stamboomgids

Familienamen » W

Websites 351 - 360 van 762:

Stamboom Van der Werf - www.genealogieonline.nl/van-der-werf-stamboom

Een genealogische publicatie door Thom van der Werf met gegevens over onder andere de families Van der Werf, Hollander, Winter, Thomassen, Visser, Van der Werf Dzn., Bruin, Abbenes en Dekker.


Screenshot van website

Stamboom Van der Werf en vele vertakkingen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-werf-en-vele-vertakkingen

Een genealogische publicatie door Ies van der Werf met gegevens over onder andere de families Westerbeek, Scheffer, Van der Werf, Geers, Hylkema, Noorlander, De Wtte, Passchier en Bouterse.


Screenshot van website

Stamboom Van der Werff - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-werff

Een publicatie door Hans van der Werff met gegevens over oa. de families Bosma, Van der Werff, Boomsma, Kamstra, Van Zandbergen, De Vries, Hof, Dijkstra, Van der Weg en Bakker.


Screenshot van website

Stamboom Van der Werff / Kooistra - www.genealogieonline.nl/van-der-werff-stamboom

Een genealogische publicatie door Jaap van der Werff met gegevens over onder andere de families Van der Werff, Kooistra, Verloop, Taets van Amerongen, Van der Werf, Kempenaar, Terpstra, Tanja en Gosliga.


Screenshot van website

Stamboom Van der Wielen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wielen

Een publicatie door Karin Luijendijk-van der Wielen met gegevens over oa. de families Van der Wielen, Mittertreiner, Brinkman, Fens, Voorthuijzen, Waas, Braams, Van der Putten, Van Vliet en Dollee.


Screenshot van website

Stamboom Van der Wielen Appeltern - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wielen-appeltern

Een publicatie door A.H.M. van der Wielen met gegevens over oa. de families Van der Wielen, Janssen, Van Elk, Peters, Vermeulen, Jansen, Willems, Mooren, Van Dijk en Van den Heuvel.


Screenshot van website

Stamboom Van der Wijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wijk

Een publicatie door J. en H. van der Wijk met gegevens over oa. de families Zwemmer, Aalderink, Van Buuren, Groen, Scheepers, Van der Wijk, Scheepers(Schepers), Paap, Loos en Oosterbaan.


Screenshot van website

Stamboom Van der Wijk - Brouwer - Boontjes - Van der Werp - Voor de Wind - www.genealogieonline.nl/van-der-wijk-stamboom

Een publicatie door Maddie van der Wijk met gegevens over oa. de families Van der Wijk - Brouwer - Boontjes - Van der Werp - Voor de Wind


Screenshot van website

Stamboom Van der Wilden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wilden

Een publicatie door W.G. van der Wilden met gegevens over oa. de families Van der Wilden, Kapaan, Koster, Wijker, Bosman, Walle, Klinkenberg, Vos, Van Donk en Koomen.


Screenshot van website

Stamboom Van der Willige - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-willige

Een publicatie door Ronald van der Willige met gegevens over oa. de families Beuker, Nieuwland, Steensma, Visser, Souverein, De Vries, Lendemeijer, Van der Tol, Van der Willige en Hardenberg.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws