stamboomgids

Familienamen » V

Websites 631 - 640 van 886:

Stamboom Verspeek - www.genealogieonline.nl/stamboom-verspeek

Een publicatie door Martien Verspeek met gegevens over oa. de families Van Eijnatten, Van Eynatten, Knaapen, Van Nijnatten, Verspeek, Hoefnagels, Linde, De Lindeloof, Ceelen en Vleuten.


Screenshot van website

Stamboom Verstaen - www.genealogieonline.nl/stamboom-verstaen

Een genealogische publicatie door Jürgen Verstaen met gegevens over onder andere de families Verstaen, Van Lancker, De Stoop, Vandeviaene, De Smeyter, Vercruysse, Van Maele, Van Betsbrugge en Vandendriessche.


Screenshot van website

Stamboom Verstappen Weert - www.genealogieonline.nl/stamboom-verstappen-weert

Een genealogische publicatie door Gerrit Jouke Schenk met gegevens over onder andere de families Verstappen, Verreck, Borghans, Spee, Schenk, Nieweg, Plüm, Sauren en Janssen.


Screenshot van website

Stamboom Versteeg - www.genealogieonline.nl/stamboom-versteeg

Een publicatie door Anton Versteeg met gegevens over oa. de families Versteeg, De Carpentier, Van Eck, Van Cooten, Van Ek(E)ris, Bergman, Janssen, Van Brussel, Mertens en Van Draanen.


Screenshot van website

Stamboom Versteeg - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-versteeg

Een genealogische publicatie door Cees Versteeg met gegevens over onder andere de families Versteeg, Borsten, Versteegh, Van Loosbroek, Stolker, Boers, Van Vliet, Galema en Hackert.


Screenshot van website

Stamboom Versteeg en Passchier - www.genealogieonline.nl/stamboom-versteeg-en-passchier

Een publicatie door Jan Versteeg met gegevens over oa. de families Versteeg, Hulst, Alkemade, Schie, Kaptein, Barnhoorn, Plas, Passchier en Passchier.


Screenshot van website

Stamboom Versteegt - www.versteegt.net

Stamboom Versteegt / Versteeg


Screenshot van website

Stamboom Versteijnen - www.genealogieonline.nl/stamboom-versteijnen

Een publicatie door Angela Versteijnen met gegevens over oa. de families Van Nuland, Versteijnen, Teulings, Engelen, Van den Wassenberg, Dielissen, Verhoeven, Van Gerven, Kerkhof en Van Mierlo.


Screenshot van website

Stamboom Verstraete-Van Craeynest-Benthein - www.genealogieonline.nl/stamboom-verstraete

Een publicatie door Dirk Verstraete met gegevens over oa. de families Vancraeynest, Van Craeynest, Verstraete, Van Craeijnest, Vancraeijnest, Benthein, Billoot, Craeynest, Debruyne en Van Blaere.


Screenshot van website

Stamboom Verstrate - www.genealogieonline.nl/stamboom-verstrate

Een publicatie door Peter Verstrate met gegevens over oa. de families Keur, Verstrate, Rijnberg, Verstraaten, Verstraten, Verstraate, Verwijs, De Wijse, Van Doorn en Kasseband.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws