stamboomgids

Familienamen » V

Websites 751 - 760 van 891:

Stamboom Vriesen - www.genealogieonline.nl/stamboom-vriesen

Een publicatie door E.J. Vriesen met gegevens over oa. de families Bergwerff, De Hoij, Poot, Droppert, Van Crugten, Lips, Van der Kaaden, Vriesen, Nagel en Bos.


Screenshot van website

Stamboom Vring - www.genealogieonline.nl/stamboom-vring

Een publicatie door Paul Vring met gegevens over oa. de families Vring, Oxsener, Hage, Haak, ter, Meijer, Martens, Kamer, van de, Versteeg en Versteeg.


Screenshot van website

Stamboom Vrinzen - www.genealogieonline.nl/stamboom-vrinzen

Een publicatie door Bert Vrinzen met gegevens over oa. de families Vrinzen, Hawinkels, Rentzenbrink, Van den Eertwegh, Pex, Hendriks, Heijnen, Jong, Smeets en Schleipfenbauer.


Screenshot van website

Stamboom Vrisekoop - www.genealogieonline.nl/stamboom-vrisekoop

Een genealogische publicatie door Adri Vrisekoop met gegevens over onder andere de families Hogenelst, Ruijssenaars, Vrisekoop,, Vriesekoop,, Hilhorst, Heemskerk, Bergman, Janmaat en Vrisekoop.


Screenshot van website

Stamboom Vrooland - www.genealogieonline.nl/stamboom-vrooland

Een genealogische publicatie door Olivier Vrooland met gegevens over onder andere de families Vrooland, Hoogeman, François, Vroonland, Van Ekelenburg, Sauer, Franchois, Visch en Polack.


Screenshot van website

Stamboom Vroom, mijn familie uit de provincie Groningen - www.genealogieonline.nl/stamboom-vroom

Een publicatie door J.H. Vroom te Enschede met gegevens over oa. de families Vroom, Streuper, Veendorp, Kremer, Bakema, Kanter, De Vries, Ten Cate, Rensema en Eppes.


Screenshot van website

Stamboom Vroon - www.genealogieonline.nl/stamboom-vroon

Een publicatie door Eef Vroon met gegevens over oa. de families Vroon, De Kruijk, Van Nupoort, De Jongh, De Jong, Kortlever, Alblas, Vreeswijk, De Groot en Woudenberg.


Screenshot van website

Stamboom Vuist - www.genealogieonline.nl/stamboom-vuist

Een publicatie door G. Vuist-Bos met gegevens over oa. de families Vuist, Camps, Jacobs, Op De Weegh, Lepping, Poels, Bronswijk, Fleuren, Bergsma en Heijmans (Heijman).


Screenshot van website

Stamboom Vögeli - www.genealogieonline.nl/stamboom-vogeli

Een publicatie door Hans van Ekelenburg met gegevens over oa. de families Vogeli, Vogelij, Prenen, Vogely, Durst, Schindler, Vögely, Knobel, Noordergraaf en Wichser.


Screenshot van website

Stamboom Yaela Valentijn - www.genealogieonline.nl/stamboom-yaela-valentijn

Een publicatie door Bouwman met gegevens over oa. de families Los, De Wilde, Felida, Bouwman, Rollfs Of Roelofs, Van Essen, De Zeeuw, Van de Lagemaat, Haai en Van Gent.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws