stamboomgids

Familienamen » V

Websites 721 - 730 van 906:

Stamboom Vollmuller - www.genealogieonline.nl/stamboom-vollmuller

Een publicatie door J. J. van der Horst met gegevens over oa. de families Vollmuller, Lammerts Van Bueren, Stekelenburg, Van der Woerd, Buitenweg, Quint, Van Veen, Bromelow, Wilschut en Haasbroek.


Screenshot van website

Stamboom Vols Nederland - www.genealogieonline.nl/stamboom-vols-nederland

Een publicatie door Werner Vols met gegevens over oa. de families Vols, Van Bommel, Kipp, Roeland, Mook, Pothoven, Breddels, Jautze en Jautze.


Screenshot van website

Stamboom Voogd - www.genealogieonline.nl/stamboom-voogd

Een publicatie door G.J. Voogd met gegevens over oa. de families Kok, Voogd, Van den Hogen, Mollien, De Groot, Van der Sluis, Dijkstra, Hartkamp, Van Daalhuizen en Klomp.


Screenshot van website

Stamboom Voogd-Kok - www.genealogieonline.nl/stamboom-voogd-kok

Een genealogische publicatie door G.J. Voogd met gegevens over onder andere de families Voogd, Kok, Canten, Kuiper, Ruhe, Kunz, Van Loon, Van den Berge en Van Heusden.


Screenshot van website

Stamboom Voogt - www.genealogieonline.nl/stamboom-voogt

Gegevens over oa. de families Voogd, Voogt, De Korte, De Bie, De Meeberg, Haanskorf, Bakker, Hollander, Van Dongen en Kamsteeg.


Screenshot van website

Stamboom Vooijs - www.genealogieonline.nl/stamboom-vooijs

Een genealogische publicatie door Ruud Vooijs met gegevens over onder andere de families Vooijs, Voois, Vooys, Ouwehand, Van der Plas, De Jong, Voijs, Spaanderman en Kuijt.


Screenshot van website

Stamboom Voorhaar - www.genealogieonline.nl/stamboom-voorhaar

De stamboom Voorhaar. Alle personen met deze naam die leven/hebben geleefd stammen af van Leendert Voorhaar. Andere veel voorkomende namen in deze stamboom zijn: Verhaar, Scheffer, Does, Veld(t)meijer, Poort, Kok en Lam.


Screenshot van website

Stamboom Voorhorst - www.genealogieonline.nl/stamboom-voorhorst

Een genealogische publicatie door Jan Rutger Voorhorst met gegevens over onder andere de families Voorhorst, Marijs, Van de Plassche, Stoter, Regterschot, Mabilot, Erasmus, Molhoek en Van Exum.


Screenshot van website

Stamboom Voorn - www.genealogieonline.nl/stamboom-voorn

Een publicatie door Koos Voorn met gegevens over oa. de families Voorn, Loenen, Hagen, Schouten, Scheepmaker, Ronde, Portengen, Blankestein, Van Willigenburg en Meijers.


Screenshot van website

Stamboom Voorspuy - www.genealogieonline.nl/stamboom-voorspuy

Een publicatie door Dingeman Hendrikse met gegevens over oa. de families Voorspuij, Dekker, Hendrikse, Vogelaar, Tuijtel, Van der Wal, Sneep, Baardman, Boelhouwer en Zwart.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws