stamboomgids

Familienamen » V

Websites 601 - 610 van 896:

Stamboom Vermaning - www.willemvermaning.com

Uitgebreide genealogie van de familie Vermaning. Een publicatie door W. Vermaning met gegevens over oa. de families: Vermaning, Huisman, de Vries, Jorwerda, Stropsma,Arends, Schonbergen, Visser, Riemersma, Steenstra, Dijkstra, Elzinga


Screenshot van website

Stamboom Vermassen - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermassen

Een publicatie door Alfred Vermassen met gegevens over oa. de families Cailliau, Vermassen, De Vuyst, Van der Biest, Robeys, De Smet, Van Melkebeke, Bossaert, Monkerhey en Van Elsuwege.


Screenshot van website

Stamboom Vermeer - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermeer

Een publicatie door Sietse Vermeer met gegevens over oa. de families Vermeer, De Vries, Jansen, Mouw, (Vermeer), Klaassen, Brandsen, Hollander, Gerrits en Hoefnagel.


Screenshot van website

Stamboom Vermeer (Heusden) - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermeer-heusden

Een publicatie door Vincent Vermeer met gegevens over oa. de families Van Vogelpoel, Van Es, Vermeer, De Lange, Winkel, Nagtegaal, Van Ingen, Voordouw, Timmerman en Ekelschot.


Screenshot van website

Stamboom Vermeer (regio Utrecht) - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermeer-regio-utrecht

Een publicatie door Vincent Vermeer met gegevens over oa. de families Van Vogelpoel, Van Ingen, Vermeer, Nagtegaal, De Lange, Van Rooijen, Winkel, Van Es, Nes?? en Janszen.


Screenshot van website

Stamboom Vermeer (Tilburg) - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermeer-tilburg

Een genealogische publicatie door Harrie Vermeer met gegevens over onder andere de families Vermeer, De Rooij, Van Hoof, Smulders, Donders, Van Oirschot, Snelders, Smolders en Willemen.


Screenshot van website

Stamboom Vermeeren - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermeeren

Een publicatie door Erik Vermeeren met gegevens over oa. de families Vermeeren, Waeijen, Huussen, Wijnen, Kengen, Breuers, Peeters, Coumans, Beek en Pel.


Screenshot van website

Stamboom Vermeeren (Itteren) - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermeeren-itteren

Een publicatie door Giorgio Murgia met gegevens over oa. de families Vermeeren, Wilschut, Heuts, Lemmens, Goosens, Caenen, Tijssen, Van Helden, Claervers en Martens.


Screenshot van website

Stamboom Vermeersch - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermeersch

Een genealogische publicatie door Myriam Vermeersch met gegevens over onder andere de families Vermeersch, Cogghe, Quesney, Houttekier, Van Oost, Slabbinck, Kerckaert, Roose en Baele.


Screenshot van website

Stamboom Vermeij - www.genealogieonline.nl/stamboom-vermeij

Een publicatie door P. Vermeij met gegevens over oa. de families Vermeij, Boertje, Stehouwer, Lugthart, Dubbelman, Brand, Heeren Van, Mookhoek, Bruijn De en Willigen Van.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws