stamboomgids

Familienamen » V

Websites 371 - 380 van 872:

Stamboom Oude Voshaar - www.genealogieonline.nl/stamboom-oude-voshaar

Een publicatie door Theo Oude Voshaar met gegevens over oa. de families Oude Voshaar, Ter Braak, Ten Velde, Voshaar, Kroeze, Meijer, Smit, Brughuis, Velnaar en Haghuis.


Screenshot van website

Stamboom P. de Vos - www.genealogieonline.nl/stamboom-p-de-vos

Een publicatie door Pamela de Vos met gegevens over oa. de families De Vos, Haulez, De Wilde, Abraas, Vergauwen, De Ridder, Leci, Fisher, Habets en Heijse.


Screenshot van website

Stamboom Paulus Verhoeven - www.genealogieonline.nl/stamboom-paulus-verhoeven

Een publicatie door J. Boullart met gegevens over oa. de families Verhoeven, Wouters, Stoops, Van den Brant, Doorackers, Habraken, Van Vooren, Beekmans, Franssen en Van Hout.


Screenshot van website

Stamboom R., A., E., N. en M. de Vries - www.genealogieonline.nl/stamboom-r-a-e-n-en-m-de-vries

Een genealogische publicatie door Richard de Vries met gegevens over onder andere de families De Vries, Vink, Cockrill, Kruisdijk, Ax, Hazelhorst, Peet, Marktvoort en Rompelman.


Screenshot van website

Stamboom Rob de Vries - www.genealogieonline.nl/stamboom-rob-de-vries

Een publicatie door Rob de Vries met gegevens over oa. de families Bron, Kos, De Vries, Westland, Hoen, Van den Berg, Schram, Kommer, Oord en Van de Langemheen.


Screenshot van website

Stamboom Ron van Viersen - www.genealogieonline.nl/stamboom-ron-van-viersen

Een publicatie door Ron van Viersen met gegevens over oa. de families Bouwer, Viersen, van, Vierzen, van, Berg, Hoff, ten, Morien, Stoek, Kersbergen en Kersbergen.


Screenshot van website

Stamboom Roodenburg Veer - www.genealogieonline.nl/stamboom-roodenburg-veer

Een publicatie door K. de Zwart met gegevens over oa. de families Veer, Horn, Brune, Roodenburg, Molenaar, De Boer, Zuidewind, Schaarman, Winkel en Koop.


Screenshot van website

Stamboom Siebe Jan (De Vries) - www.genealogieonline.nl/stamboom-siebe-jan-de-vries

Een publicatie door H.G. de Vries met gegevens over oa. de families De Vries, Conradi, Piepenbroek, Alken, Oordt, Adriaan Vermijs, Rigter, Gerardus Vermijs en Gerardus Vermijs.


Screenshot van website

Stamboom T. van Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-t-van-veen

Een publicatie door T, van Veen met gegevens over oa. de families De Reuver, Janssen, Reuver De, Rovers, De Rooij, Jansen, Herwaarden Van, De Reuver (Rover), Hooijer en Van Zanten.


Screenshot van website

Stamboom takken van de families VOLMER en FOLMER - www.volmer-folmer.nl

Stroomschema 's per provincie waarin alle gevonden en nog levende takken zijn verwerkt. Alleen het jaar van geboorte en huwelijk zijn vermeld om toch privacy te waarborgen. Met Ctr F zoeken binnen de takken


Screenshot van websiteGenealogie nieuws