stamboomgids

Familienamen » V

Websites 571 - 580 van 859:

Stamboom Verlinden - www.genealogieonline.nl/stamboom-verlinden

Een publicatie door Marcel Van Dyck met gegevens over oa. de families Verlinden, Pintens, De Wachter, Van Driel, De Pauw, Vandevoorde, Nuis, Verbruggen, Clement en Corremans.

Screenshot van website

Stamboom Verloop - www.genealogieonline.nl/stamboom-verloop

Een genealogische publicatie door Arie Verloop met gegevens over onder andere de families Verloop, N.n, Visser, Haasnoot, De Vries, Plug, De Jong, Van Dijk en Stoel.

Screenshot van website

Stamboom Vermaas, de Visser, Loene - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermaas-de-visser-loene

Een genealogische publicatie door J. Loene met gegevens over onder andere de families Vermaas, De Visser, Albers, Van As, Mourus, Dröge, Quist, Baas en Loene.

Screenshot van website

Stamboom Vermaat - Izarin - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermaat-izarin

Een publicatie door Ruud Vermaat met gegevens over oa. de families Isarin, Izarin, Iseren, Van Lienden, Keuken, Daems, Isaren, Van Kampen, Voorhaar en IJseren.

Screenshot van website

Stamboom Vermaeten - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermaeten

Een publicatie door Gerhard Vermaeten met gegevens over oa. de families Vermaeten, Vermaaten, Vermaten, Wittenhorst, Willemsen, Wilken, Jansen, Gerretschen, Maes en Besselink.

Screenshot van website

Stamboom Vermaning - www.willemvermaning.com

Uitgebreide genealogie van de familie Vermaning. Een publicatie door W. Vermaning met gegevens over oa. de families: Vermaning, Huisman, de Vries, Jorwerda, Stropsma,Arends, Schonbergen, Visser, Riemersma, Steenstra, Dijkstra, Elzinga

Screenshot van website

Stamboom Vermassen - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermassen

Een publicatie door Alfred Vermassen met gegevens over oa. de families Cailliau, Vermassen, De Vuyst, Van der Biest, Robeys, De Smet, Van Melkebeke, Bossaert, Monkerhey en Van Elsuwege.

Screenshot van website

Stamboom Vermeer - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermeer

Een publicatie door Sietse Vermeer met gegevens over oa. de families Vermeer, De Vries, Jansen, Mouw, (Vermeer), Klaassen, Brandsen, Hollander, Gerrits en Hoefnagel.

Screenshot van website

Stamboom Vermeer (Heusden) - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermeer-heusden

Een publicatie door Vincent Vermeer met gegevens over oa. de families Van Vogelpoel, Van Es, Vermeer, De Lange, Winkel, Nagtegaal, Van Ingen, Voordouw, Timmerman en Ekelschot.

Screenshot van website

Stamboom Vermeer (regio Utrecht) - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermeer-regio-utrecht

Een publicatie door Vincent Vermeer met gegevens over oa. de families Van Vogelpoel, Van Ingen, Vermeer, Nagtegaal, De Lange, Van Rooijen, Winkel, Van Es, Nes?? en Janszen.

Screenshot van websiteGenealogie nieuws