stamboomgids

Familienamen » V

Websites 661 - 670 van 886:

Stamboom Vink - www.genealogieonline.nl/stamboom-vink

Een publicatie door A.M. Vink met gegevens over oa. de families Vink, Elenbaas, Jansen, Visser, Oudenaarde, Kieviet, Van der Giesen, Van der Bij, Schellevis en Spanjer.


Screenshot van website

Stamboom Vink - www.genealogieonline.nl/vink-stamboom

Een publicatie door Willeke Peters met gegevens over oa. de families Peters, Vink, Verkerk, Van Doorn, Hendriks, Verkerck, Van de Weerdt, Van Dorland, Hofman en Schreiber.


Screenshot van website

Stamboom Vink - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-vink

Een publicatie door Marjo Vink met gegevens over oa. de families Vink, De Groot, De Zwart, Van Rees, Van Dalen, De Kreij, Cuypers, Muilwijk, Boer en Van Aalsburg.


Screenshot van website

Stamboom Vink - www.genealogieonline.nl/familie-vink-stamboom

Een genealogische publicatie door J.L. Vink met gegevens over onder andere de families Vink, Vendeloo, Moesman, Peters, Van Gelderen, Baas, Wennekes, Kiebert en Besseling.


Screenshot van website

Stamboom Vink (Scheveningen) - www.genealogieonline.nl/stamboom-vink-scheveningen

Een publicatie door Yvonne Vink met gegevens over oa. de families Vink, Van der Burg, Roos, Vrolijk, Van der Harst, Bal, Spaans, Verbaan, Pronk en Den Heijer.


Screenshot van website

Stamboom Vinkenburg - www.genealogieonline.nl/stamboom_vinkenburg

Gegevens over oa. de families Vinkenburg, Roomer, Bax, Neesen, Ter Lage, Mosselmans, Van Kessel, Vogelenzang, Smits en De Cort.


Screenshot van website

Stamboom Vis - www.genealogieonline.nl/stamboom-vis

Een genealogische publicatie door Adriana Vis met gegevens over onder andere de families Fiere, Spans, Luisterburg, Vis, Quaak, Slootmaker, Tomasini, De Groof en Ekeler.


Screenshot van website

Stamboom Visje (STAM) - www.genealogieonline.nl/stamboom-visje

Een publicatie door Iwan Visje met gegevens over oa. de families Van Loosen, Stam, Van der Leek, Houtingh, Dekker, De Jong, Vogelaar, Koster, Dubbelt en Smit.


Screenshot van website

Stamboom Visscher (Vollenhove, Blokzijl) - www.genealogieonline.nl/stamboom-visscher-vollenhove-blokzijl

Een publicatie door Jan Timmerman met gegevens over oa. de families Visscher, Vierhoven, Bruintjes, Ekkelboom, De Boer, Bouwmeester, Vieroven, Prins en Prins.


Screenshot van website

Stamboom Visscher / Gerrits - www.genealogieonline.nl/stamboom-visscher-gerrits

Een publicatie door Th. Visscher met gegevens over oa. de families Visscher, Gerrits (Visscher), Strietman, Huber, De Bruijn, Stork, Ribbering, Van Lenthe, Goldsteen en Moot.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws