stamboomgids

Familienamen » V

Websites 471 - 480 van 909:

Stamboom Van Velzen Osnabrugge Delft Vlaardingen e.o. - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-velzen-osnabrugge-delft-vlaarding ...

Een genealogische publicatie door Theo Eekhout met gegevens over onder andere de families Steenbergen, Velzen, Velsen, Zeijl, Streng, Heeswijk, Gennep, Knegt en Leeuwen.


Screenshot van website

Stamboom Van Venrooij, Wienbelt - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-venrooij-wienbelt

Een publicatie door Emerald van Venrooij met gegevens over oa. de families Van Venrooij, Van Kessel, Nefkens, De Laat, Teulings, Van Maeren, Van Rijn, Wienbelt, Lindeboom en Stremmelaar.


Screenshot van website

Stamboom Van Verseveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-verseveld

Een publicatie door Piet van Verseveld met gegevens over oa. de families Van Verseveld, Boertje, Kuilenburg, Van Drongelen, Van Ingen, Van Ewijk, Van Doorn, Van Vliet en Van Vliet.


Screenshot van website

Stamboom Van Vessem - www.genealogieonline.nl/van-vessem-stamboom

Een publicatie door Leo van Vessem met gegevens over oa. de families Van Vessem, Van Lieshout, De Jongh, Geluk, Goorts, Hoogerwerf, Padmos, De Bie, Witte en Kaashoek.


Screenshot van website

Stamboom Van Vianen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-vianen

Een publicatie door Frits van Vianen met gegevens over oa. de families Van Vianen, Pool, Bovelander, Bovenlander, De Haas, Van der Poll, Achelen, Ballintijn, Visch en Stuyver.


Screenshot van website

Stamboom Van Vijfeijken - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-vijfeijken

Een publicatie door Iwan van Vijfeijken met gegevens over oa. de families Van Vijfeijken, Van Hoof, Van Deursen, Verbakel, Willems, Van Osch, Coppens, , en .


Screenshot van website

Stamboom Van Vlasselaer, Rietjens, Artois, De Schrijver - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-vlasselaer-rietjens-artois-de-sch ...

A genealogical publication by Lieve Van Vlasselaer with information about, among others, the families De Schrijver, Van Vlasselaer, De Schryver, Schrijver, Aernouts, Bellemans, Deschryver, Artois and Deschrijver.


Screenshot van website

Stamboom Van Vliet - www.genealogieonline.nl/van-vliet-stamboom

Een publicatie door R. van Vliet met gegevens over oa. de families Van Vliet, Werring, Buijs, Verheul, Buijer, Wensveen, Rietveld, Verhoog, Janmaat en Bosland.


Screenshot van website

Stamboom Van Vliet - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-vliet

Een publicatie door R. Petter met gegevens over oa. de families Van Vliet, Vink, Halling, Markus, Van Es, Brandse, Van Sprang, Brandsen, Bootsman en Van der Heiden.


Screenshot van website

Stamboom Van Vliet - www.genealogieonline.nl/familiestamboom-van-vliet

Een publicatie door E.P. van Vliet met gegevens over oa. de families Van Vliet, Lucas, Van Huet, De Hilster, De Lugt, Brouwer, Eijdenberg, Dat, Vermeer en Van der Bijl.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws