stamboomgids

Familienamen » W

Websites 371 - 380 van 748:

Stamboom van Weel, Den Bommel-Bussum - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-weel-den-bommel-bussum

Een publicatie door Maria Vos-Blekemolen met gegevens over oa. de families Van Weel, Krol, Vos, Kolff, Zaaijer, Mijs, Driendijk, Van Es, Horstman en De Graaff.


Screenshot van website

Stamboom Van Weerd-Boer - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-weerd-boer

Een publicatie door Tom van Weerd met gegevens over oa. de families Boer, Slot, Van Weerd, Van der Zanden, Van Weerdt, Rubingh, Smits, Veninga, Pronk en Knobel.


Screenshot van website

Stamboom Van Weering - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-weering

Een genealogische publicatie door Luppo van Weering met gegevens over onder andere de families Van Weering, Van Weerden, Van Wering, Tielman, Van Weringh, Van Weeren, Mulder, Middel en Huizing.


Screenshot van website

Stamboom Van Wees - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wees

Een publicatie door Ruud van Wees met gegevens over oa. de families Van Wees, Brederoe, Breed, Defourny, Dufournij, Jorna, Van der Laan (Laen), Langerak, en Tuin (Tuijn).


Screenshot van website

Stamboom Van Wel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wel

Een publicatie door Hans Castel met gegevens over oa. de families Van Wel, Van Dijk, Van Thiem, Van Weerdenburg, Van den Berg, Meijer, Willems, Claessen en Claessen.


Screenshot van website

Stamboom Van Welden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-welden

Een publicatie door Paul van Welden met gegevens over oa. de families Van Welden, Schrauwen, Verstraete, Van Reckem, Van den Bussche, De Laet, Engelbeen, Van der Sluys, Luca en Smeyers.


Screenshot van website

Stamboom Van Wely - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wely

Een publicatie door J.P. van Wely met gegevens over oa. de families Van Wely, Van Alphen, Hagedoorn, De Gruijter, Van Overeem, Van Welie, Van Alpen, Bosman, Jansen en Van Welij.


Screenshot van website

Stamboom van Wendy - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wendy

Een genealogische publicatie door Wendy met gegevens over onder andere de families Nijhuis, Diepeveen, Lensink, Grunder, Oude Groeniger, Louwerier, Hek, Brand en Venterink.


Screenshot van website

Stamboom Van Wesel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wesel

Een publicatie door Chris van Wesel met gegevens over oa. de families Van Wesel, Molenaer, Van Bavel, Scheurbiers, Lindersen, Nieulaet, Vergauwen, Pierssen, Uitdewilligen en Doggen.


Screenshot van website

Stamboom Van Westen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-westen

Een publicatie door Harry Lubberman met gegevens over oa. de families Van der Most, Van Os, Bouwhuis, Van Westen, Sellmeyer, Bakker, Steenhuis, Fritz, Nagengast en Wortelboer.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws