stamboomgids

Familienamen » V

Websites 651 - 660 van 893:

Stamboom Verwijmeren-Rietveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-verwijmeren-rietveld

Een genealogische publicatie door Thijs Verwijmeren met gegevens over oa. de families Verwijmeren, Kokx, Rietveld, Goedegebuur, Trouw, Vissers, De Bruijn, Van de Klundert en Van de Klundert.


Screenshot van website

Stamboom Verwoert - www.genealogieonline.nl/stamboom-verwoert

Een publicatie door Martin Verwoert met gegevens over oa. de families Verwoert, Van Eldik, Van Binsbergen, Roelofsen, Vink, Vermeer, De Wit, Arends, Hendriks en Van Setten.


Screenshot van website

Stamboom Verzijlenberg - Bergman - www.genealogieonline.nl/stamboom-verzijlenberg-bergman

Een publicatie door Annelies Olgers met gegevens over oa. de families Olgers, Verzijlenberg, Bergman, Paschedag, Verzijlbergen, Verzijlberg, Hooggreef, Wezelenburg, Koedijk en Bourgonje.


Screenshot van website

Stamboom Veugelink - www.genealogieonline.nl/stamboom-veugelink

Een publicatie door H. Veugelink met gegevens over oa. de families Veugelink, Voegelinck, Masselink, Brugman, Dietz, Wolsink, Dijcker, Holders, Koekendaal en Jansen.


Screenshot van website

Stamboom Vielvoye-Wennekes - www.genealogieonline.nl/stamboom-vielvoye-wennekes

Een publicatie door George Frederik Walther met gegevens over oa. de families Vielvoye, Mohn, Heuveling, Wennekes, Debra, Van Rijt, Soethout (Suethout), Provoost, Lingier en Iriks.


Screenshot van website

Stamboom Vierstra - www.genealogieonline.nl/stamboom-vierstra

Een publicatie door Gijsbert Vierstra met gegevens over oa. de families Vierstra, Fischer, Bouma, De Jong, Postma, Vogelar, Oppewall, Ringnalda, en .


Screenshot van website

Stamboom Vierstraete - www.genealogieonline.nl/stamboom-vierstraete

Een publicatie door Louise Nijboer-Staric met gegevens over oa. de families Vierstraete, Meijboom, F├╝chten, Van Haren, Sewalt, Hermse, Willemse en Brakkee.


Screenshot van website

Stamboom Vieveen - www.genealogieonline.nl/stamboom-vieveen

Een publicatie door Nicole Spaans met gegevens over oa. de families Spaans, Barentsen, Blom, Vieveen, De Voogd, Van Heijningen, Pronk, Van der Geest, Viveen en Moens.


Screenshot van website

Stamboom Vignoble-Dierickx - www.genealogieonline.nl/stamboom-vignoble-dierickx

Een publicatie door Georges Vignoble met gegevens over oa. de families Vignoble, Dauchot, Herbaux, Leclercq, Dierickx, Delespesse, Vermeiren, Heyvaert, Mariens en Lemaire.


Screenshot van website

Stamboom Vijgh - www.genealogieonline.nl/stamboom-vijgh

Een publicatie door H.J. van der Vijgh met gegevens over oa. de families Vijgh, Van der Vijgh, Appelhof, Versluis, Van Welderen, De Jong, Van Lynden, Hardevust, Houtkamp en Roos.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws