stamboomgids

Familienamen » V

Websites 351 - 360 van 868:

Stamboom Harm Remkes Vos - www.genealogieonline.nl/stamboom-harm-remkes-vos

Een publicatie door Chris Vos met gegevens over oa. de families Vos, Dost, Goeree, Stelling, Bekker, Schaper, Smit, Naaijer, Swarts en Muller.


Screenshot van website

Stamboom Hein (Elbert) de Vries - Wil(helmina) Kuilenburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-hein-de-vries

Een publicatie door Hein de Vries met gegevens over oa. de families Geen Publiciteit, De Vries, Molendijk, Kuijlenburg, Bosmaar, Troost, Elbers, Kuilenburg, Scholten en Vinke.


Screenshot van website

Stamboom I.D.M. de Vries - www.genealogieonline.nl/stamboom-i-m-d-de-vries

Een publicatie door Ger de Vries met gegevens over oa. de families De Vries, Van het Romeinse Rijk, Van Bourgondië, De Boer, Mispelbaum, Severens, Theunissen, Van N., Tilmans en Van Eijnatten.


Screenshot van website

Stamboom J + P Valk - www.genealogieonline.nl/stamboom-valk

Een publicatie door Rene Valk met gegevens over oa. de families Van Pieterson, Trijselaar, Valk, Bröggel, Van der Veen, De Kool, Van Trigt, Trijzelaar, Grandia en Van Verre.


Screenshot van website

Stamboom Jacob Visser - www.genealogieonline.nl/stamboom-jacob-visser

Een publicatie door Jacob Visser met gegevens over oa. de families Hendrikse, Visser, Hendriks, Dbken, Bakker, Steffens, Munter, Poeste, Visscher en Bos.


Screenshot van website

Stamboom Jacobs en Verbruggen - www.genealogieonline.nl/stamboom-jacobs-en-verbruggen

Een genealogische publicatie door Martien Jonker met gegevens over onder andere de families Jacobs, Verbruggen, Schepenmaker, De Blecourt, Van den Kieboom, Van den Berg, Steunenberg, Jonkers en Buitendorp.


Screenshot van website

Stamboom Jan Hendrik van der Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-jan-hendrik-van-der-veen

Een genealogische publicatie door Henk van der Veen met gegevens over onder andere de families Van der Veen, Pennekamp, Van der Beek, Heijenk, Van den Berg, Teunissen, Makkink, Schoneveld en Pasman.


Screenshot van website

Stamboom Janet de Visser - www.genealogieonline.nl/stamboom-janet-de-visser

Een publicatie door Janet de Visser met gegevens over oa. de families Goede, de, Verrips, Alphen, van, Leeuw, de, Kemp (Kimp), Lingen, van der, Schaap, Klomp en Klomp.


Screenshot van website

Stamboom Janus Verhoeven - www.genealogieonline.nl/stamboom-janus-verhoeven

Een publicatie door Jan lemans met gegevens over oa. de families Fouchier, Verhoeven, Maria Verhoeven, Steijaert, Adrianus Verhoeven, Moonen, Van de Abbeelen, Adranus Verhoeven, Clotilda Verhoeven en Julana Verhoeven.


Screenshot van website

Stamboom Jilles van der Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-jilles-van-der-veen

Een publicatie door Jilles van der Veen met gegevens over oa. de families Van der Veen, Stienstra, Steensma, Sikma, Van Gorkum, Woudstra, Admiraal, Bijleveld, De Vries en Oosterbaan.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws