stamboomgids

Familienamen » V

Websites 401 - 410 van 865:

Stamboom Van de Ven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-ven-orthen

Een publicatie door Geert van Vugt met gegevens over oa. de families Van Zutphen, Suijs, Van Hassel, Van de Ven, Swanenberg, Van Krugten, Van Grinsven, Kuijpers, Langenhuijsen en Van Uden.


Screenshot van website

Stamboom Van de Ven - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-de-ven

Een publicatie door Kim den Boer met gegevens over oa. de families Ven, van de, Witkam, Romijn, Maas, Voets, Mansveld, Lacor, Schout en Schout.


Screenshot van website

Stamboom Van de Ven - www.genealogieonline.nl/van-de-ven-stamboom

Een genealogische publicatie door Sean van de Ven met gegevens over onder andere de families Martinus van de Ven, Juli?tte Hubertine Fran?oise van Lijf, Adriana van Rijssel, Christina Merks, Hendrina de Muis, Antonius Christophorus van de Ven, Anna Maria Theresia van de Ven, Arnoldus van Rijssel en Adriana Cornelia Christina van de Ven.


Screenshot van website

Stamboom van de Vlag - www.genealogieonline.nl/stamboom-oudbier

Een genealogische publicatie door Nienke Oudbier met gegevens over onder andere de families Van de Vlag, Rabelink en Drost.


Screenshot van website

Stamboom Van de Vooren/Van Someren/Van de Beek/Minkman - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-vooren

Een publicatie door Ingrid van de Vooren met gegevens over oa. de families Van Someren, Van de Beek, Van de Vooren, Minkman, Jansen, Hemmes, Drost, Elema, Van Lier en Deijs.


Screenshot van website

Stamboom Van de Voort - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-voort

Een publicatie door Alex van de Voort met gegevens over oa. de families Van de Voort, Engels, Strijbos, Van Kemenade, Van de Laar, Manders, Van Eijk, Roovers, Maas en Sauvé.


Screenshot van website

Stamboom Van der Schaaf - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-schaaf

Een publicatie door T. Oostland met gegevens over oa. de families Van der Schaaf, Hobbes, Pieters, Annes, Boetje, Van der Meer, Ydes, Beeksma, Tjebles en De Vries.


Screenshot van website

Stamboom Van der Valk (Valck) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-valk

Een publicatie door A.W.M. (Dolf) van der Valk met gegevens over oa. de families Van der Valk, van der Valck, Spierenburg, Steenvoorden, Overwater, Hoet, Van Houten, Mani, Van Beek en Van Nus.


Screenshot van website

Stamboom Van der Veeke - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-veeke

Een genealogische publicatie door Toos van der Veeke met gegevens over onder andere de families Van der Veeke, Van der Veeken, Van der Veken, Verbaten, Mulder, Koreman, Verhoef, Hoevenaar en Luijten.


Screenshot van website

Stamboom Van der Veen - www.genealogieonline.nl/van-der-veen-stamboom

Een publicatie door B. van der Veen met gegevens over oa. de families Visser, De Jong, Bosma, Van der Veen, Hofstra, Fennema, Kool, Ten Hoeve, Hogerhuis en Van der Meer.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws