stamboomgids

Familienamen » V

Websites 461 - 470 van 906:

Stamboom Van Rooijen x Vroon - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rooijen-vroon

Een publicatie door Mirjam van Rooijen met gegevens over oa. de families Vroon, Van Rooijen, Roetto, Garnero, Swaan, Van Roijen, Froom, Jurg, Van de Vecht en Zwaan.


Screenshot van website

Stamboom Van Valen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-valen

Een publicatie door Boris van den Bosch met gegevens over oa. de families Van Valen, Van de Merwe, Dubbeldam, De Bruin, Brand, Van Pelt, Visser, Rijke, Aan de Wiel en Meurs.


Screenshot van website

Stamboom van Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom_van_veen

Een genealogische publicatie door Isabella van Veen met gegevens over onder andere de families Van Veen, Van den Heuvel, Pfeiffer, Middendorp, Smetsers, Tettero, Verhoeckx, Meijer en Van Well.


Screenshot van website

Stamboom Van Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-veen-nieuwkoop

Een publicatie door Willy van Veen met gegevens over oa. de families Van Veen, Van Oeveren, Van Diemen, Braamskamp, Meerlo, Van Ewijk, Van Eijk, Laros, Treur en Boekhout.


Screenshot van website

Stamboom Van Veen en De Wilde - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-veen-en-de-wilde

Een publicatie door Jan van Veen met gegevens over oa. de families Van Veen, De Wilde, Ziel (Zijl), Kolkman, Pen, Scholten, Pekelharing, Grol, Sneur en Hoogenkamp.


Screenshot van website

Stamboom Van Veen en Willemse - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-veen-en-willemse

Een publicatie door T. Willemse met gegevens over oa. de families Van Veen, Janssen, Schrader, De Reuver, Reuver De, Willemse, Roon Van, Jansen, Meijer en Baars.


Screenshot van website

Stamboom Van Veen, Petrus, Boonacker, Houtkoop. - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-veen-petrus-boonacker-houtkoop.

Een genealogische publicatie door Fred van Veen met gegevens over onder andere de families Van Veen, IJsselsteijn, Slettenhaar, Stabij, Bestevaar, Boonacker, Houtkoop, Petrus en Sauerbreij.


Screenshot van website

Stamboom Van Veen/Ouwejan/Naaraat - www.genealogieonline.nl/stamboom-kuiken-van-veen

Een publicatie door Joyce Kuiken - van Veen met gegevens over oa. de families Van Veen, Van Denderen, Ouwejan, De Vries, Van der Linden, Hobo, Vos, Van Willigen, Van de Werken en Slop.


Screenshot van website

Stamboom Van Veghel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-veghel

Een publicatie door T. van Veghel met gegevens over oa. de families Van Veghel, Veldpaus, Van Vegchel, Van Veggel, Buijs, Van Vechel, Bus, Kleverwal, Van Eert en Derks.


Screenshot van website

Stamboom van Veghel Kondic - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-veghel-kondic

Een genealogische publicatie door Hugo van Veghel met gegevens over onder andere de families Van Veghel, Van Reusel, Iva, Van Vechel, Roelofs, Van den Tillaart, Bastiaens, Leysen en Van Veghel (Veggel).


Screenshot van websiteGenealogie nieuws