stamboomgids

Familienamen » V

Websites 671 - 680 van 905:

Stamboom Vijgh - www.genealogieonline.nl/stamboom-vijgh

Een publicatie door H.J. van der Vijgh met gegevens over oa. de families Vijgh, Van der Vijgh, Appelhof, Versluis, Van Welderen, De Jong, Van Lynden, Hardevust, Houtkamp en Roos.


Screenshot van website

Stamboom Vijlbrief - www.genealogieonline.nl/stamboom-vijlbrief

Een genealogische publicatie door Dennis Vijlbrief met gegevens over onder andere de families Vijlbrief, Zegeling, Kramer, Holverda, Chaudron, Van Son, Keimpes, Goethart en Van Tellingen.


Screenshot van website

Stamboom Vingerhoeds - www.genealogieonline.nl/stamboom-vingerhoeds

Een publicatie door Hendrie Barendrecht met gegevens over oa. de families Vingerhoets, Vingerhoeds, Emmen, Vos, Smans, Van Teteringen, Willemen, Cloin, Oomens en Nooijens.


Screenshot van website

Stamboom Vink - www.genealogieonline.nl/stamboom-vink

Een publicatie door A.M. Vink met gegevens over oa. de families Vink, Elenbaas, Jansen, Visser, Oudenaarde, Kieviet, Van der Giesen, Van der Bij, Schellevis en Spanjer.


Screenshot van website

Stamboom Vink - www.genealogieonline.nl/vink-stamboom

Een publicatie door Willeke Peters met gegevens over oa. de families Peters, Vink, Verkerk, Van Doorn, Hendriks, Verkerck, Van de Weerdt, Van Dorland, Hofman en Schreiber.


Screenshot van website

Stamboom Vink - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-vink

Een publicatie door Marjo Vink met gegevens over oa. de families Vink, De Groot, De Zwart, Van Rees, Van Dalen, De Kreij, Cuypers, Muilwijk, Boer en Van Aalsburg.


Screenshot van website

Stamboom Vink - www.genealogieonline.nl/familie-vink-stamboom

Een genealogische publicatie door J.L. Vink met gegevens over onder andere de families Vink, Vendeloo, Moesman, Peters, Van Gelderen, Baas, Wennekes, Kiebert en Besseling.


Screenshot van website

Stamboom Vink (Scheveningen) - www.genealogieonline.nl/stamboom-vink-scheveningen

Een publicatie door Yvonne Vink met gegevens over oa. de families Vink, Van der Burg, Roos, Vrolijk, Van der Harst, Bal, Spaans, Verbaan, Pronk en Den Heijer.


Screenshot van website

Stamboom Vinkenburg - www.genealogieonline.nl/stamboom_vinkenburg

Gegevens over oa. de families Vinkenburg, Roomer, Bax, Neesen, Ter Lage, Mosselmans, Van Kessel, Vogelenzang, Smits en De Cort.


Screenshot van website

Stamboom Vis - www.genealogieonline.nl/stamboom-vis

Een genealogische publicatie door Adriana Vis met gegevens over onder andere de families Fiere, Spans, Luisterburg, Vis, Quaak, Slootmaker, Tomasini, De Groof en Ekeler.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws