stamboomgids

Familienamen » V

Websites 591 - 600 van 898:

Stamboom Verkerke/Jaspers - www.genealogieonline.nl/stamboom-verkerke-jaspers

Een publicatie door M.J. Verkerke-van den Berg met gegevens over oa. de families Verkerke, Jaspers, Feijtel, Verbiest, Roggeband, De Haan, Van Die(N)st, Van Poepering, Van Dijke en De Jonge.


Screenshot van website

Stamboom Verkleij / Verkley - www.genealogieonline.nl/stamboom-verkleij-verkley

Een publicatie door John Verkley met gegevens over oa. de families Verkleij, Straathof, Dijt, Suidgeest, Kleij, Loots, Jong, Burg, Wesselingh en Sluijs.


Screenshot van website

Stamboom Verkroost - www.genealogieonline.nl/stamboom-verkroost

Een publicatie door Th. Verkroost met gegevens over oa. de families Verkroost, Klarenbeek, Steenbrink, Verkroos, Helsen, Tier, Oostveen, Ratering, Mulder en Nass.


Screenshot van website

Stamboom Verlare - www.genealogieonline.nl/stamboom-verlare

Een publicatie door Vic van Lijf met gegevens over oa. de families Verlare, Thorenaar, Van Koeveringe, Markusse, Blok, Geelhoed, De Jonge, Cok, Zandee en Kole.


Screenshot van website

Stamboom Verlée - www.genealogieonline.nl/verlee-stamboom

Een publicatie door Mathias Verlee met gegevens over oa. de families Pardo, Peelman, Van Cauwenbergh, Van Couwenberghe, Maertens, Van Cauwenberg, Geerolf, Verlée, Windey en Lefebure.


Screenshot van website

Stamboom Verleyen Temse - www.genealogieonline.nl/stamboom-verleyen-temse

Een publicatie door Paul van den Wyngaert met gegevens over oa. de families Verleyen, Pyl, Vermeulen, Engels, De Maeyer, Van Havere, Meersman, Van de Velde en Van de Velde.


Screenshot van website

Stamboom Verlinden - www.genealogieonline.nl/stamboom-verlinden

Een publicatie door Marcel Van Dyck met gegevens over oa. de families Verlinden, Pintens, De Wachter, Van Driel, De Pauw, Vandevoorde, Nuis, Verbruggen, Clement en Corremans.


Screenshot van website

Stamboom Verloop - www.genealogieonline.nl/stamboom-verloop

Een genealogische publicatie door Arie Verloop met gegevens over onder andere de families Verloop, N.n, Visser, Haasnoot, De Vries, Plug, De Jong, Van Dijk en Stoel.


Screenshot van website

Stamboom Vermaas, de Visser, Loene - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermaas-de-visser-loene

Een genealogische publicatie door J. Loene met gegevens over onder andere de families Vermaas, De Visser, Albers, Van As, Mourus, Dröge, Quist, Baas en Loene.


Screenshot van website

Stamboom Vermaat - Izarin - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermaat-izarin

Een publicatie door Ruud Vermaat met gegevens over oa. de families Isarin, Izarin, Iseren, Van Lienden, Keuken, Daems, Isaren, Van Kampen, Voorhaar en IJseren.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws