stamboomgids

Familienamen » V

Websites 411 - 420 van 901:

Stamboom van de familie Vons - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-familie-vons

Een genealogische publicatie door Hans Vons met gegevens over onder andere de families Vons, Ligthart, Van der Have, Van der Hoeve, Boekee, Brouwer, Van der Ende, Van der Pijl en Sas.


Screenshot van website

Stamboom van de Valck van Maren uit Den Bosch naar Zaltbommel en de Drechtsteden (genealogie) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-valck-van-maren

Een publicatie door P. W. van Maaren met gegevens over oa. de families Van Maren, Van Maaren, Vrouw, Van Maeren, Man, Van den Bosch, Vermeulen, Fonck, De Leeuw en Vogels.


Screenshot van website

Stamboom Van de Valcken van Maren uit Den Bosch - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-valcken-van-maren

Een publicatie door P. W. van Maaren met gegevens over oa. de families Van Maren, Vrouw, Van Gherwen, Ceporinus, Van Genderen, Fonck, Bos, Stooters, Strick van Linschoten en Martens.


Screenshot van website

Stamboom Van de Vall - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-vall

Een publicatie door E. Gerritse met gegevens over oa. de families Van de Vall, Van de Vall (Craan), Uitermark, Bakker, Derks, Geerlings, Van der Vooren, Ploegmakers en Ploegmakers.


Screenshot van website

Stamboom Van de Veer - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-veer

Een genealogische publicatie door Olga D. van de Veer met gegevens over onder andere de families De Veer, Abendanon, Schotborgh, Van Ruyven, Ferrier, Brugman, Uniken, De Vries en Geerkens.


Screenshot van website

Stamboom Van de Veerdonk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-veerdonk

Gegevens over oa. de families Van de Veerdonk, Van de Veerdonck, Van Uden, Smulders, Dobbelsteen, Van Boven, Van Swaenbergen, Van Grinsven, Van der Sloot en Verhagen.


Screenshot van website

Stamboom Van de Velde - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-velde

Een publicatie door J. van de Velde met gegevens over oa. de families Dieleman, Faas, De Feijter, Van Klaveren, Van de Velde, Van Dixhoorn, Verhagen, Bakker, Van Dongen en Walhout.


Screenshot van website

Stamboom Van de Velde - Nieuwdorp - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-velde-nieuwdorp

Een publicatie door Nico van de Velde met gegevens over oa. de families Van de Velde, Nieuwdorp, Goud, Verburg, Hoogesteger, Van Gilst, Meeuwse, Van Boven, Legerstee en Hoogesteeger.


Screenshot van website

Stamboom Van de Ven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-ven

Een publicatie door Martin van de Ven met gegevens over oa. de families Van de Ven, Goossens, Van Kessel, Vogels, Van Reybroek, Van Duijnhoven, Croeff, Arts, Van Helvoort en Heerkens.


Screenshot van website

Stamboom Van de Ven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-ven-orthen

Een publicatie door Geert van Vugt met gegevens over oa. de families Van Zutphen, Suijs, Van Hassel, Van de Ven, Swanenberg, Van Krugten, Van Grinsven, Kuijpers, Langenhuijsen en Van Uden.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws