stamboomgids

Familienamen » V

Websites 431 - 440 van 893:

Stamboom Van der Veer - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-veer

Een publicatie door Pascal van der Veer met gegevens over oa. de families Van der Veer, Benneker, Ter Heide, Uilenberg, Uhlenberg, De Vries, Hogerhuis, Lents, De Jong en Van Dijk.


Screenshot van website

Stamboom Van der Veer (Postma) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-veer-postma

Een genealogische publicatie door Paula van der Veer (Postma) met gegevens over onder andere de families Postma, Molenaar, Iwema, Wiersma, Van der Veer, Tolsma, Van der Baan, Westra en Hiemstra.


Screenshot van website

Stamboom Van der Vegt - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-vegt

Een publicatie door Gerard van der Vegt met gegevens over oa. de families Van Alderwegen, Van der Vegt, Munts, Mouthaan, De Keijzer, Louwerens, Van Oosterhout, Dol, Blom en De Jong.


Screenshot van website

Stamboom Van der Vegt - Hesseling - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-vegt-hesseling

Een genealogische publicatie door Melissa van der Vegt met gegevens over onder andere de families Van der Vegt, Koetsier, Hesseling, Speek, Van der Hulst, Lemstra, Van Duuren, Janssens en Van der Vegte.


Screenshot van website

Stamboom Van der Velde - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-velde

Een publicatie door Gerard Oosterveen met gegevens over oa. de families Van der Velde, De Vries, Postma, Van der Heide, Zijlstra, Van der Veer, Dijkstra, Van der Veen, Visser en Jansma.


Screenshot van website

Stamboom Van der Velde - www.genealogieonline.nl/van-der-velde-stamboom

Een publicatie door Van der Weert met gegevens over oa. de families Velde, van der, Boekhout, Weert, van der, Duuren, van, Wiegers, Boultam, Beerschoten, van, Mulder en Mulder.


Screenshot van website

Stamboom Van der Velde-Kooijman - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-velde-kooijman

Een publicatie door J.F. van der Velde met gegevens over oa. de families Kooijman, Saksen, van, Beieren, van, Velde, van der, Rome, van, Franken, der, Sicambrie, van, Reine en Reine.


Screenshot van website

Stamboom Van der Velde/van der Vegt - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-velde-van-der-vegt

Een publicatie door Guus B?ke met gegevens over oa. de families Van der Vecht, Van der Velde, Van der Vegt, Jellese, Brettink, Ooijevaar, Kortman, Mulder, Trap en De Bas.


Screenshot van website

Stamboom Van der Velden - www.genealogieonline.nl/stamboom-iersel-van-der-velden

Een publicatie door P. van Iersel met gegevens over oa. de families Van der Velden, Van Gils, Govers, Van Riel, Spijkers, Van Beurden, Mertens, Janssen, Van Eijk en Moeren.


Screenshot van website

Stamboom van der Velden - Geluk - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-velden-en-maas

Een genealogische publicatie door Wanda van der Velden met gegevens over onder andere de families Van der Velden, Geluk, Maas, Verwijs, Snoeren, Van Moorsel, Jacobs, Van Leeuwen, Oerlemans, Lommers en Veldekens.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws