stamboomgids

Familienamen » W

Websites 401 - 410 van 738:

Stamboom Wagenaar - www.genealogieonline.nl/wagenaar-stamboom

Een publicatie door W.A. Wagenaar met gegevens over oa. de families Wagenaar, Westera, Stegink, De Boer, Voorvelt, Huisman, Hartstra, Haverkamp, Van Poppel en Jans.


Screenshot van website

Stamboom Wagenknecht - www.genealogieonline.nl/stamboom-wagenknecht

Een publicatie door Henrie Wagenknecht met gegevens over oa. de families Wagenknecht, Cras, De Vries, De Knijp, Wagenknegt, Van Dort, Grieva, Wageknecht, Hehl en Van der Velde.


Screenshot van website

Stamboom Wagenvoord - www.genealogieonline.nl/stamboom_wagenvoord

Gegevens over oa. de families Wagenvoord, Scheffer, Hillebregt, Wagenvoort, Meershoek, Wagenvoorde, Bosch, Struikman, Bosman en Van Dijk.


Screenshot van website

Stamboom Waggeveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-waggeveld

Een publicatie door Geesje Geers-Bargboer met gegevens over oa. de families Waggeveld, Van Losser, Ten Berge, Nijland, Berendijk, Langenhof, Bokhorst, De Wilde, Hofman en Heuvelman.


Screenshot van website

Stamboom Wakkee - www.genealogieonline.nl/stamboom-wakkee

Een publicatie door Frans van den Bemd met gegevens over oa. de families Wakkee, Frenks, Schot, Wacke, Stelders, Sante, Pieterse, Van Dort, Touw en Van Snoekeveld.


Screenshot van website

Stamboom Walig - www.genealogieonline.nl/stamboom-walig

Een publicatie door J. Feuerstein met gegevens over oa. de families Walig, Smit, Honig, Keuken, De Rooij, Schaap, Van Eden, Zwaardemaker, Van Cantfort en Schoute.


Screenshot van website

Stamboom Walkate - www.genealogieonline.nl/stamboom-walkate

Een publicatie door Frank Walkate met gegevens over oa. de families Walkate, Goot, Van Der, Nijhof, Cate Hoedemaker, Ten, Stork, Smit, Marsch, Ter, Ankerman en Ankerman.


Screenshot van website

Stamboom Wallenburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-wallenburg

Een publicatie door W. Wallenburg met gegevens over oa. de families Wallenburg, De Graaf, Pijper, Van Dijk, Van Eck, Verdonk, Hovius, Vermeulen, Van Harreveld en Bakker.


Screenshot van website

Stamboom Wallis-Gillen - www.genealogieonline.nl/stamboom-wallis-gillen

Een publicatie door Maja Wallis met gegevens over oa. de families Koch, Walles, Gouw, De Ruijter, Plenter, Moonen, Den Daas, Schmitz, Marchand en Van Dijk.


Screenshot van website

Stamboom Walraven - www.genealogieonline.nl/stamboom-walraven

Een publicatie door P. Walraven met gegevens over oa. de families Walraven, De Visser, De Hamer, Mol, Flipse, De Leeuw, Onderdijk, Adriaanse, Carelse Van Hoek en Bareman.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws