stamboomgids

Familienamen » V

Websites 451 - 460 van 860:

Stamboom Van Vessem - www.genealogieonline.nl/van-vessem-stamboom

Een publicatie door Leo van Vessem met gegevens over oa. de families Van Vessem, Van Lieshout, De Jongh, Geluk, Goorts, Hoogerwerf, Padmos, De Bie, Witte en Kaashoek.

Screenshot van website

Stamboom Van Vianen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-vianen

Een publicatie door Frits van Vianen met gegevens over oa. de families Van Vianen, Pool, Bovelander, Bovenlander, De Haas, Van der Poll, Achelen, Ballintijn, Visch en Stuyver.

Screenshot van website

Stamboom Van Vijfeijken - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-vijfeijken

Een publicatie door Iwan van Vijfeijken met gegevens over oa. de families Van Vijfeijken, Van Hoof, Van Deursen, Verbakel, Willems, Van Osch, Coppens, , en .

Screenshot van website

Stamboom Van Vlasselaer, Rietjens, Artois, De Schrijver - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-vlasselaer-rietjens-artois-de-sch ...

A genealogical publication by Lieve Van Vlasselaer with information about, among others, the families De Schrijver, Van Vlasselaer, De Schryver, Schrijver, Aernouts, Bellemans, Deschryver, Artois and Deschrijver.

Screenshot van website

Stamboom Van Vliet - www.genealogieonline.nl/van-vliet-stamboom

Een publicatie door R. van Vliet met gegevens over oa. de families Van Vliet, Werring, Buijs, Verheul, Buijer, Wensveen, Rietveld, Verhoog, Janmaat en Bosland.

Screenshot van website

Stamboom Van Vliet - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-vliet

Een publicatie door R. Petter met gegevens over oa. de families Van Vliet, Vink, Halling, Markus, Van Es, Brandse, Van Sprang, Brandsen, Bootsman en Van der Heiden.

Screenshot van website

Stamboom Van Vliet - www.genealogieonline.nl/familiestamboom-van-vliet

Een publicatie door E.P. van Vliet met gegevens over oa. de families Van Vliet, Lucas, Van Huet, De Hilster, De Lugt, Brouwer, Eijdenberg, Dat, Vermeer en Van der Bijl.

Screenshot van website

Stamboom Van Vliet Krommenie - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-vliet-krommenie

Een publicatie door Jeroen van Vliet met gegevens over oa. de families Van Vliet, Duynker, Luyt, Duijnker, Van Leyden, Dijkshoorn, Caro, IJff, Keyzer en Schaap.

Screenshot van website

Stamboom Van Vliet, Huls, Notenboom, Leget - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-vliet-huls

Een publicatie door Ria Huls-van Vliet met gegevens over oa. de families Leget, Notenboom, Van Vliet, Huls, Smit, Jaarsvelt, De Lange, Molenaar, Van der Schee en Hulst.

Screenshot van website

Stamboom Van Vogelpoel (regio Utrecht) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-vogelpoel

Een publicatie door Vincent Vermeer met gegevens over oa. de families Van Vogelpoel, Van Ingen, Vermeer, Nagtegaal, De Lange, Van Rooijen, Winkel, Van Es, Nes?? en Janszen.

Screenshot van websiteGenealogie nieuws