stamboomgids

Familienamen » V

Websites 501 - 510 van 913:

Stamboom Vanhaecke - www.genealogieonline.nl/stamboom-vanhaecke

Gegevens over oa. de families Vanhaecke, Van Haecke, Van Haecke , Vanhaecke , Vanhaecke Vanpelt, Van Aken, Devos, Bustreel, Van Haecke Van Hecke en Van Belle.


Screenshot van website

Stamboom Vanhommerig - www.genealogieonline.nl/stamboom-vanhommerig

Een publicatie door H. Vanhommerig met gegevens over oa. de families Niet Publiceren, Kerris, Stommen, Van Hommerich, Vanhommerig, Lindelauf, Schiffer, Kerris [keris], Kerres en Ritzen.


Screenshot van website

Stamboom Vanhove - www.genealogieonline.nl/stamboom-vanhove

Een publicatie door Miguel Vanhove met gegevens over oa. de families Vandevelde, Longue, Latouche, Legrand, Cuvelier, Schlabosky, Vanhove, Mathe, Denthiere en Fenasse.


Screenshot van website

Stamboom Varekamp - www.genealogieonline.nl/stamboom-varekamp

Een publicatie door A.P. Varekamp met gegevens over oa. de families Varekamp, Varenkamp, Vorderman, Boekesteijn, Waasdorp, Van der Eijk, De Vreede, Lalleman, Van Twillert en Van Goor.


Screenshot van website

Stamboom Vedelaar, Marschal, Westra, Fokkinga - www.genealogieonline.nl/stamboom-vedelaar-marschal-westra-fokkinga

Een genealogische publicatie door A Vedelaar met gegevens over onder andere de families Vedelaar, Marschal, Westra, Fokkinga, Heerckes, Fockens, Fockinga, Van de Waard Siccama en Boonstra.


Screenshot van website

Stamboom Veen - www.genealogieonline.nl/stamboom-veen

Een publicatie door L.J. Veen met gegevens over oa. de families Veen, Bodenhausen, Haga, Plantinga, Horst, Gorter, Bleeker, Bakker, Kruseman en Oosterbaan.


Screenshot van website

Stamboom Veendorp - www.genealogieonline.nl/stamboom-veendorp

Een genealogische publicatie door Jean-Michel Veendorp met gegevens over onder andere de families Veendorp, De Lange, Tonkens en Sjoers.


Screenshot van website

Stamboom Veenema - www.genealogieonline.nl/stamboom-veenema

Een publicatie door Monica met gegevens over oa. de families Bakker, Veenema, Weemhoff, Blom, Jager, Kuiper, Van den Berg, Otten, Venema en Radema.


Screenshot van website

Stamboom Veenendaal - www.genealogieonline.nl/stamboom-veenendaal

Een publicatie door Henk Veenendaal met gegevens over oa. de families Heddema, Veenendaal, Staal, Pruis, Brouwer, Hendriksen, Brandsen, Boerssen, Van Kooten en Van der Velde.


Screenshot van website

Stamboom Veenendaal en Van Barneveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-veenendaal-van-barneveld

Een publicatie door Betty Koopman-Veenendaal met gegevens over oa. de families Van Vulpen, Van Barneveld, Van Leersum, Van Donselaar, Van den Burch, Kroon, Veenendaal, Overeem, Van den Broek en Koopman.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws