stamboomgids

Familienamen » V

Websites 311 - 320 van 896:

Stamboom De Vries - Geijteman - www.genealogieonline.nl/familie-de-vries-stamboom

Een publicatie door A. van Vliet met gegevens over oa. de families Geijteman, Van Vliet, De Vries, Musch, Van Grondelle, Post, Van der Plas, Van Duijvenbode, Van Duijvenvoorde en Haasnoot.


Screenshot van website

Stamboom de Vries - Krebber - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vries-krebber

Een genealogische publicatie door Herman de Vries met gegevens over onder andere de families Krebber, De Vries, Booij, Schutte, Eicks, Corporaal, Mengerink, Kooiker en Maandag.


Screenshot van website

Stamboom De Vries - Smit - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vries-smitNieuw!

Een genealogische publicatie door Gertjo de Vries met gegevens over onder andere de families De Vries, Kuus, Van Verseveld, Smit, Van den Oever, Van Hattem, Bosman, Lamaire en Van Dijk.


Screenshot van website

Stamboom de Vries - van Dijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vries-van-dijk

Een genealogische publicatie door Dirk Jan de Vries met gegevens over onder andere de families Mandemaker, Wittop Koning, Van der Sleen, Koning, Booij, De Vries, Tasman, Krayenhoff van de Leur en Rodenburgh.


Screenshot van website

Stamboom De Vries Boekholt Castel - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vries-boekholt-castel

Een genealogische publicatie door M.M. de Vries Bos met gegevens over onder andere de families Galliard, Castel, Boekholt, Wuijster, Nieborg, Kok, Schoenmaker, Ferger en Drost.


Screenshot van website

Stamboom De Vries-van der Land - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vries-van-der-land

Een publicatie door Jurian de Vries met gegevens over oa. de families De Vries, Jans, Hettes Boonstra, Ykes Visser, Pytters, Melius, Jans Speerstra, Boonstra, Oord en Eises.


Screenshot van website

Stamboom De Vries/Bosch/Leonhardt/Snijder/Vledder - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vries-bosch

Een publicatie door G. Peeters-de Vries met gegevens over oa. de families De Vries, Bosch, Snijder, Vledder, Akkerman, Hofstee, Westerveld, Ruijter, Heeroma en Leonhardt.


Screenshot van website

Stamboom De Vries/Post/Schutte/Schapendonk - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-vries-post-schutte-schapendonk

Een genealogische publicatie door Cleo Brink met gegevens over onder andere de families Backer Cornelis Corneliszn, Wymers Syttye, Bras Willem Willemszn, De Vries Ida Janna, De Vries Jan, Post Stoffer Roelofs, Kool Cornelis, Borsje Aart en Stoter Jan Arends.


Screenshot van website

Stamboom Elske De Vries - www.genealogieonline.nl/stamboom-elske-de-vries

Een genealogische publicatie door Jacob met gegevens over onder andere de families Bos, De Vries, Brouwer, Oort, Hummel, Doosjen, Jans, Hofman en Klok.


Screenshot van website

Stamboom Emerentiana Catharina Maria van der Veeken - www.genealogieonline.nl/stamboom-emerentiana-catharina-maria-van-der-v ...

Een publicatie door J. Aarts met gegevens over oa. de families Luijkx, Van der Veeken, Luijckx, Oomen, Dirven, Kavelaars, Van Gils, De Leeuw en De Leeuw.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws