stamboomgids

Familienamen » V

Websites 521 - 530 van 913:

Stamboom Veldhuizen - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldhuizen

Een publicatie door Carlo Veldhuizen met gegevens over oa. de families Veldhuizen, Wennekes, Van Doorn, Hueber, Voorendt, Brouwer, Schilte, Lechner, Wennekus en Sibbel.


Screenshot van website

Stamboom Veldhuizen-Renswoude I - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldhuizen-renswoude

Een publicatie door A. van Veldhuizen met gegevens over oa. de families Veldhuizen, Hendriks Veldhuizen, Jacobs van Velthuizen, Van Veldhuizen, Franse van Velthuizen, Velthuizen, Janse van Velthuizen, Van de Vliert, Van den Top en Fransze.


Screenshot van website

Stamboom Veldhuizen-Renswoude II - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldhuizen-renswoude-ii

Een publicatie door A. van Veldhuizen met gegevens over oa. de families Veldhuizen, Klaasen, Van Roekel, Donkelaar, Bakker, Van de Haar, Van de Voort, Gijsberts van de Berkhorst, Van Engelenburg en Kempesen.


Screenshot van website

Stamboom Veldhuizen/Schrama - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldhuizen-schrama

Een publicatie door Ed Veldhuizen met gegevens over oa. de families Hoogendoorn, Schrama, Van der Valck, Pels, Gillissen, Straver, Dudink, Hogendoorn, Veldhuizen en Oskam.


Screenshot van website

Stamboom Veldhuizen/Veldhuijsen te Lunteren/Baarn e.o. - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldhuizen-veldhuijsen

Een publicatie door A. van Veldhuizen met gegevens over oa. de families Veldhuijsen, Van Veldhuizen, Veldhuizen, Van Veldhuijsen, Van Veldhuisen, Wilhelms, Reijersen Veldhuijsen, Jacobs, Roodhart en Van Ginkel.


Screenshot van website

Stamboom Veldt - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldt

Een publicatie door Remco Veldt met gegevens over oa. de families Veldt, Van Duijn, Jacques, Hoelandt, Jacques (Sjakes), Sjakes, Felt, Barnhoorn, Wondergem en Bos.


Screenshot van website

Stamboom Vellekoop - www.genealogieonline.nl/stamboom-vellekoop

Een publicatie door Edwin Vellekoop met gegevens over oa. de families Vellekoop, Meijburg, Boon, Van der Wel, Griffijn, Ouwerkerk, Hofman, Harreman, Visser en Bouwman.


Screenshot van website

Stamboom Vellinga - Kroontje - Huitema - Tolsma - www.genealogieonline.nl/stamboom-vellinga-kroontje-huitema-tolsma

Een genealogische publicatie door m.vellinga met gegevens over onder andere de families Vellinga, Tolsma, Huitema, Vallinga, Hollander, Van Andringa, Yntema, Wisma en Van der Werf.


Screenshot van website

Stamboom Velthoen/Veldhoen - www.genealogieonline.nl/stamboom-velthoen

Een publicatie door Andre Velthoen met gegevens over oa. de families Veldhoen, Velthoen, Visser, Van Tongeren, Hulshof, Berends, Koster, Heijkoop, Teekman en Vliegenthart.


Screenshot van website

Stamboom Velthuis-Delissen - www.genealogieonline.nl/stamboom-velthuis-delissen

Een publicatie door Leo Velthuis met gegevens over oa. de families Van Zadelhoff, Jansen, Schut, Van Roekel, Heuvelink, Bentinck, Bod, Van Limburg Stirum, Roseboom en Nagel.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws