stamboomgids

Familienamen » W

Websites 431 - 440 van 738:

Stamboom Weber - Hemeryck - www.genealogieonline.nl/stamboom-weber-hemeryck

Een publicatie door Chandler met gegevens over oa. de families Keersmaekers, Vangestel, Claes, Van Gestel, Steurs, Segers, Webers, Vangompel en Vangompel.


Screenshot van website

Stamboom Wedemeijer - www.genealogieonline.nl/stamboom-wedemeijer

Een publicatie door Harry Wedemeijer met gegevens over oa. de families Van Leeuwen, Wedemeijer, De Bas, Gijsberti Hodenpijl, Poldervaart, Van Laar, Van den Heuvel, De Haen, Den Haan en Wehmeyer.


Screenshot van website

Stamboom Weedage/Weeda - www.genealogieonline.nl/stamboom-weeda

Een genealogische publicatie door Maria de Pender met gegevens over onder andere de families Janna van de Noort, Heintje Weeda, Gerrit Weeda, Johanna Weedage, Lidia Weeda, Adriana Weedage, Arie Weedage en Elisabeth Weedage.


Screenshot van website

Stamboom Weekamp - www.genealogieonline.nl/stamboom-weekamp

Een genealogische publicatie door eroen weekamp met gegevens over onder andere de families Wehkamp, Weekamp, Van der Most, De Swijger, Pieper, Zevenbergen, Simon, Schlepers en Bültel (Bultel).


Screenshot van website

Stamboom Weemhoff-Kerpel - www.genealogieonline.nl/stamboom-weemhoff-kerpel

Een publicatie door Francijn Brouwer-Weemhoff met gegevens over oa. de families Weemhoff, Van Asperen, Kerpel, Van Dort, Goedhart, Genuït, Molenaar, Van Dongen, Van der Harst en Passchier.


Screenshot van website

Stamboom Weening - www.genealogieonline.nl/stamboom-weening

Een publicatie door Hans Weening met gegevens over o.a. de families Weening, Drent, Nienhuis en Grimmius. De nadruk ligt op stamboomgegevens in het oosten van Friesland.


Screenshot van website

Stamboom Weerman - www.genealogieonline.nl/stamboom-weerman

Een publicatie door Hendrik Willem Jonker met gegevens over oa. de families Weerman, Kootstra, Lanting, Snijders, Kuper, Kuipers, Jeurink, Boer, Alberts en Hemmen.


Screenshot van website

Stamboom Weggen - www.genealogieonline.nl/stamboom-weggen

Een publicatie door Michiel Weggen met gegevens over oa. de families Weggen, Ten Hoor, Koops, Guit, Van Wijk, Wisman, Heebers, De Vries, Mulder en Nijboer.


Screenshot van website

Stamboom Wegink - www.genealogieonline.nl/stamboom-wegink

Een publicatie door Gert-Jan Wegink met gegevens over oa. de families Wegink, Wesselink, Eltinck, Dalenoord, Leusink, Wegerink, Ras(S)che, Wiecherink, Twenhuijsen en Goorhuis.


Screenshot van website

Stamboom Weijer - www.genealogieonline.nl/stamboom-weijer

Een publicatie door H. Poelman met gegevens over oa. de families Weijer, Dermois, Veninga, Baas, Troost, De Boer, Van der Veen, Kremer ( Kreemer), Van der Laan en Dol.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws