stamboomgids

Familienamen » V

Websites 381 - 390 van 876:

Stamboom Siebe Jan (De Vries) - www.genealogieonline.nl/stamboom-siebe-jan-de-vries

Een publicatie door H.G. de Vries met gegevens over oa. de families De Vries, Conradi, Piepenbroek, Alken, Oordt, Adriaan Vermijs, Rigter, Gerardus Vermijs en Gerardus Vermijs.


Screenshot van website

Stamboom T. van Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-t-van-veen

Een publicatie door T, van Veen met gegevens over oa. de families De Reuver, Janssen, Reuver De, Rovers, De Rooij, Jansen, Herwaarden Van, De Reuver (Rover), Hooijer en Van Zanten.


Screenshot van website

Stamboom takken van de families VOLMER en FOLMER - www.volmer-folmer.nl

Stroomschema 's per provincie waarin alle gevonden en nog levende takken zijn verwerkt. Alleen het jaar van geboorte en huwelijk zijn vermeld om toch privacy te waarborgen. Met Ctr F zoeken binnen de takken


Screenshot van website

Stamboom Te Velde - www.genealogieonline.nl/stamboom-te-velde

Een publicatie door Eric te Velde met gegevens over oa. de families Te Velde, Ensing, Kieft, Kremer, Braam, Mulder, Venema, Bontekoe, Pieters en Fraai.


Screenshot van website

Stamboom Te Velde - Brouwer - www.genealogieonline.nl/stamboom-te-velde-brouwer

Een genealogische publicatie door Lies te Velde met gegevens over onder andere de families Brouwer, Te Velde, Buijs, Margje Roelfs, Deelman, Van Eeten, Hengstman, Van der Laan en Bouw.


Screenshot van website

Stamboom Ten Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-ten-veen

Een publicatie door J. Snijder met gegevens over oa. de families Veen, ten, Flierman, Vlierman, Bouwer, Boland, Vries, de, Rengelink, Karssen en Karssen.


Screenshot van website

Stamboom Thomas Thomas Visser - www.genealogieonline.nl/stamboom-thomas-thomas-visser

Een publicatie door I. Visser met gegevens over oa. de families Visser, Van Dijk, Berger, Van der Meulen, Kroese, De Vries, Jansen, Boonstra, Bijkerk en Van Asperen.


Screenshot van website

Stamboom Tom de Vries - www.genealogieonline.nl/stamboom-tom-de-vries

Een publicatie door Tom de Vries met gegevens over oa. de families Lieftink, Van der Stel, Bockema, Bockma, Stalman, Rheenstra, Heeringa, Gildenberg, Voorhorst en Van Ingen.


Screenshot van website

Stamboom Tom Vink - www.genealogieonline.nl/stamboom-tom-vink

Een publicatie door Tom Vink met gegevens over oa. de families Vink, Huis, Boer, Meeuwenoord, Paludanus, Zuiderduin, Oudshoorn, Ruigrok, Wildschut en Van Kamperdijk.


Screenshot van website

Stamboom Vaasen - www.genealogieonline.nl/stamboom-vaasen

Een publicatie door H. Vaasen met gegevens over oa. de families Ummels, Ketelings, Westheim, Vaasen, Hermans, Huys, Van Avesaat, Janssen, Huijs en Bronneberg.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws