stamboomgids

Familienamen » V

Websites 631 - 640 van 906:

Stamboom Verouden - www.genealogieonline.nl/stamboom-verouden

Een publicatie door Toine van der Weerden met gegevens over oa. de families Verouden, Van Kuijk, Van den Bersselaer, Van Beers, Snelders, Van der Weerden, Vos, Verbeeck, Van de Ven en Verkijnderen.


Screenshot van website

Stamboom Verpalen - www.genealogieonline.nl/stamboom-verpalen

Een publicatie door L. Verpalen met gegevens over oa. de families Van Balen, Japin, Verpaalen, Verpalen, Terwindt, Schappin, Heldewier, Chappin, Meijer en Jappin.


Screenshot van website

Stamboom Verschoof - www.genealogieonline.nl/stamboom-verschoof

Een publicatie door M. Verschoof met gegevens over oa. de families Verschoof, Van Bilderbeek, Delfgou, Gerritsen, Kennedij, Smit, Pietmeijer, Van Oort, Blitterswijk en Hendriksen.


Screenshot van website

Stamboom Verschoor - www.genealogieonline.nl/stamboom-verschoor

Gegevens over oa. de families Groenewegen, Stuurstraat, Huisman, Verschoor, Schelling, Monster, Van Oort, Hut, Spruyt en Roos.


Screenshot van website

Stamboom Verschoor - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-verschoor

Een publicatie door Fred Roos met gegevens over oa. de families Verschoor, Schoer, Bergers, Cranendonck, Roos, Hilde, Takkebos, Kruidenier en Kruidenier.


Screenshot van website

Stamboom Verschuren - www.genealogieonline.nl/stamboom-verschuren

Een publicatie door Marjon Planta met gegevens over oa. de families Verschuren, Verbakel, Verschuuren, Manders, Van Berlo, Habraken, Vermeulen, Vos en Vos.


Screenshot van website

Stamboom Verschuur - www.genealogieonline.nl/stamboom-verschuur

Een publicatie door Jan Verschuur met gegevens over oa. de families Verschuure, Verschuur, Nettenbreijers, Bouman, V. Gemert, Buiteman, Paulussen, De Reus, Den Otter en Hofmans.


Screenshot van website

Stamboom Verschuur - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-verschuur

Een publicatie door A. de Knijff met gegevens over oa. de families Verschuur, Hemelaar, Van Dijk, Van Dorp, Van der Horst, Van Mourik, Middelburg, Van 't Land, Visser en Stols.


Screenshot van website

Stamboom Verschuuren - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-verschuuren

Een publicatie door Frank Verschuuren met gegevens over oa. de families Verschuren, Van Dijk, Scheepers, Verschuuren, Swinkels, Penninx, Biemans, Verstappen, Verbakel en Clement.


Screenshot van website

Stamboom Verschuuren - www.genealogieonline.nl/stamboom-verschuuren

Een publicatie door O. Verschuuren met gegevens over oa. de families Verschuuren, Verschueren, Van Riel, Berckelaer, Van Groenendael, Alewijns, Van den Bosch, Janssen, Smulders.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws