stamboomgids

Familienamen » W

Websites 291 - 300 van 744:

Stamboom J.D. van Wageningen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wageningen

Een publicatie door Jan Dirk van Wageningen met gegevens over oa. de families Van Wageningen, Van der Sluijs, Hoogeveen, Zijlstra, Van Klaveren, Bloos, Kapteijn, Salij, Blesma en Cappitain.


Screenshot van website

Stamboom Jack Westra - www.genealogieonline.nl/stamboom-jack-westra

Een genealogische publicatie door Jack Westra met gegevens over onder andere de families Westra, Helmus, Tjoelker, Van der Velde, Lodewegen, Huseman, Van der Naald, Van der Veen en Kuipers.


Screenshot van website

Stamboom Jacobus van Wingerde - www.genealogieonline.nl/stamboom-jacobus-van-wingerde

Een publicatie door Yvonne van Wijngaarden met gegevens over oa. de families Van Wijngaarden, Paalvast, Kersbergen, Sluijters, Niet Publiceren, Droog, Van Wingerde, Vredenbregt, Schellingshout en Bosman.


Screenshot van website

Stamboom Jacobus Wensink - www.genealogieonline.nl/stamboom-jacobus-wensink

Een publicatie door Jaap Wensink met gegevens over oa. de families Wensink, Wensing, Becks, Kinkelaar, Terbrack, Klingshirn, Munnik, Wenning, Budding en Blok.


Screenshot van website

Stamboom Jan Werkman - www.genealogieonline.nl/stamboom-jan-werkman

Een publicatie door Jan Werkman met gegevens over oa. de families Werkman, Bos, De Vries, Smit, Broekema, Mulder, Doornbos, Wieringa, Huizinga en Jans.


Screenshot van website

Stamboom Jitse Wiersma - www.genealogieonline.nl/stamboom-jitse-wiersma

Een publicatie door Sjoerd Jelle Wiersma met gegevens over oa. de families Wiersma, Hasselmeyer, Abel, Krol, Werner, Zwart, Van Duinen, Maduro, De Vriendt en Van der Meer.


Screenshot van website

Stamboom Jos Wijnhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-jos-wijnhoven

Een publicatie door Jos Wijnhoven met gegevens over oa. de families Wijnhoven, Versleyen, Schraven, Janssen, Jacobs, Asselberghs, Fleuren, Driessen, Peters en Van der Pas.


Screenshot van website

Stamboom Kyle Willemse - www.genealogieonline.nl/stamboom-kyle-willemse

Een publicatie door Lia Willemse-Koops met gegevens over oa. de families Willemse, Konings, Nagtegaal, Koops, Gerritsen, Vroon, Van Rome, Den Daas, Clement en Pot.


Screenshot van website

Stamboom Lars Werner - www.genealogieonline.nl/stamboom-lars-werner

Een publicatie door Bea Werner met gegevens over oa. de families Litzler, Studer, Freyburger, Dirliat, Muller, Scherrer, Dietemann, Harskamp, Ginkel en Boogert.


Screenshot van website

Stamboom Luitie Jans van Warfhuizen/ van Maren - www.genealogieonline.nl/stamboom-luitie-jans-van-warfhuizen

Een publicatie door P. W. van Maaren met gegevens over oa. de families Van Maren, Van Maaren, Jans, Wiersema, Kruizinga, Sikkens, Van Kampen, Niemeijer, Vink en Van der Laan.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws