stamboomgids

Familienamen » V

Websites 471 - 480 van 872:

Stamboom Van Vorsselen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-vorsselen

Een publicatie door Toon van Vorsselen met gegevens over oa. de families Van Vorsselen, Potjens, Van der Velde, Joosten, Van Vorselen, Willemsen, Peters, Hendriks, Van Vorsselen (Vorseling) en Janssen.


Screenshot van website

Stamboom Van Vught - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-vught

Een publicatie door Marieke met gegevens over oa. de families Simons, De Kort, Van Vught, Van de Goorbergh, Smulders, Van Iersel, Wouters, De Jong, Van Berkel en Van Rijswijk.


Screenshot van website

Stamboom van Vught-Guntlisbergen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-vught-guntlisbergen

Een publicatie door F. van Vught met gegevens over oa. de families Van Vught, Guntlisbergen, Loonen, Van der Heijden, Van den Heuvel, Van Leeuwen, Minkels, Van Helvoort, Dielissen en Oomens.


Screenshot van website

Stamboom Van Vugt - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-vugt

Een publicatie door Maikel van Vugt met gegevens over oa. de families Fleuren, Janssen, Van Vugt, Van Essenberg, Timmermans, Fleuren (Floeren), Hekkens, Gubbels, Hendriks en Hendrikx.


Screenshot van website

Stamboom Van Vuuren - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-vuuren

Een publicatie door Lex Polman met gegevens over oa. de families Buyn, Diepering, Van Vuuren, Burnaby Lautier, Gersom, RaphaËl, Polanus, De Kock, Van der Valk en Le RÜtte.


Screenshot van website

Stamboom VandenBerg - www.genealogieonline.nl/stamboom-vandenberg

Een publicatie door BergJe met gegevens over oa. de families Van den Berg, Van der Linden, Ten Böhmer, Petersen, Van den Bergh, Wichhart, Van Swetselaar, Van Dam, Reijerse en Veenendaal.


Screenshot van website

Stamboom VandenBorre - www.genealogieonline.nl/stamboom-vandenborre

Een publicatie door J. VandenBorre met gegevens over oa. de families Vandenborre, Delamotte, Leemans, Corijn, Loonis, Haegeman, Sestig, Vandemeulebroucke, Bruneeuw en Martens.


Screenshot van website

Stamboom Vandenbulcke - www.vandenbulcke-stamboom.be

families:Vandenbulcke-Vanden Bulcke-Bulcke-Vermeulen-Sintubin-Everaerdt-Everaert-Samyn-Vanthuyne-Spruytte-Vandamme-Snaet-Brackez-Louage-Louagie-Assez-Lowie-Debaere-De Burghgraeve-Huyghe-Vancoillie-Heemeryck-Demey-Gouwy-Saelen-Comyn-Pecceu-Verslyppe-Versly


Screenshot van website

Stamboom Vanderfeesten en Van der Feest - vanderfeesten.semperfestiviter.nl

Stamboom Vanderfeesten en Van der Feest


Screenshot van website

Stamboom Vandersteegen - www.genealogieonline.nl/stamboom-vandersteegen

Een publicatie door Luc Vandersteegen met gegevens over oa. de families Knapen, Vandersteegen, Hirrling, Schouberechts, Vanbergen, Van Meerbeeck, Derethy, Vanberghen, Loix en Sent.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws