stamboomgids

Familienamen » V

Websites 391 - 400 van 893:

Stamboom Te Velde - Brouwer - www.genealogieonline.nl/stamboom-te-velde-brouwer

Een genealogische publicatie door Lies te Velde met gegevens over onder andere de families Brouwer, Te Velde, Buijs, Margje Roelfs, Deelman, Van Eeten, Hengstman, Van der Laan en Bouw.


Screenshot van website

Stamboom Ten Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-ten-veen

Een publicatie door J. Snijder met gegevens over oa. de families Veen, ten, Flierman, Vlierman, Bouwer, Boland, Vries, de, Rengelink, Karssen en Karssen.


Screenshot van website

Stamboom Thomas Thomas Visser - www.genealogieonline.nl/stamboom-thomas-thomas-visser

Een publicatie door I. Visser met gegevens over oa. de families Visser, Van Dijk, Berger, Van der Meulen, Kroese, De Vries, Jansen, Boonstra, Bijkerk en Van Asperen.


Screenshot van website

Stamboom Tom de Vries - www.genealogieonline.nl/stamboom-tom-de-vries

Een publicatie door Tom de Vries met gegevens over oa. de families Lieftink, Van der Stel, Bockema, Bockma, Stalman, Rheenstra, Heeringa, Gildenberg, Voorhorst en Van Ingen.


Screenshot van website

Stamboom Tom Vink - www.genealogieonline.nl/stamboom-tom-vink

Een publicatie door Tom Vink met gegevens over oa. de families Vink, Huis, Boer, Meeuwenoord, Paludanus, Zuiderduin, Oudshoorn, Ruigrok, Wildschut en Van Kamperdijk.


Screenshot van website

Stamboom Vaasen - www.genealogieonline.nl/stamboom-vaasen

Een publicatie door H. Vaasen met gegevens over oa. de families Ummels, Ketelings, Westheim, Vaasen, Hermans, Huys, Van Avesaat, Janssen, Huijs en Bronneberg.


Screenshot van website

Stamboom Valkenburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-valkenburg

Een publicatie door Toon Konings met gegevens over oa. de families Valkenburg, Sebregts, Elst, Valckenborgh, Van Ginneken, Blanckaarts, Valckenborg, Voeten, Teunisse en Timmermans.


Screenshot van website

Stamboom Valkenet - De Kruijf - www.genealogieonline.nl/stamboom-valkenet-de-kruijf

Een publicatie door H.L.M. Valkenet met gegevens over oa. de families De Kruijf, Valkenet, Kuijer, Van Mensvoort, Van Rooijen, Valkonet, Hilhorst, Van Schaik, Van Roijen en Van Rijn.


Screenshot van website

Stamboom Valois - www.genealogieonline.nl/stamboom-valois

Een publicatie door Marinus C. Valois met gegevens over oa. de families Van der End, Poot, Valois, Francissen, Van Twist, Van Buuren, De Vos, Van der Bent en Van der Bent.


Screenshot van website

Stamboom Van 't Veld - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-t-veld

Een genealogische publicatie door Steven met gegevens over onder andere de families Vedder (Vedders,Fedder,Veder,Verders,Feders,Ferder), De Zeeuw (Zeeuw,de Seeuw,de Seeu), In 't Veld (in ?t Veldt, In ?t Velt), Jansen (Janssen), Visser, Vedder(Vedders,Fedder,Veder,Verders,Feders,Ferder), De Geus (Geus), Meeuwenberg en De Jong.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws