stamboomgids

Familienamen » W

Websites 371 - 380 van 744:

Stamboom Van Weering - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-weering

Een genealogische publicatie door Luppo van Weering met gegevens over onder andere de families Van Weering, Van Weerden, Van Wering, Tielman, Van Weringh, Van Weeren, Mulder, Middel en Huizing.


Screenshot van website

Stamboom Van Wees - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wees

Een publicatie door Ruud van Wees met gegevens over oa. de families Van Wees, Brederoe, Breed, Defourny, Dufournij, Jorna, Van der Laan (Laen), Langerak, en Tuin (Tuijn).


Screenshot van website

Stamboom Van Wel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wel

Een publicatie door Hans Castel met gegevens over oa. de families Van Wel, Van Dijk, Van Thiem, Van Weerdenburg, Van den Berg, Meijer, Willems, Claessen en Claessen.


Screenshot van website

Stamboom Van Welden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-welden

Een publicatie door Paul van Welden met gegevens over oa. de families Van Welden, Schrauwen, Verstraete, Van Reckem, Van den Bussche, De Laet, Engelbeen, Van der Sluys, Luca en Smeyers.


Screenshot van website

Stamboom Van Wely - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wely

Een publicatie door J.P. van Wely met gegevens over oa. de families Van Wely, Van Alphen, Hagedoorn, De Gruijter, Van Overeem, Van Welie, Van Alpen, Bosman, Jansen en Van Welij.


Screenshot van website

Stamboom Van Wesel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wesel

Een publicatie door Chris van Wesel met gegevens over oa. de families Van Wesel, Molenaer, Van Bavel, Scheurbiers, Lindersen, Nieulaet, Vergauwen, Pierssen, Uitdewilligen en Doggen.


Screenshot van website

Stamboom Van Westen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-westen

Een publicatie door Harry Lubberman met gegevens over oa. de families Van der Most, Van Os, Bouwhuis, Van Westen, Sellmeyer, Bakker, Steenhuis, Fritz, Nagengast en Wortelboer.


Screenshot van website

Stamboom Van Wieringen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wieringen

Een publicatie door G. van Wieringen met gegevens over oa. de families Van Wieringen, Luttik, Mol), Wiersma, Dubbeld, Paardekooper, Rijkes, Bruin, Aten en Noordbruis.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijk - www.genealogieonline.nl/van-wijk-stamboom

Een publicatie door H. Poelman met gegevens over oa. de families Van Wijk, De Vries, Veenstra, Hof, Van der Wal, Reinders, Kies, Van der Velde, De Boer en Kuipers.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijk - www.genealogieonline.nl/familie-van-wijk-stamboom

Een publicatie door Kees van Wijk met gegevens over oa. de families Van Wijk, Papendorp, Van Doorn, Schopenhouer, Van Rijn, Van der Heijden, Rietveld, Pijpers, Koper en Van Veen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws