stamboomgids

Familienamen » V

Websites 461 - 470 van 898:

Stamboom van Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom_van_veen

Een genealogische publicatie door Isabella van Veen met gegevens over onder andere de families Van Veen, Van den Heuvel, Pfeiffer, Middendorp, Smetsers, Tettero, Verhoeckx, Meijer en Van Well.


Screenshot van website

Stamboom Van Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-veen-nieuwkoop

Een publicatie door Willy van Veen met gegevens over oa. de families Van Veen, Van Oeveren, Van Diemen, Braamskamp, Meerlo, Van Ewijk, Van Eijk, Laros, Treur en Boekhout.


Screenshot van website

Stamboom Van Veen en De Wilde - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-veen-en-de-wilde

Een publicatie door Jan van Veen met gegevens over oa. de families Van Veen, De Wilde, Ziel (Zijl), Kolkman, Pen, Scholten, Pekelharing, Grol, Sneur en Hoogenkamp.


Screenshot van website

Stamboom Van Veen en Willemse - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-veen-en-willemse

Een publicatie door T. Willemse met gegevens over oa. de families Van Veen, Janssen, Schrader, De Reuver, Reuver De, Willemse, Roon Van, Jansen, Meijer en Baars.


Screenshot van website

Stamboom Van Veen, Petrus, Boonacker, Houtkoop. - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-veen-petrus-boonacker-houtkoop.

Een genealogische publicatie door Fred van Veen met gegevens over onder andere de families Van Veen, IJsselsteijn, Slettenhaar, Stabij, Bestevaar, Boonacker, Houtkoop, Petrus en Sauerbreij.


Screenshot van website

Stamboom Van Veen/Ouwejan/Naaraat - www.genealogieonline.nl/stamboom-kuiken-van-veen

Een publicatie door Joyce Kuiken - van Veen met gegevens over oa. de families Van Veen, Van Denderen, Ouwejan, De Vries, Van der Linden, Hobo, Vos, Van Willigen, Van de Werken en Slop.


Screenshot van website

Stamboom Van Veghel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-veghel

Een publicatie door T. van Veghel met gegevens over oa. de families Van Veghel, Veldpaus, Van Vegchel, Van Veggel, Buijs, Van Vechel, Bus, Kleverwal, Van Eert en Derks.


Screenshot van website

Stamboom van Veghel Kondic - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-veghel-kondic

Een genealogische publicatie door Hugo van Veghel met gegevens over onder andere de families Van Veghel, Van Reusel, Iva, Van Vechel, Roelofs, Van den Tillaart, Bastiaens, Leysen en Van Veghel (Veggel).


Screenshot van website

Stamboom Van Velzen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-velzen

Een publicatie door Kees van Velzen met gegevens over oa. de families Van Velzen, De Mooij, Van Egmond, Van Scheijen en Lagas.


Screenshot van website

Stamboom Van Velzen Osnabrugge Delft Vlaardingen e.o. - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-velzen-osnabrugge-delft-vlaarding ...Nieuw!

Een genealogische publicatie door Theo Eekhout met gegevens over onder andere de families Steenbergen, Velzen, Velsen, Zeijl, Streng, Heeswijk, Gennep, Knegt en Leeuwen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws