stamboomgids

Familienamen » V

Websites 441 - 450 van 857:

Stamboom van Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom_van_veen

Een genealogische publicatie door Isabella van Veen met gegevens over onder andere de families Van Veen, Van den Heuvel, Pfeiffer, Middendorp, Smetsers, Tettero, Verhoeckx, Meijer en Van Well.

Screenshot van website

Stamboom Van Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-veen-nieuwkoop

Een publicatie door Willy van Veen met gegevens over oa. de families Van Veen, Van Oeveren, Van Diemen, Braamskamp, Meerlo, Van Ewijk, Van Eijk, Laros, Treur en Boekhout.

Screenshot van website

Stamboom Van Veen en De Wilde - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-veen-en-de-wilde

Een publicatie door Jan van Veen met gegevens over oa. de families Van Veen, De Wilde, Ziel (Zijl), Kolkman, Pen, Scholten, Pekelharing, Grol, Sneur en Hoogenkamp.

Screenshot van website

Stamboom Van Veen en Willemse - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-veen-en-willemse

Een publicatie door T. Willemse met gegevens over oa. de families Van Veen, Janssen, Schrader, De Reuver, Reuver De, Willemse, Roon Van, Jansen, Meijer en Baars.

Screenshot van website

Stamboom Van Veen/Ouwejan/Naaraat - www.genealogieonline.nl/stamboom-kuiken-van-veen

Een publicatie door Joyce Kuiken - van Veen met gegevens over oa. de families Van Veen, Van Denderen, Ouwejan, De Vries, Van der Linden, Hobo, Vos, Van Willigen, Van de Werken en Slop.

Screenshot van website

Stamboom Van Veghel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-veghel

Een publicatie door T. van Veghel met gegevens over oa. de families Van Veghel, Veldpaus, Van Vegchel, Van Veggel, Buijs, Van Vechel, Bus, Kleverwal, Van Eert en Derks.

Screenshot van website

Stamboom Van Velzen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-velzen

Een publicatie door Kees van Velzen met gegevens over oa. de families Van Velzen, De Mooij, Van Egmond, Van Scheijen en Lagas.

Screenshot van website

Stamboom Van Venrooij, Wienbelt - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-venrooij-wienbelt

Een publicatie door Emerald van Venrooij met gegevens over oa. de families Van Venrooij, Van Kessel, Nefkens, De Laat, Teulings, Van Maeren, Van Rijn, Wienbelt, Lindeboom en Stremmelaar.

Screenshot van website

Stamboom Van Verseveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-verseveld

Een publicatie door Piet van Verseveld met gegevens over oa. de families Van Verseveld, Boertje, Kuilenburg, Van Drongelen, Van Ingen, Van Ewijk, Van Doorn, Van Vliet en Van Vliet.

Screenshot van website

Stamboom Van Vessem - www.genealogieonline.nl/van-vessem-stamboom

Een publicatie door Leo van Vessem met gegevens over oa. de families Van Vessem, Van Lieshout, De Jongh, Geluk, Goorts, Hoogerwerf, Padmos, De Bie, Witte en Kaashoek.

Screenshot van websiteGenealogie nieuws