stamboomgids

Familienamen » V

Websites 571 - 580 van 898:

Stamboom Verheijen-Schrijvers - www.genealogieonline.nl/stamboom-verheijen-schrijvers

Een genealogische publicatie door Brigitte Schrijvers met gegevens over onder andere de families Verheijen, Schrijvers, Van de Voort, Pouwels, De Haart, Wagemans, Creemers, Jacobs en Bakker.


Screenshot van website

Stamboom Verheul - www.genealogieonline.nl/stamboom-verheul

Een publicatie door Bep Hillebregt - Zuiderwijk met gegevens over oa. de families Meershoek, Verheul, Van der Togt, Borsboom, Van der Haasteren, Van der Meer, Houbregs, Versluijs, Kouwenhoven en Van den Burg.


Screenshot van website

Stamboom Verheul - www.genealogieonline.nl/verheul-stamboom

Een publicatie door A.J. Baars met gegevens over oa. de families Verheul, Klootwijk, Van Duijvendijk, Dekker, Van Wijngaarden, Visser, Van Dalen, Guys, Veth en Van den Adel.


Screenshot van website

Stamboom Verhoef - www.genealogieonline.nl/stamboom-verhoef

Een publicatie door Aart Verhoef met gegevens over oa. de families Verhoef, Deleeuw, Schep, Kool, Vermeulen, Vanmiddelkoop, Korevaar, Vandervlist, Kooiman en Debruijn.


Screenshot van website

Stamboom Verhoef - www.genealogieonline.nl/verhoef-stamboom

Een genealogische publicatie door Gerrit Verhoef met gegevens over onder andere de families Verhoef, Hofman, Mouw, Prins, Van Oene, Vrijheid, Jacobsen, Zeeburg en Vos.


Screenshot van website

Stamboom Verhoef - van Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-verhoef-van-veen

Een publicatie door Steven Verhoef met gegevens over oa. de families Van Veen, Verhoef, Dekker, Benjamins, Donkervoet, Geerlings, Bos, Mol, Moesman en Van Lankeren.


Screenshot van website

Stamboom Verhoek-De Vries - www.genealogieonline.nl/stamboom-verhoek-de-vries

Een genealogische publicatie door Tabita Verhoek met gegevens over onder andere de families Koudijs, Van Son, Verweij, Van Santen, Verhoek, De Vries, Van Oijen, Van Zon en Ten Vaanholt.


Screenshot van website

Stamboom Verhoeve - www.genealogieonline.nl/stamboom-verhoeve

Een publicatie door Marco Verhoeve met gegevens over oa. de families Verhoeve, Verhoeven, Jonker, Genzer, Veenhof, Mesman, Slot en Van der Aar.


Screenshot van website

Stamboom Verhoeve - www.genealogieonline.nl/verhoeve-stamboom

Een publicatie door Alex Verhoeve met gegevens over oa. de families Jager, Remt's, Poppes, Jan's, Hibes, Poppe's, Verhoeve, Costmeijer, Hut en Slijm.


Screenshot van website

Stamboom Verhoeven - www.genealogieonline.nl/stamboom-verhoeven-breda

Een publicatie door Hub Verhoeven met gegevens over oa. de families Verhoeven, Tillemans, Wijnants, Niemann, Wijburg, Maas, Metselaars, Buiijng, Hurkens en Van Dongen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws