stamboomgids

Familienamen » W

Websites 331 - 340 van 728:

Stamboom Van der Weerden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-weerden

Een publicatie door Toine van der Weerden met gegevens over oa. de families Van der Weerden, Driessen, Nijssen, Van der Weerde, Van der Weirde, Hurkmans, Verberne, Hoeben, Reefs en Sanders.


Screenshot van website

Stamboom Van der Weide (Weijde(n)) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-weide

Een publicatie door F. van Leeuwen met gegevens over oa. de families Van der Weide, Van der Weiden, Koster, Van der Weide (Weijden), Van der Weijden, Schipperheijn, Schuijlenburg, Floberg, Las Van Bennekom en Van der Kodde.


Screenshot van website

Stamboom van der Weide, Bolsward - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-weide-bolsward

Een publicatie door Maria Vos-Blekemolen met gegevens over oa. de families Van der Weide, Kamsma, Yntema, Van der Meer, Postma, Bruls, Netelbeek, Visser, Taekema en Hoekstra.


Screenshot van website

Stamboom Van der Weijden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-weijden

Een genealogische publicatie door M.c.l. van der Weijden met gegevens over onder andere de families Van der Weijden, Salman, De Boer, Van der Kruijf, Korbee, Steenvoorden, Van Bohemen, Van de Haak en De Weerd.


Screenshot van website

Stamboom Van der Wel - de Ruiter - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wel-de-ruiter

Een genealogische publicatie door Gerard van der Wel met gegevens over onder andere de families Van der Wel, De Ruiter, Hartman, Rutgers, Van Gastel, Van der Bilt, Van Heeckeren van Walien, 's Gravesande en Hoek.


Screenshot van website

Stamboom Van der Wel-Verkerk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wel-verkerk

Een publicatie door P. van der Wel met gegevens over oa. de families Boel, Verkerk, Naderon, Van der Wel, Huisman, Hermsen, Van Prooijen, Verschoor, Van Kempen en Van Dijk.


Screenshot van website

Stamboom Van der Werf - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-werf

Een publicatie door Vincent van der Werf met gegevens over oa. de families Ruisaard, Dominicus, Wabeke, Kole, Ferdinandusse, Rijn, Sonke, Vanderveer, Bustraan en Zuijddijk.


Screenshot van website

Stamboom Van der Werf - www.genealogieonline.nl/van-der-werf-stamboom

Een genealogische publicatie door Thom van der Werf met gegevens over onder andere de families Van der Werf, Hollander, Winter, Thomassen, Visser, Van der Werf Dzn., Bruin, Abbenes en Dekker.


Screenshot van website

Stamboom Van der Werf en vele vertakkingen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-werf-en-vele-vertakkingen

Een genealogische publicatie door Ies van der Werf met gegevens over onder andere de families Westerbeek, Scheffer, Van der Werf, Geers, Hylkema, Noorlander, De Wtte, Passchier en Bouterse.


Screenshot van website

Stamboom Van der Werff - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-werff

Een publicatie door Hans van der Werff met gegevens over oa. de families Bosma, Van der Werff, Boomsma, Kamstra, Van Zandbergen, De Vries, Hof, Dijkstra, Van der Weg en Bakker.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws