stamboomgids

Familienamen » V

Websites 611 - 620 van 872:

Stamboom Verschuur - www.genealogieonline.nl/stamboom-verschuur

Een publicatie door Jan Verschuur met gegevens over oa. de families Verschuure, Verschuur, Nettenbreijers, Bouman, V. Gemert, Buiteman, Paulussen, De Reus, Den Otter en Hofmans.


Screenshot van website

Stamboom Verschuur - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-verschuur

Een publicatie door A. de Knijff met gegevens over oa. de families Verschuur, Hemelaar, Van Dijk, Van Dorp, Van der Horst, Van Mourik, Middelburg, Van 't Land, Visser en Stols.


Screenshot van website

Stamboom Verschuuren - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-verschuuren

Een publicatie door Frank Verschuuren met gegevens over oa. de families Verschuren, Van Dijk, Scheepers, Verschuuren, Swinkels, Penninx, Biemans, Verstappen, Verbakel en Clement.


Screenshot van website

Stamboom Verschuuren - www.genealogieonline.nl/stamboom-verschuuren

Een publicatie door O. Verschuuren met gegevens over oa. de families Verschuuren, Verschueren, Van Riel, Berckelaer, Van Groenendael, Alewijns, Van den Bosch, Janssen, Smulders.


Screenshot van website

Stamboom Versloot - www.genealogieonline.nl/stamboom-versloot

Gegevens over oa. de families Versloot, De Jong, Van Leeuwen, Clarisse, Jobse, Wolf, Vermeulen, Van der Kroef, Sloot en Van Sluijs.


Screenshot van website

Stamboom Versluis - www.genealogieonline.nl/stamboom-versluis

Een publicatie door Frans Versluis met gegevens over oa. de families Van Delden, Versluis, Sieverding, Jansen, Versluijs, Van Embden, Stumpf, Van Schriek, Stecker en Willemse.


Screenshot van website

Stamboom Versluis/Notenboom - www.genealogieonline.nl/stamboom-versluis-notenboom

Een publicatie door Tabitha Engler met gegevens over oa. de families Dolman, Nederlof, Van Frankfoort, Notenboom, Versluis, Barendrecht, Kloek, Van Dam, Cloeck en Scheerders.


Screenshot van website

Stamboom Verspeek - www.genealogieonline.nl/stamboom-verspeek

Een publicatie door Martien Verspeek met gegevens over oa. de families Van Eijnatten, Van Eynatten, Knaapen, Van Nijnatten, Verspeek, Hoefnagels, Linde, De Lindeloof, Ceelen en Vleuten.


Screenshot van website

Stamboom Verstappen Weert - www.genealogieonline.nl/stamboom-verstappen-weert

Een genealogische publicatie door Gerrit Jouke Schenk met gegevens over onder andere de families Verstappen, Verreck, Borghans, Spee, Schenk, Nieweg, Plüm, Sauren en Janssen.


Screenshot van website

Stamboom Versteeg - www.genealogieonline.nl/stamboom-versteeg

Een publicatie door Anton Versteeg met gegevens over oa. de families Versteeg, De Carpentier, Van Eck, Van Cooten, Van Ek(E)ris, Bergman, Janssen, Van Brussel, Mertens en Van Draanen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws