stamboomgids

Familienamen » V

Websites 601 - 610 van 905:

Stamboom Verlée - www.genealogieonline.nl/verlee-stamboom

Een publicatie door Mathias Verlee met gegevens over oa. de families Pardo, Peelman, Van Cauwenbergh, Van Couwenberghe, Maertens, Van Cauwenberg, Geerolf, Verlée, Windey en Lefebure.


Screenshot van website

Stamboom Verleyen Temse - www.genealogieonline.nl/stamboom-verleyen-temse

Een publicatie door Paul van den Wyngaert met gegevens over oa. de families Verleyen, Pyl, Vermeulen, Engels, De Maeyer, Van Havere, Meersman, Van de Velde en Van de Velde.


Screenshot van website

Stamboom Verlinden - www.genealogieonline.nl/stamboom-verlinden

Een publicatie door Marcel Van Dyck met gegevens over oa. de families Verlinden, Pintens, De Wachter, Van Driel, De Pauw, Vandevoorde, Nuis, Verbruggen, Clement en Corremans.


Screenshot van website

Stamboom Verloop - www.genealogieonline.nl/stamboom-verloop

Een genealogische publicatie door Arie Verloop met gegevens over onder andere de families Verloop, N.n, Visser, Haasnoot, De Vries, Plug, De Jong, Van Dijk en Stoel.


Screenshot van website

Stamboom Vermaas, de Visser, Loene - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermaas-de-visser-loene

Een genealogische publicatie door J. Loene met gegevens over onder andere de families Vermaas, De Visser, Albers, Van As, Mourus, Dröge, Quist, Baas en Loene.


Screenshot van website

Stamboom Vermaat - Izarin - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermaat-izarin

Een publicatie door Ruud Vermaat met gegevens over oa. de families Isarin, Izarin, Iseren, Van Lienden, Keuken, Daems, Isaren, Van Kampen, Voorhaar en IJseren.


Screenshot van website

Stamboom Vermaeten - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermaeten

Een publicatie door Gerhard Vermaeten met gegevens over oa. de families Vermaeten, Vermaaten, Vermaten, Wittenhorst, Willemsen, Wilken, Jansen, Gerretschen, Maes en Besselink.


Screenshot van website

Stamboom Vermaning - www.willemvermaning.com

Uitgebreide genealogie van de familie Vermaning. Een publicatie door W. Vermaning met gegevens over oa. de families: Vermaning, Huisman, de Vries, Jorwerda, Stropsma,Arends, Schonbergen, Visser, Riemersma, Steenstra, Dijkstra, Elzinga


Screenshot van website

Stamboom Vermassen - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermassen

Een publicatie door Alfred Vermassen met gegevens over oa. de families Cailliau, Vermassen, De Vuyst, Van der Biest, Robeys, De Smet, Van Melkebeke, Bossaert, Monkerhey en Van Elsuwege.


Screenshot van website

Stamboom Vermeer - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermeer

Een publicatie door Sietse Vermeer met gegevens over oa. de families Vermeer, De Vries, Jansen, Mouw, (Vermeer), Klaassen, Brandsen, Hollander, Gerrits en Hoefnagel.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws