websites 301 - 310 van 867:

Stamboom De Vries - www.genealogieonline.nl/john-de-vries-stamboom

Een genealogische publicatie door John de Vries met gegevens over oa. de families Van Brug, De Vries, Wijnja, Van Putten, Tienstra, De Boer, De Kleine, Hut en Hut.


Screenshot van website

Stamboom De Vries - www.genealogieonline.nl/stamboom-hilbert-de-vries

Een publicatie door Hilbert de Vries met gegevens over oa. de families Jan Hylkes de Vries, Lense de Vries, Hielke de Vries, Annegje Alberts Slootstra, Stientien Jans Luties, Roelof Wybes Slager, Froukje Hylkes de Vries, Johannes Hartsuiker en Johannes Hartsuiker.


Screenshot van website

Stamboom De Vries - www.genealogieonline.nl/stamboom-w-de-vries

Een genealogische publicatie door W. de Vries met gegevens over onder andere de families De Vries, Van Berkum, Stremler, Hannema, Breeuwsma, Eyzinga, Walsweer, Molenaar en Osinga.


Screenshot van website

Stamboom De Vries - Geijteman - www.genealogieonline.nl/familie-de-vries-stamboom

Een publicatie door A. van Vliet met gegevens over oa. de families Geijteman, Van Vliet, De Vries, Musch, Van Grondelle, Post, Van der Plas, Van Duijvenbode, Van Duijvenvoorde en Haasnoot.


Screenshot van website

Stamboom de Vries - Krebber - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vries-krebber

Een genealogische publicatie door Herman de Vries met gegevens over onder andere de families Krebber, De Vries, Booij, Schutte, Eicks, Corporaal, Mengerink, Kooiker en Maandag.


Screenshot van website

Stamboom de Vries - van Dijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vries-van-dijk

Een genealogische publicatie door Dirk Jan de Vries met gegevens over onder andere de families Mandemaker, Wittop Koning, Van der Sleen, Koning, Booij, De Vries, Tasman, Krayenhoff van de Leur en Rodenburgh.


Screenshot van website

Stamboom De Vries Boekholt Castel - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vries-boekholt-castel

Een genealogische publicatie door M.M. de Vries Bos met gegevens over onder andere de families Galliard, Castel, Boekholt, Wuijster, Nieborg, Kok, Schoenmaker, Ferger en Drost.


Screenshot van website

Stamboom De Vries-van der Land - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vries-van-der-land

Een publicatie door Jurian de Vries met gegevens over oa. de families De Vries, Jans, Hettes Boonstra, Ykes Visser, Pytters, Melius, Jans Speerstra, Boonstra, Oord en Eises.


Screenshot van website

Stamboom De Vries/Bosch/Leonhardt/Snijder/Vledder - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vries-bosch

Een publicatie door G. Peeters-de Vries met gegevens over oa. de families De Vries, Bosch, Snijder, Vledder, Akkerman, Hofstee, Westerveld, Ruijter, Heeroma en Leonhardt.


Screenshot van website

Stamboom De Vries/Post/Schutte/Schapendonk - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vries-post-schutte-schapendonk

Een genealogische publicatie door Cleo Brink met gegevens over onder andere de families Backer Cornelis Corneliszn, Wymers Syttye, Bras Willem Willemszn, De Vries Ida Janna, De Vries Jan, Post Stoffer Roelofs, Kool Cornelis, Borsje Aart en Stoter Jan Arends.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws