stamboomgids

Familienamen » V

Websites 761 - 770 van 905:

Stamboom Vrinzen - www.genealogieonline.nl/stamboom-vrinzen

Een publicatie door Bert Vrinzen met gegevens over oa. de families Vrinzen, Hawinkels, Rentzenbrink, Van den Eertwegh, Pex, Hendriks, Heijnen, Jong, Smeets en Schleipfenbauer.


Screenshot van website

Stamboom Vrisekoop - www.genealogieonline.nl/stamboom-vrisekoop

Een genealogische publicatie door Adri Vrisekoop met gegevens over onder andere de families Hogenelst, Ruijssenaars, Vrisekoop,, Vriesekoop,, Hilhorst, Heemskerk, Bergman, Janmaat en Vrisekoop.


Screenshot van website

Stamboom Vrolijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-vrolijk

Een genealogische publicatie door Maarten Vrolijk met gegevens over onder andere de families Vrolijk, Spruijt, Dussel, Visser, Busscher, Steenhuis, Hulshof, Mostert en Smits.


Screenshot van website

Stamboom Vrooland - www.genealogieonline.nl/stamboom-vrooland

Een genealogische publicatie door Olivier Vrooland met gegevens over onder andere de families Vrooland, Hoogeman, Fran├žois, Vroonland, Van Ekelenburg, Sauer, Franchois, Visch en Polack.


Screenshot van website

Stamboom Vroom, mijn familie uit de provincie Groningen - www.genealogieonline.nl/stamboom-vroom

Een publicatie door J.H. Vroom te Enschede met gegevens over oa. de families Vroom, Streuper, Veendorp, Kremer, Bakema, Kanter, De Vries, Ten Cate, Rensema en Eppes.


Screenshot van website

Stamboom Vroon - www.genealogieonline.nl/stamboom-vroon

Een publicatie door Eef Vroon met gegevens over oa. de families Vroon, De Kruijk, Van Nupoort, De Jongh, De Jong, Kortlever, Alblas, Vreeswijk, De Groot en Woudenberg.


Screenshot van website

Stamboom Vuijst - www.genealogieonline.nl/stamboom-vuijst

Een genealogische publicatie door Paulus Vuijst met gegevens over onder andere de families Post, Vuijst, Van Voorst, Van Lockhorst, Wiegmink, Van der Lande, Burema, Van Woudenberg en Navest.


Screenshot van website

Stamboom Vuist - www.genealogieonline.nl/stamboom-vuist

Een publicatie door G. Vuist-Bos met gegevens over oa. de families Vuist, Camps, Jacobs, Op De Weegh, Lepping, Poels, Bronswijk, Fleuren, Bergsma en Heijmans (Heijman).


Screenshot van website

Stamboom Yaela Valentijn - www.genealogieonline.nl/stamboom-yaela-valentijn

Een publicatie door Bouwman met gegevens over oa. de families Los, De Wilde, Felida, Bouwman, Rollfs Of Roelofs, Van Essen, De Zeeuw, Van de Lagemaat, Haai en Van Gent.


Screenshot van website

Stamboom Zegert Vis - www.genealogieonline.nl/stamboom-zegert-vis

Een publicatie door Jan Vis met gegevens over oa. de families Vis, Griffioen, Lagerweij, Buijs, Bos, Van Donselaar, Engelen, Du Bois, Schimmel en Van Engelenhoven.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws