stamboomgids

Familienamen » V

Websites 541 - 550 van 857:

Stamboom Verheggens - www.genealogieonline.nl/stamboom-verheggens

Een publicatie door Wim Verheggen met gegevens over oa. de families Verheggen, Korsten, Theelen, Sonnen, Canoy, Suijlen, Wilms, Van de Sande, Smeets en Backers.

Screenshot van website

Stamboom Verheij-Roos-Zadelaar - www.genealogieonline.nl/stamboom-verheij-roos-zadelaar

Een genealogische publicatie door Leendert Verheij met gegevens over onder andere de families Frauenfelder, Van der Toorn, Van Zeijl, De Jager, Westmaas, Pronk, Spaans, Roos en Rog.

Screenshot van website

Stamboom Verheijdt - www.genealogieonline.nl/stamboom-verheijdt

Een genealogische publicatie door Sandra Verheijdt met gegevens over onder andere de families Verheijdt, Vergers, Blom, Claessens, Philipsen, Van der Merkt en Rijneveld.

Screenshot van website

Stamboom Verheijen - www.genealogieonline.nl/stamboom-verheijen

Een publicatie door Edwin Verheijen met gegevens over oa. de families Verheijen, Verheyen, Verbaesdonck, Geurts, Hermans, Peeters, Berchmans, Grubben, Caniels en Verheijden.

Screenshot van website

Stamboom Verheijen - Franke - www.genealogieonline.nl/stamboom-verheijen-franke

Een publicatie door Theo Verheijen met gegevens over oa. de families Hoeboer, Verheijen, Franke, Peek, Phijffers, Franke(n), Janssen, Meulman, en Verstegen.

Screenshot van website

Stamboom Verheul - www.genealogieonline.nl/stamboom-verheul

Een publicatie door Bep Hillebregt - Zuiderwijk met gegevens over oa. de families Meershoek, Verheul, Van der Togt, Borsboom, Van der Haasteren, Van der Meer, Houbregs, Versluijs, Kouwenhoven en Van den Burg.

Screenshot van website

Stamboom Verheul - www.genealogieonline.nl/verheul-stamboom

Een publicatie door A.J. Baars met gegevens over oa. de families Verheul, Klootwijk, Van Duijvendijk, Dekker, Van Wijngaarden, Visser, Van Dalen, Guys, Veth en Van den Adel.

Screenshot van website

Stamboom Verhoef - www.genealogieonline.nl/stamboom-verhoef

Een publicatie door Aart Verhoef met gegevens over oa. de families Verhoef, Deleeuw, Schep, Kool, Vermeulen, Vanmiddelkoop, Korevaar, Vandervlist, Kooiman en Debruijn.

Screenshot van website

Stamboom Verhoef - van Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-verhoef-van-veen

Een publicatie door Steven Verhoef met gegevens over oa. de families Van Veen, Verhoef, Dekker, Benjamins, Donkervoet, Geerlings, Bos, Mol, Moesman en Van Lankeren.

Screenshot van website

Stamboom Verhoek-De Vries - www.genealogieonline.nl/stamboom-verhoek-de-vries

Een genealogische publicatie door Tabita Verhoek met gegevens over onder andere de families Koudijs, Van Son, Verweij, Van Santen, Verhoek, De Vries, Van Oijen, Van Zon en Ten Vaanholt.

Screenshot van websiteGenealogie nieuws