stamboomgids

Familienamen » V

Websites 391 - 400 van 865:

Stamboom van de familie Verwer - www.genealogieonline.nl/stamboom-verwer

Een genealogische publicatie door Willem Verwer met gegevens over onder andere de families Verwer, De Gooijer, Meijer, Kieft en Zanoni.


Screenshot van website

Stamboom van de familie Vink en Schutte - www.genealogieonline.nl/stamboom-vink-en-schutte

Een genealogische publicatie door Truus Vink met gegevens over onder andere de families Vos, Schutte, Van Hulst, Jansen, Vink, Schut, Schreurs, Vinck en Janssen.


Screenshot van website

Stamboom van de Valck van Maren uit Den Bosch naar Zaltbommel en de Drechtsteden (genealogie) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-valck-van-maren

Een publicatie door P. W. van Maaren met gegevens over oa. de families Van Maren, Van Maaren, Vrouw, Van Maeren, Man, Van den Bosch, Vermeulen, Fonck, De Leeuw en Vogels.


Screenshot van website

Stamboom Van de Valcken van Maren uit Den Bosch - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-valcken-van-maren

Een publicatie door P. W. van Maaren met gegevens over oa. de families Van Maren, Vrouw, Van Gherwen, Ceporinus, Van Genderen, Fonck, Bos, Stooters, Strick van Linschoten en Martens.


Screenshot van website

Stamboom Van de Vall - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-vall

Een publicatie door E. Gerritse met gegevens over oa. de families Van de Vall, Van de Vall (Craan), Uitermark, Bakker, Derks, Geerlings, Van der Vooren, Ploegmakers en Ploegmakers.


Screenshot van website

Stamboom Van de Veer - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-veer

Een genealogische publicatie door Olga D. van de Veer met gegevens over onder andere de families De Veer, Abendanon, Schotborgh, Van Ruyven, Ferrier, Brugman, Uniken, De Vries en Geerkens.


Screenshot van website

Stamboom Van de Veerdonk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-veerdonk

Gegevens over oa. de families Van de Veerdonk, Van de Veerdonck, Van Uden, Smulders, Dobbelsteen, Van Boven, Van Swaenbergen, Van Grinsven, Van der Sloot en Verhagen.


Screenshot van website

Stamboom Van de Velde - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-velde

Een publicatie door J. van de Velde met gegevens over oa. de families Dieleman, Faas, De Feijter, Van Klaveren, Van de Velde, Van Dixhoorn, Verhagen, Bakker, Van Dongen en Walhout.


Screenshot van website

Stamboom Van de Velde - Nieuwdorp - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-velde-nieuwdorp

Een publicatie door Nico van de Velde met gegevens over oa. de families Van de Velde, Nieuwdorp, Goud, Verburg, Hoogesteger, Van Gilst, Meeuwse, Van Boven, Legerstee en Hoogesteeger.


Screenshot van website

Stamboom Van de Ven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-ven

Een publicatie door Martin van de Ven met gegevens over oa. de families Van de Ven, Goossens, Van Kessel, Vogels, Van Reybroek, Van Duijnhoven, Croeff, Arts, Van Helvoort en Heerkens.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws