stamboomgids

Familienamen » W

Websites 291 - 300 van 766:

Stamboom Familie Willems - www.genealogieonline.nl/stamboom-fred-willems

Een genealogische publicatie door Fred Willems met gegevens over onder andere de families Mommers, Willems, Ummels, Hanssen, Ubachs, Goossens, Jaspers, Verstappen en Vaessen.


Screenshot van website

Stamboom familie Wolf - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-wolf

Een genealogische publicatie door J.H.Wolf met gegevens over onder andere de families Wolf, Kip, Egbers, Gommer, Reinink, Smit, Barels, Moman en Laferte.


Screenshot van website

Stamboom families De Waal & Schoonderwaldt - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-waal-en-schoonderwaldt

Een publicatie door Adri Rutten-de Waal met gegevens over oa. de families Van Staalduinen, Van Velden, Schoonderwaldt, Verbeek, De Waal, Brink, Vreugdenhil, Van Straalen, Zeelenberg en Van Geest.


Screenshot van website

Stamboom Floris van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/stamboom-floris-van-wijngaarden

Een publicatie door Yvonne van Wingaarden met gegevens over oa. de families Van Wijngaert, Wijngaarden, Wijngaart, Wijngaert, Van Slingelandt.


Screenshot van website

Stamboom Frederikus Wilhelmus Willemsen - www.genealogieonline.nl/stamboom-frederikus-wilhelmus-willemsen

Een genealogische publicatie door Engelien Lamers Willemsen met gegevens over onder andere de families Stapelbroek, Willemsen, Van Workum, Jansen, Peters, Teunissen, Fransen, Rijnders en Pliesterhof.


Screenshot van website

Stamboom Gerrit Wulfraet - www.genealogieonline.nl/stamboom-gerrit-wulfraet

Een publicatie door Rob Wulffraat met gegevens over oa. de families Wulffraat, Dinkelaar, Viertelhausen, Tuk, Van der Fijt, Wulfraat, De Swart, Dinklaar en Dinklaar.


Screenshot van website

Stamboom Ivonne Wesseling - www.genealogieonline.nl/stamboom-ivonne-wesseling

Een publicatie door I.C. Wesseling met gegevens over oa. de families Metz, Glas, Wesseling, Miesijerus, Ten Napel, Van der Kolk, Teeuwe, Schreuder, Van de Voorde en Fierse.


Screenshot van website

Stamboom J.D. van Wageningen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wageningen

Een publicatie door Jan Dirk van Wageningen met gegevens over oa. de families Van Wageningen, Van der Sluijs, Hoogeveen, Zijlstra, Van Klaveren, Bloos, Kapteijn, Salij, Blesma en Cappitain.


Screenshot van website

Stamboom Jack Westra - www.genealogieonline.nl/stamboom-jack-westra

Een genealogische publicatie door Jack Westra met gegevens over onder andere de families Westra, Helmus, Tjoelker, Van der Velde, Lodewegen, Huseman, Van der Naald, Van der Veen en Kuipers.


Screenshot van website

Stamboom Jacobus van Wingerde - www.genealogieonline.nl/stamboom-jacobus-van-wingerde

Een publicatie door Yvonne van Wijngaarden met gegevens over oa. de families Van Wijngaarden, Paalvast, Kersbergen, Sluijters, Niet Publiceren, Droog, Van Wingerde, Vredenbregt, Schellingshout en Bosman.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws