stamboomgids

Familienamen » V

Websites 481 - 490 van 865:

Stamboom Vanpachtenbeke - www.genealogieonline.nl/stamboom-vanpachtenbekeNieuw!

Een genealogische publicatie door Leon Vanpachtenbeke met gegevens over onder andere de families Vanpachtenbeke, Van Pachtenbeke, Blomme, Denys, Vanneste, Vintioen, Clevers, Lierman en Houwen.


Screenshot van website

Stamboom Varekamp - www.genealogieonline.nl/stamboom-varekamp

Een publicatie door A.P. Varekamp met gegevens over oa. de families Varekamp, Varenkamp, Vorderman, Boekesteijn, Waasdorp, Van der Eijk, De Vreede, Lalleman, Van Twillert en Van Goor.


Screenshot van website

Stamboom Vedelaar, Marschal, Westra, Fokkinga - www.genealogieonline.nl/stamboom-vedelaar-marschal-westra-fokkinga

Een genealogische publicatie door A Vedelaar met gegevens over onder andere de families Vedelaar, Marschal, Westra, Fokkinga, Heerckes, Fockens, Fockinga, Van de Waard Siccama en Boonstra.


Screenshot van website

Stamboom Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-veen

Een publicatie door L.J. Veen met gegevens over oa. de families Veen, Bodenhausen, Haga, Plantinga, Horst, Gorter, Bleeker, Bakker, Kruseman en Oosterbaan.


Screenshot van website

Stamboom Veendorp - www.genealogieonline.nl/stamboom-veendorp

Een genealogische publicatie door Jean-Michel Veendorp met gegevens over onder andere de families Veendorp, De Lange, Tonkens en Sjoers.


Screenshot van website

Stamboom Veenema - www.genealogieonline.nl/stamboom-veenema

Een publicatie door Monica met gegevens over oa. de families Bakker, Veenema, Weemhoff, Blom, Jager, Kuiper, Van den Berg, Otten, Venema en Radema.


Screenshot van website

Stamboom Veenendaal - www.genealogieonline.nl/stamboom-veenendaal

Een publicatie door Henk Veenendaal met gegevens over oa. de families Heddema, Veenendaal, Staal, Pruis, Brouwer, Hendriksen, Brandsen, Boerssen, Van Kooten en Van der Velde.


Screenshot van website

Stamboom Veenendaal en Van Barneveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-veenendaal-van-barneveld

Een publicatie door Betty Koopman-Veenendaal met gegevens over oa. de families Van Vulpen, Van Barneveld, Van Leersum, Van Donselaar, Van den Burch, Kroon, Veenendaal, Overeem, Van den Broek en Koopman.


Screenshot van website

Stamboom Veenhuijsen - www.genealogieonline.nl/stamboom-veenhuijsen

Een publicatie door Veenhuijsen met gegevens over oa. de families Veenhuijsen, Van Nee, Vuuregge, Linneweever, Rodink, Brink, Van Veen, Van Dammen, Delgman en Van Waageningen.


Screenshot van website

Stamboom Veenhuizen - www.genealogieonline.nl/stamboom-veenhuizen

Een publicatie door Dirk Veenhuizen met gegevens over oa. de families Veenhuizen, Boks, Van Schooten, Singel, Koldenhof, Winter, Arnoldussen, Tamboer, Van Orden en Gerrits.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws