stamboomgids

Familienamen » V

Websites 411 - 420 van 894:

Stamboom Van de Veerdonk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-veerdonk

Gegevens over oa. de families Van de Veerdonk, Van de Veerdonck, Van Uden, Smulders, Dobbelsteen, Van Boven, Van Swaenbergen, Van Grinsven, Van der Sloot en Verhagen.


Screenshot van website

Stamboom Van de Velde - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-velde

Een publicatie door J. van de Velde met gegevens over oa. de families Dieleman, Faas, De Feijter, Van Klaveren, Van de Velde, Van Dixhoorn, Verhagen, Bakker, Van Dongen en Walhout.


Screenshot van website

Stamboom Van de Velde - Nieuwdorp - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-velde-nieuwdorp

Een publicatie door Nico van de Velde met gegevens over oa. de families Van de Velde, Nieuwdorp, Goud, Verburg, Hoogesteger, Van Gilst, Meeuwse, Van Boven, Legerstee en Hoogesteeger.


Screenshot van website

Stamboom Van de Ven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-ven

Een publicatie door Martin van de Ven met gegevens over oa. de families Van de Ven, Goossens, Van Kessel, Vogels, Van Reybroek, Van Duijnhoven, Croeff, Arts, Van Helvoort en Heerkens.


Screenshot van website

Stamboom Van de Ven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-ven-orthen

Een publicatie door Geert van Vugt met gegevens over oa. de families Van Zutphen, Suijs, Van Hassel, Van de Ven, Swanenberg, Van Krugten, Van Grinsven, Kuijpers, Langenhuijsen en Van Uden.


Screenshot van website

Stamboom Van de Ven - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-de-ven

Een publicatie door Kim den Boer met gegevens over oa. de families Ven, van de, Witkam, Romijn, Maas, Voets, Mansveld, Lacor, Schout en Schout.


Screenshot van website

Stamboom Van de Ven - www.genealogieonline.nl/van-de-ven-stamboom

Een genealogische publicatie door Sean van de Ven met gegevens over onder andere de families Martinus van de Ven, Juli?tte Hubertine Fran?oise van Lijf, Adriana van Rijssel, Christina Merks, Hendrina de Muis, Antonius Christophorus van de Ven, Anna Maria Theresia van de Ven, Arnoldus van Rijssel en Adriana Cornelia Christina van de Ven.


Screenshot van website

Stamboom van de Vlag - www.genealogieonline.nl/stamboom-oudbier

Een genealogische publicatie door Nienke Oudbier met gegevens over onder andere de families Van de Vlag, Rabelink en Drost.


Screenshot van website

Stamboom Van de Vooren/Van Someren/Van de Beek/Minkman - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-vooren

Een publicatie door Ingrid van de Vooren met gegevens over oa. de families Van Someren, Van de Beek, Van de Vooren, Minkman, Jansen, Hemmes, Drost, Elema, Van Lier en Deijs.


Screenshot van website

Stamboom Van de Voort - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-voort

Een publicatie door Alex van de Voort met gegevens over oa. de families Van de Voort, Engels, Strijbos, Van Kemenade, Van de Laar, Manders, Van Eijk, Roovers, Maas en Sauvé.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws