stamboomgids

Familienamen » V

Websites 421 - 430 van 908:

Stamboom van de Vlag - www.genealogieonline.nl/stamboom-oudbier

Een genealogische publicatie door Nienke Oudbier met gegevens over onder andere de families Van de Vlag, Rabelink en Drost.


Screenshot van website

Stamboom Van de Vooren/Van Someren/Van de Beek/Minkman - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-vooren

Een publicatie door Ingrid van de Vooren met gegevens over oa. de families Van Someren, Van de Beek, Van de Vooren, Minkman, Jansen, Hemmes, Drost, Elema, Van Lier en Deijs.


Screenshot van website

Stamboom Van der Schaaf - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-schaaf

Een publicatie door T. Oostland met gegevens over oa. de families Van der Schaaf, Hobbes, Pieters, Annes, Boetje, Van der Meer, Ydes, Beeksma, Tjebles en De Vries.


Screenshot van website

Stamboom Van der Valk (Valck) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-valk

Een publicatie door A.W.M. (Dolf) van der Valk met gegevens over oa. de families Van der Valk, van der Valck, Spierenburg, Steenvoorden, Overwater, Hoet, Van Houten, Mani, Van Beek en Van Nus.


Screenshot van website

Stamboom Van der Veeke - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-veeke

Een genealogische publicatie door Toos van der Veeke met gegevens over onder andere de families Van der Veeke, Van der Veeken, Van der Veken, Verbaten, Mulder, Koreman, Verhoef, Hoevenaar en Luijten.


Screenshot van website

Stamboom Van der Veen - www.genealogieonline.nl/van-der-veen-stamboom

Een publicatie door B. van der Veen met gegevens over oa. de families Visser, De Jong, Bosma, Van der Veen, Hofstra, Fennema, Kool, Ten Hoeve, Hogerhuis en Van der Meer.


Screenshot van website

Stamboom Van der Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-veen

Een publicatie door J.K. van der Veen met gegevens over oa. de families Van der Veen, Lubberts, Lugtenborg, Anna Zwier, Kornelius Van Der Veen, Dijk, Haagsma, Te Wies, Westerhof en Hensens.


Screenshot van website

Stamboom Van der Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-der-veen

Een publicatie door Alexander van der Veen met gegevens over oa. de families Van der Veen, Menke, Dilling, Koning, Oostinga, Hartlief, Van Calker, Wildeman, Nieborg en Kempinga.


Screenshot van website

Stamboom Van der Veen - www.genealogieonline.nl/familie-van-der-veen-stamboom

Een publicatie door Maarten Peetoom met gegevens over oa. de families Van der Veen, Lantinga, Boven, Beeken, Adams, Trenning, Aaldriks, Beuker, Kloen en Levenga.


Screenshot van website

Stamboom Van der Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-pj-van-der-veen

Een publicatie door Pieter Jan van der Veen met gegevens over oa. de families Sinnema, Van der Veen, Sennema, Van der Meer, De Pauw, Aelzes, Ides, Pieters, Boersma en Dijkstra.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws