stamboomgids

Familienamen » W

Websites 401 - 410 van 771:

Stamboom van Woerkens - www.zesstambomen.nl


Screenshot van website

Stamboom Van Woerkom - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-woerkom

Een publicatie door John van Woerkom met gegevens over oa. de families Van Woerkom, Bosman, De Koning, Wijzenbroek, Van Woerekom, Van der Vlies, Hoogendam, Pak, Van Nimweege en Mak.


Screenshot van website

Stamboom Van Woerkom (Schiedam) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-woerkom-schiedam

Een publicatie door John van Woerkom met gegevens over oa. de families Van Woerkom, Van Woerekom, Bosman, Van der Bent, De Koning, Horrmann, Baauw, Van Workum, Mak en Hoogendam.


Screenshot van website

Stamboom Van Woudenberg - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-woudenberg

Een publicatie door Jack van Woudenberg met gegevens over oa. de families Tharner, Van Woudenberg, Nieboer, Molenkamp, Kok, Hemerik, Muusse, Van Leeuwen, Kloppenburg en Agteresch.


Screenshot van website

Stamboom van Woudenberg(h) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-woudenberg-h

Een genealogische publicatie door Ron van Woudenberg met gegevens over onder andere de families Van Woudenberg, Winkel, Nagtegaal, Tollenaar, Reede, Van Ravenswaaij, Emans, De Graaf en De Clonie Maclennan.


Screenshot van website

Stamboom Vonberg/Snoeij - www.genealogieonline.nl/stamboom-winter

Een publicatie door Sandra Winter met gegevens over oa. de families Snoeij, Winter, Halff, Buquet, Van der Horst, Van den Wijngaarden, Van den Bergh, Goudriaan, Van Vlijmen en De Zanger.


Screenshot van website

Stamboom Waaijer - www.genealogieonline.nl/stamboom-waaijer

Een genealogische publicatie door Koos Waaijer met gegevens over onder andere de families Ilkenhans, Iliohan, Waaijer, Waker, Huygens, Ilckenhans, Teunis, Schilling en Beus.


Screenshot van website

Stamboom Waaksma - www.genealogieonline.nl/stamboom-waaksma

Een publicatie door Linda Edens-Waaksma met gegevens over oa. de families Waaksma, Smits, Braaksma, Van der Meulen, Piebes, Spandaw, Heeren, Bouma, Procee en Van Kuiken.


Screenshot van website

Stamboom Waaleboer - www.genealogieonline.nl/stamboom-waaleboer

Een publicatie door A. Waaleboer met gegevens over oa. de families Brown, Clark, Crosby, Goas, Waaleboer, De Gruijter, Randall, Ward, Langendoen en Cummings.


Screenshot van website

Stamboom Waals - www.genealogieonline.nl/stamboom-waals

Een publicatie door M. Waals met gegevens over oa. de families Van Sleeuwen, Veld, Beekmans, Lourenssen, Kuijpers, Adriaans, Verbossen, Strik, Van der Wielen en Van der Heijden.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws