stamboomgids

Familienamen » V

Websites 511 - 520 van 894:

Stamboom Veldhoen - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldhoen

Een genealogische publicatie door Erik Robert Veldhoen met gegevens over onder andere de families Veldhoen, Hengeveld, Zwart, De Bruijn, Overes, Van Heerde, De Boer, Karssen en Lourens.


Screenshot van website

Stamboom Veldhuis - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldhuis

Een publicatie door Anita Valkenburg met gegevens over oa. de families Aleida Catharina Veldhuis, Dievera Koster, Wilhelmus Veldhuis, Gerardus Koster, Nicolaas Schrage, Petrus Hofman, Johanna Maria Veldhuis, Everhardus Veldhuis, Johannes Van Der Zande en


Screenshot van website

Stamboom Veldhuizen - www.genealogieonline.nl/stamboom_veldhuizen

Stamboom van de familie Veldhuizen met oa. gegeves over de families Van Veldhuysen, Veldhuizen, Regien, Van Veldhuizen, Mulder, Van Veldhuisen en Van de Kaa.


Screenshot van website

Stamboom Veldhuizen - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldhuizen

Een publicatie door Carlo Veldhuizen met gegevens over oa. de families Veldhuizen, Wennekes, Van Doorn, Hueber, Voorendt, Brouwer, Schilte, Lechner, Wennekus en Sibbel.


Screenshot van website

Stamboom Veldhuizen-Renswoude I - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldhuizen-renswoude

Een publicatie door A. van Veldhuizen met gegevens over oa. de families Veldhuizen, Hendriks Veldhuizen, Jacobs van Velthuizen, Van Veldhuizen, Franse van Velthuizen, Velthuizen, Janse van Velthuizen, Van de Vliert, Van den Top en Fransze.


Screenshot van website

Stamboom Veldhuizen-Renswoude II - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldhuizen-renswoude-ii

Een publicatie door A. van Veldhuizen met gegevens over oa. de families Veldhuizen, Klaasen, Van Roekel, Donkelaar, Bakker, Van de Haar, Van de Voort, Gijsberts van de Berkhorst, Van Engelenburg en Kempesen.


Screenshot van website

Stamboom Veldhuizen/Schrama - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldhuizen-schrama

Een publicatie door Ed Veldhuizen met gegevens over oa. de families Hoogendoorn, Schrama, Van der Valck, Pels, Gillissen, Straver, Dudink, Hogendoorn, Veldhuizen en Oskam.


Screenshot van website

Stamboom Veldhuizen/Veldhuijsen te Lunteren/Baarn e.o. - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldhuizen-veldhuijsen

Een publicatie door A. van Veldhuizen met gegevens over oa. de families Veldhuijsen, Van Veldhuizen, Veldhuizen, Van Veldhuijsen, Van Veldhuisen, Wilhelms, Reijersen Veldhuijsen, Jacobs, Roodhart en Van Ginkel.


Screenshot van website

Stamboom Veldt - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldt

Een publicatie door Remco Veldt met gegevens over oa. de families Veldt, Van Duijn, Jacques, Hoelandt, Jacques (Sjakes), Sjakes, Felt, Barnhoorn, Wondergem en Bos.


Screenshot van website

Stamboom Vellekoop - www.genealogieonline.nl/stamboom-vellekoop

Een publicatie door Edwin Vellekoop met gegevens over oa. de families Vellekoop, Meijburg, Boon, Van der Wel, Griffijn, Ouwerkerk, Hofman, Harreman, Visser en Bouwman.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws