stamboomgids

Familienamen » V

Websites 601 - 610 van 865:

Stamboom Verschoof - www.genealogieonline.nl/stamboom-verschoof

Een publicatie door M. Verschoof met gegevens over oa. de families Verschoof, Van Bilderbeek, Delfgou, Gerritsen, Kennedij, Smit, Pietmeijer, Van Oort, Blitterswijk en Hendriksen.


Screenshot van website

Stamboom Verschoor - www.genealogieonline.nl/stamboom-verschoor

Gegevens over oa. de families Groenewegen, Stuurstraat, Huisman, Verschoor, Schelling, Monster, Van Oort, Hut, Spruyt en Roos.


Screenshot van website

Stamboom Verschoor - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-verschoor

Een publicatie door Fred Roos met gegevens over oa. de families Verschoor, Schoer, Bergers, Cranendonck, Roos, Hilde, Takkebos, Kruidenier en Kruidenier.


Screenshot van website

Stamboom Verschuren - www.genealogieonline.nl/stamboom-verschuren

Een publicatie door Marjon Planta met gegevens over oa. de families Verschuren, Verbakel, Verschuuren, Manders, Van Berlo, Habraken, Vermeulen, Vos en Vos.


Screenshot van website

Stamboom Verschuur - www.genealogieonline.nl/stamboom-verschuur

Een publicatie door Jan Verschuur met gegevens over oa. de families Verschuure, Verschuur, Nettenbreijers, Bouman, V. Gemert, Buiteman, Paulussen, De Reus, Den Otter en Hofmans.


Screenshot van website

Stamboom Verschuur - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-verschuur

Een publicatie door A. de Knijff met gegevens over oa. de families Verschuur, Hemelaar, Van Dijk, Van Dorp, Van der Horst, Van Mourik, Middelburg, Van 't Land, Visser en Stols.


Screenshot van website

Stamboom Verschuuren - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-verschuuren

Een publicatie door Frank Verschuuren met gegevens over oa. de families Verschuren, Van Dijk, Scheepers, Verschuuren, Swinkels, Penninx, Biemans, Verstappen, Verbakel en Clement.


Screenshot van website

Stamboom Verschuuren - www.genealogieonline.nl/stamboom-verschuuren

Een publicatie door O. Verschuuren met gegevens over oa. de families Verschuuren, Verschueren, Van Riel, Berckelaer, Van Groenendael, Alewijns, Van den Bosch, Janssen, Smulders.


Screenshot van website

Stamboom Versloot - www.genealogieonline.nl/stamboom-versloot

Gegevens over oa. de families Versloot, De Jong, Van Leeuwen, Clarisse, Jobse, Wolf, Vermeulen, Van der Kroef, Sloot en Van Sluijs.


Screenshot van website

Stamboom Versluis - www.genealogieonline.nl/stamboom-versluis

Een publicatie door Frans Versluis met gegevens over oa. de families Van Delden, Versluis, Sieverding, Jansen, Versluijs, Van Embden, Stumpf, Van Schriek, Stecker en Willemse.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws