stamboomgids

Familienamen » V

Websites 371 - 380 van 865:

Stamboom Rob de Vries - www.genealogieonline.nl/stamboom-rob-de-vries

Een publicatie door Rob de Vries met gegevens over oa. de families Bron, Kos, De Vries, Westland, Hoen, Van den Berg, Schram, Kommer, Oord en Van de Langemheen.


Screenshot van website

Stamboom Ron van Viersen - www.genealogieonline.nl/stamboom-ron-van-viersen

Een publicatie door Ron van Viersen met gegevens over oa. de families Bouwer, Viersen, van, Vierzen, van, Berg, Hoff, ten, Morien, Stoek, Kersbergen en Kersbergen.


Screenshot van website

Stamboom Roodenburg Veer - www.genealogieonline.nl/stamboom-roodenburg-veer

Een publicatie door K. de Zwart met gegevens over oa. de families Veer, Horn, Brune, Roodenburg, Molenaar, De Boer, Zuidewind, Schaarman, Winkel en Koop.


Screenshot van website

Stamboom Siebe Jan (De Vries) - www.genealogieonline.nl/stamboom-siebe-jan-de-vries

Een publicatie door H.G. de Vries met gegevens over oa. de families De Vries, Conradi, Piepenbroek, Alken, Oordt, Adriaan Vermijs, Rigter, Gerardus Vermijs en Gerardus Vermijs.


Screenshot van website

Stamboom T. van Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-t-van-veen

Een publicatie door T, van Veen met gegevens over oa. de families De Reuver, Janssen, Reuver De, Rovers, De Rooij, Jansen, Herwaarden Van, De Reuver (Rover), Hooijer en Van Zanten.


Screenshot van website

Stamboom takken van de families VOLMER en FOLMER - www.volmer-folmer.nl

Stroomschema 's per provincie waarin alle gevonden en nog levende takken zijn verwerkt. Alleen het jaar van geboorte en huwelijk zijn vermeld om toch privacy te waarborgen. Met Ctr F zoeken binnen de takken


Screenshot van website

Stamboom Te Velde - www.genealogieonline.nl/stamboom-te-velde

Een publicatie door Eric te Velde met gegevens over oa. de families Te Velde, Ensing, Kieft, Kremer, Braam, Mulder, Venema, Bontekoe, Pieters en Fraai.


Screenshot van website

Stamboom Te Velde - Brouwer - www.genealogieonline.nl/stamboom-te-velde-brouwer

Een genealogische publicatie door Lies te Velde met gegevens over onder andere de families Brouwer, Te Velde, Buijs, Margje Roelfs, Deelman, Van Eeten, Hengstman, Van der Laan en Bouw.


Screenshot van website

Stamboom Ten Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-ten-veen

Een publicatie door J. Snijder met gegevens over oa. de families Veen, ten, Flierman, Vlierman, Bouwer, Boland, Vries, de, Rengelink, Karssen en Karssen.


Screenshot van website

Stamboom Thomas Thomas Visser - www.genealogieonline.nl/stamboom-thomas-thomas-visser

Een publicatie door I. Visser met gegevens over oa. de families Visser, Van Dijk, Berger, Van der Meulen, Kroese, De Vries, Jansen, Boonstra, Bijkerk en Van Asperen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws