stamboomgids

Familienamen » V

Websites 641 - 650 van 908:

Stamboom Verschuuren - www.genealogieonline.nl/stamboom-verschuuren

Een publicatie door O. Verschuuren met gegevens over oa. de families Verschuuren, Verschueren, Van Riel, Berckelaer, Van Groenendael, Alewijns, Van den Bosch, Janssen, Smulders.


Screenshot van website

Stamboom Versloot - www.genealogieonline.nl/stamboom-versloot

Gegevens over oa. de families Versloot, De Jong, Van Leeuwen, Clarisse, Jobse, Wolf, Vermeulen, Van der Kroef, Sloot en Van Sluijs.


Screenshot van website

Stamboom Versluis - www.genealogieonline.nl/stamboom-versluis

Een publicatie door Frans Versluis met gegevens over oa. de families Van Delden, Versluis, Sieverding, Jansen, Versluijs, Van Embden, Stumpf, Van Schriek, Stecker en Willemse.


Screenshot van website

Stamboom Versluis/Notenboom - www.genealogieonline.nl/stamboom-versluis-notenboom

Een publicatie door Tabitha Engler met gegevens over oa. de families Dolman, Nederlof, Van Frankfoort, Notenboom, Versluis, Barendrecht, Kloek, Van Dam, Cloeck en Scheerders.


Screenshot van website

Stamboom Verspeek - www.genealogieonline.nl/stamboom-verspeek

Een publicatie door Martien Verspeek met gegevens over oa. de families Van Eijnatten, Van Eynatten, Knaapen, Van Nijnatten, Verspeek, Hoefnagels, Linde, De Lindeloof, Ceelen en Vleuten.


Screenshot van website

Stamboom Verstaen - www.genealogieonline.nl/stamboom-verstaen

Een genealogische publicatie door Jürgen Verstaen met gegevens over onder andere de families Verstaen, Van Lancker, De Stoop, Vandeviaene, De Smeyter, Vercruysse, Van Maele, Van Betsbrugge en Vandendriessche.


Screenshot van website

Stamboom Verstappen Weert - www.genealogieonline.nl/stamboom-verstappen-weert

Een genealogische publicatie door Gerrit Jouke Schenk met gegevens over onder andere de families Verstappen, Verreck, Borghans, Spee, Schenk, Nieweg, Plüm, Sauren en Janssen.


Screenshot van website

Stamboom Versteeg - www.genealogieonline.nl/stamboom-versteeg

Een publicatie door Anton Versteeg met gegevens over oa. de families Versteeg, De Carpentier, Van Eck, Van Cooten, Van Ek(E)ris, Bergman, Janssen, Van Brussel, Mertens en Van Draanen.


Screenshot van website

Stamboom Versteeg - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-versteeg

Een genealogische publicatie door Cees Versteeg met gegevens over onder andere de families Versteeg, Borsten, Versteegh, Van Loosbroek, Stolker, Boers, Van Vliet, Galema en Hackert.


Screenshot van website

Stamboom Versteeg en Passchier - www.genealogieonline.nl/stamboom-versteeg-en-passchier

Een publicatie door Jan Versteeg met gegevens over oa. de families Versteeg, Hulst, Alkemade, Schie, Kaptein, Barnhoorn, Plas, Passchier en Passchier.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws