stamboomgids

Familienamen » V

Websites 441 - 450 van 897:

Stamboom Van der Velden - www.genealogieonline.nl/stamboom-iersel-van-der-velden

Een publicatie door P. van Iersel met gegevens over oa. de families Van der Velden, Van Gils, Govers, Van Riel, Spijkers, Van Beurden, Mertens, Janssen, Van Eijk en Moeren.


Screenshot van website

Stamboom van der Velden - Geluk - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-velden-en-maas

Een genealogische publicatie door Wanda van der Velden met gegevens over onder andere de families Van der Velden, Geluk, Maas, Verwijs, Snoeren, Van Moorsel, Jacobs, Van Leeuwen, Oerlemans, Lommers en Veldekens.


Screenshot van website

Stamboom Van der Velden, Gesink, Blonk, Seijmonsbergen, vd Geur - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-velden

Een publicatie door Marga van der Velden met gegevens over oa. de families Blonk, Plomp, Noorlander, De Jong, Pels, Visser, Van den Berg, Mooij, Van de Velden en Koning.


Screenshot van website

Stamboom Van der Velden/Van Kommer - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-velden-van-kommer

Een publicatie door R. van der Velden met gegevens over oa. de families Van Kommer, Van der Velden, Van Kommeren, Arnoldussen, Van Doorn, Van Buren, Van Rooijen, Teunissen, Van Galen en Van Zoeren.


Screenshot van website

Stamboom Van der Ven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-ven

Een publicatie door Peter van der Ven met gegevens over oa. de families Van Ooik, Van Odijk(Ooick), Oijk,ooijk) Van Ooik(Van Odijk, Van der Ven, Veenschoten, Schut, Van der Maat, Bruchhagen, Beckers en Bolleboom.


Screenshot van website

Stamboom Van der Ven - Meijer - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-ven-meijer

Een genealogische publicatie door Bob-antoinette Vd Ven met gegevens over onder andere de families Van Bijsterveldt, Van Bijsterveld, Meijer, Van Duin, Ermes, Dissel, Gosens, Van Bijstervelt en Van Halteren.


Screenshot van website

Stamboom Van der Ven en vele aanverwanten - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-ven-en-vele-aanverwanten

Een publicatie door Ted van der Ven met gegevens over oa. de families De Brabander, Kamoen, Nagtzaam, Jacobs, Vervaet, Koene, Kamps, Van der Ven, Van Dravik en Brands.


Screenshot van website

Stamboom Van der Venne - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-venne

Een genealogische publicatie door E. van der Venne met gegevens over onder andere de families Van der Venne, Bos, Dassen, Bastiaens, Smeets, Delahaije, Wauters, Schoutese en Duthie.


Screenshot van website

Stamboom Van der Vliet - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-vliet

Een publicatie door Rob van der Vliet met gegevens over oa. de families Van der Vliet, Van Alphen, La Maire, Speijk, Slagt, Zuijdendorp, Van den Oudenalder, Bochane, Dobbelsteen en Van Meerendonk.


Screenshot van website

Stamboom Van der Vliet en Boosten - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-vliet-boosten

Een publicatie door Dimphy met gegevens over oa. de families Van der Vliet, Berkenhamer, Van der Vlied, Erdkamp, Boosten, Kooiman, Trouw, , en .


Screenshot van websiteGenealogie nieuws