stamboomgids

Familienamen » V

Websites 551 - 560 van 913:

Stamboom Verbeek - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-verbeek

A genealogical publication by Theo Verbeek with information about, among others, the families Verbeek, Lycklama A' Nijeholt, De Vries, Hoekstra, De Jong, Dijkstra, Postma, Jans and Fennema.


Screenshot van website

Stamboom Verberne/Van Berne - www.genealogieonline.nl/stamboom-verberne

Een publicatie door Frank met gegevens over oa. de families Van Berne, Verberne, Voets, Maas, Van den Berk, Van Schijndel, Verwijst, Van Berlo, De Veer en Van Dinther.


Screenshot van website

Stamboom Verbist - van Leeuwen - www.genealogieonline.nl/stamboom-verbist-van-leeuwen

Een genealogische publicatie door Peter Verbist met gegevens over onder andere de families Bolsens, Smet, Verbist, Van Dijk, Van Mieghem, Van Gijsel, N. (?), Boere en Nonneman.


Screenshot van website

Stamboom Verboeket - www.genealogieonline.nl/stamboom-verboeket

Een genealogische publicatie door Renata Verboeket met gegevens over onder andere de families Van der Leeuw, Jetten, Verboeket, Schreurs, Janssen, Joosten, Mengelers, Engelen en Pijnenburg.


Screenshot van website

Stamboom Verboon/Wind - www.genealogieonline.nl/stamboom-verboon-wind

Een publicatie door Maarten Verboon met gegevens over oa. de families Mennink, De Jonge, Verboon, Wind, Kooijman, De Vroome, Van Santen, Rutten en Rutten.


Screenshot van website

Stamboom Verbree - www.genealogieonline.nl/stamboom-verbree

Een genealogische publicatie door M.A.C. Verbree-Luttikhuis met gegevens over onder andere de families Verbree, Van Eck, Luttikhuis, De Wild, De Bas, Willekens, Ridder, Eijkelhof en Waijers.


Screenshot van website

Stamboom Verbrugge en Eijkemans - www.genealogieonline.nl/stamboom-verbrugge-en-eijkemans

Een genealogische publicatie door AFMW Verbrugge met gegevens over onder andere de families Hoes, Janssen, Eijkemans, Krijnen, Verbrugge, Van Loon, Schuurbiers en Van den Bergh.


Screenshot van website

Stamboom Verbruggen - www.genealogieonline.nl/stamboom-verbruggen

Een publicatie door Hinke Verbruggen met gegevens over oa. de families Verbruggen, Verbrugge(N), Kroon, De Jong, Van der Neut, Verbrugge, Van der Vliet, Van den Berg, Brouwer en Van der Ham.


Screenshot van website

Stamboom Verburg-Wakker - www.genealogieonline.nl/stamboom-verburg-wakker

Een genealogische publicatie door H. Verburg met gegevens over onder andere de families Verburg, Ruiten, Van Aarden, Egberts, Janssen, Luiten, Ottevanger, Hoogink en Hoogink.


Screenshot van website

Stamboom Vercamst-Degoote - www.genealogieonline.nl/stamboom-vercamst-degoote

Een publicatie door Filip Vercamst met gegevens over oa. de families Waelkens, Libbrecht, Vancraeyenest, Van de Populiere, Simoens, Vanhoutteghem, Degroote, Vercamst, Vercruysse en Lamon.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws