stamboomgids

Familienamen » W

Websites 311 - 320 van 772:

Stamboom Luitie Jans van Warfhuizen/ van Maren - www.genealogieonline.nl/stamboom-luitie-jans-van-warfhuizen

Een publicatie door P. W. van Maaren met gegevens over oa. de families Van Maren, Van Maaren, Jans, Wiersema, Kruizinga, Sikkens, Van Kampen, Niemeijer, Vink en Van der Laan.


Screenshot van website

Stamboom Maarten van Wingerden - www.genealogieonline.nl/stamboom-maarten-van-wingerden

Een publicatie door Yvonne van Wijngaarden met gegevens over oa. de families Van Wingerden, Van Veen, Radder, Van der Neut, Den Outer, Kruit, Van der Veer, Balk, Van der Hoeven en Brunink.


Screenshot van website

Stamboom Nico van der Wielen - www.culi-net.nl/Stamboom_Nico.html

Een webpagina die het midden houdt tussen een genealogische kwartierstaat en een verhaal over mijn voorouders, voorzover ik het weet of kan afleiden uit allerlei bronnen.Familienamen:van der Wielen, Vos, van Weenen, Sluijter, Spijkers, van Bers, van Abkoude, van Assendelft, van der Lagen, de Raadt, Sonne


Screenshot van website

Stamboom onLine : Genealogische zoektocht naar de familie Wesseling - parenteel.wordpress.com

Parenteel van Koert Wesseling vanaf 1754 tot begin 20e eeuw. Website is uitgebreid, maar ook nog in ontwikkeling. Nog niet alle info is verwerkt.


Screenshot van website

Stamboom Online Wesseling - parenteel.wordpress.com

Op dit moment aanwezig:Stamboom van de familie Wesseling (Bloemendaal ? Amsterdam)Stamboom van de familie Kat / Muishout (Assendelft ? Delft/?s-Gravenhage)


Screenshot van website

Stamboom Petra van de Weg-van den Brink - www.genealogieonline.nl/stamboom-petra-van-de-weg-van-den-brink

Een publicatie door Petra van de Weg-van den Brink met gegevens over oa. de families Van Oosten, De Boer, Van den Brink, Knijff, De Vries, Van Reenen, Overdijk, Van der Gijp, Goedhart en Wijtman.


Screenshot van website

Stamboom Pieter van Woerden en Maria van Stuijvenberg - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-woerden-van-stuijvenberg

Een publicatie door R.H.C. Tromp met gegevens over oa. de families Van Woerden, Van Stuijvenberg, Fliehe, De Jongh, Verbeek, Verploegh, Rosa, Nout, Van Rosendaele en Overheul.


Screenshot van website

Stamboom Te Wierike - www.genealogieonline.nl/stamboom-te-wierike

Een publicatie door J.H. te Wierike met gegevens over oa. de families Rietberg, Lanfermeijer, De Goede, Te Wierike, Sprokkereef, Jansen, Koster, Hoes, Te Wierik en Schild.


Screenshot van website

Stamboom Ter Weele - www.genealogieonline.nl/stamboom-ter-weele

Een publicatie door Joke ter Weele met gegevens over oa. de families Ter Weele, Hendrikx, Nieskens, Thier, Dalenoord, Coppens, Ter Weele (Welle), Franke, Warmink en Haverkate.


Screenshot van website

Stamboom Van 't Wout, Klatten, Van Gogh, Govers, Westerduin - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-t-wout

Een genealogische publicatie door Jan van 't Wout met gegevens over onder andere de families Van Gogh, Van Smaalen, Klatten, Govers, Van 't Wout, Kroes, Westerduin, De Rek en Van Dijk.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws