stamboomgids

Familienamen » V

Websites 491 - 500 van 865:

Stamboom Veenstra - www.joopveenstra.nl

Stamboom o.a. Veenstra, De Lange en Bosma


Screenshot van website

Stamboom Veenstra van der Werf - www.genealogieonline.nl/stamboom-veenstra-van-der-werf

Een publicatie door Monique Veenstra van der Werf met gegevens over oa. de families Van der Werf, Aardema, Veenstra, Piek, Lefferts Veenstra, Sappe, Abes, Van der Tuin, Van der Wijk en Heeres Heeres.


Screenshot van website

Stamboom Veenvliet - www.genealogieonline.nl/stamboom-veenvliet

Een publicatie door N. Veenvliet en G. Boonstra met gegevens over oa. de families Veenvliet, Jansen, Van Amerongen, De Rooij, Van der Veen, Van Beek, Van Maanen, Van den Berg, Van den Bovenkamp en Van Heemsbergen.


Screenshot van website

Stamboom Velders - www.genealogieonline.nl/stamboom-velders

Een publicatie door Michel Velders met gegevens over oa. de families Velders, Baarslag, Peerenboom, Beek, Posthuma, Elshout, Bron, Dijk, Vreeswijk en Holverda.


Screenshot van website

Stamboom Veldhoen - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldhoen

Een genealogische publicatie door Erik Robert Veldhoen met gegevens over onder andere de families Veldhoen, Hengeveld, Zwart, De Bruijn, Overes, Van Heerde, De Boer, Karssen en Lourens.


Screenshot van website

Stamboom Veldhuis - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldhuis

Een publicatie door Anita Valkenburg met gegevens over oa. de families Aleida Catharina Veldhuis, Dievera Koster, Wilhelmus Veldhuis, Gerardus Koster, Nicolaas Schrage, Petrus Hofman, Johanna Maria Veldhuis, Everhardus Veldhuis, Johannes Van Der Zande en


Screenshot van website

Stamboom Veldhuizen - www.genealogieonline.nl/stamboom_veldhuizen

Stamboom van de familie Veldhuizen met oa. gegeves over de families Van Veldhuysen, Veldhuizen, Regien, Van Veldhuizen, Mulder, Van Veldhuisen en Van de Kaa.


Screenshot van website

Stamboom Veldhuizen - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldhuizen

Een publicatie door Carlo Veldhuizen met gegevens over oa. de families Veldhuizen, Wennekes, Van Doorn, Hueber, Voorendt, Brouwer, Schilte, Lechner, Wennekus en Sibbel.


Screenshot van website

Stamboom Veldhuizen-Renswoude I - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldhuizen-renswoude

Een publicatie door A. van Veldhuizen met gegevens over oa. de families Veldhuizen, Hendriks Veldhuizen, Jacobs van Velthuizen, Van Veldhuizen, Franse van Velthuizen, Velthuizen, Janse van Velthuizen, Van de Vliert, Van den Top en Fransze.


Screenshot van website

Stamboom Veldhuizen-Renswoude II - www.genealogieonline.nl/stamboom-veldhuizen-renswoude-ii

Een publicatie door A. van Veldhuizen met gegevens over oa. de families Veldhuizen, Klaasen, Van Roekel, Donkelaar, Bakker, Van de Haar, Van de Voort, Gijsberts van de Berkhorst, Van Engelenburg en Kempesen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws