stamboomgids

Familienamen » V

Websites 671 - 680 van 913:

Stamboom Vierstraete - www.genealogieonline.nl/stamboom-vierstraete

Een publicatie door Louise Nijboer-Staric met gegevens over oa. de families Vierstraete, Meijboom, F├╝chten, Van Haren, Sewalt, Hermse, Willemse en Brakkee.


Screenshot van website

Stamboom Vieveen - www.genealogieonline.nl/stamboom-vieveen

Een publicatie door Nicole Spaans met gegevens over oa. de families Spaans, Barentsen, Blom, Vieveen, De Voogd, Van Heijningen, Pronk, Van der Geest, Viveen en Moens.


Screenshot van website

Stamboom Vignoble-Dierickx - www.genealogieonline.nl/stamboom-vignoble-dierickx

Een publicatie door Georges Vignoble met gegevens over oa. de families Vignoble, Dauchot, Herbaux, Leclercq, Dierickx, Delespesse, Vermeiren, Heyvaert, Mariens en Lemaire.


Screenshot van website

Stamboom Vijgh - www.genealogieonline.nl/stamboom-vijgh

Een publicatie door H.J. van der Vijgh met gegevens over oa. de families Vijgh, Van der Vijgh, Appelhof, Versluis, Van Welderen, De Jong, Van Lynden, Hardevust, Houtkamp en Roos.


Screenshot van website

Stamboom Vijlbrief - www.genealogieonline.nl/stamboom-vijlbrief

Een genealogische publicatie door Dennis Vijlbrief met gegevens over onder andere de families Vijlbrief, Zegeling, Kramer, Holverda, Chaudron, Van Son, Keimpes, Goethart en Van Tellingen.


Screenshot van website

Stamboom Vingerhoeds - www.genealogieonline.nl/stamboom-vingerhoeds

Een publicatie door Hendrie Barendrecht met gegevens over oa. de families Vingerhoets, Vingerhoeds, Emmen, Vos, Smans, Van Teteringen, Willemen, Cloin, Oomens en Nooijens.


Screenshot van website

Stamboom Vink - www.genealogieonline.nl/stamboom-vink

Een publicatie door A.M. Vink met gegevens over oa. de families Vink, Elenbaas, Jansen, Visser, Oudenaarde, Kieviet, Van der Giesen, Van der Bij, Schellevis en Spanjer.


Screenshot van website

Stamboom Vink - www.genealogieonline.nl/vink-stamboom

Een publicatie door Willeke Peters met gegevens over oa. de families Peters, Vink, Verkerk, Van Doorn, Hendriks, Verkerck, Van de Weerdt, Van Dorland, Hofman en Schreiber.


Screenshot van website

Stamboom Vink - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-vink

Een publicatie door Marjo Vink met gegevens over oa. de families Vink, De Groot, De Zwart, Van Rees, Van Dalen, De Kreij, Cuypers, Muilwijk, Boer en Van Aalsburg.


Screenshot van website

Stamboom Vink - www.genealogieonline.nl/familie-vink-stamboom

Een genealogische publicatie door J.L. Vink met gegevens over onder andere de families Vink, Vendeloo, Moesman, Peters, Van Gelderen, Baas, Wennekes, Kiebert en Besseling.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws