stamboomgids

Familienamen » W

Websites 451 - 460 van 766:

Stamboom Weemhoff-Kerpel - www.genealogieonline.nl/stamboom-weemhoff-kerpel

Een publicatie door Francijn Brouwer-Weemhoff met gegevens over oa. de families Weemhoff, Van Asperen, Kerpel, Van Dort, Goedhart, Genuït, Molenaar, Van Dongen, Van der Harst en Passchier.


Screenshot van website

Stamboom Weening - www.genealogieonline.nl/stamboom-weening

Een publicatie door Hans Weening met gegevens over o.a. de families Weening, Drent, Nienhuis en Grimmius. De nadruk ligt op stamboomgegevens in het oosten van Friesland.


Screenshot van website

Stamboom Weerman - www.genealogieonline.nl/stamboom-weerman

Een publicatie door Hendrik Willem Jonker met gegevens over oa. de families Weerman, Kootstra, Lanting, Snijders, Kuper, Kuipers, Jeurink, Boer, Alberts en Hemmen.


Screenshot van website

Stamboom Weggen - www.genealogieonline.nl/stamboom-weggen

Een publicatie door Michiel Weggen met gegevens over oa. de families Weggen, Ten Hoor, Koops, Guit, Van Wijk, Wisman, Heebers, De Vries, Mulder en Nijboer.


Screenshot van website

Stamboom Wegink - www.genealogieonline.nl/stamboom-wegink

Een publicatie door Gert-Jan Wegink met gegevens over oa. de families Wegink, Wesselink, Eltinck, Dalenoord, Leusink, Wegerink, Ras(S)che, Wiecherink, Twenhuijsen en Goorhuis.


Screenshot van website

Stamboom Weijer - www.genealogieonline.nl/stamboom-weijer

Een publicatie door H. Poelman met gegevens over oa. de families Weijer, Dermois, Veninga, Baas, Troost, De Boer, Van der Veen, Kremer ( Kreemer), Van der Laan en Dol.


Screenshot van website

Stamboom Weijer - www.weijer.net

Stamboom Weijer


Screenshot van website

Stamboom Weijer - www.genealogieonline.nl/weijer-stamboom

Een genealogische publicatie door Gerard Frans Weijer met gegevens over onder andere de families Weijer, Löhr en Dekker.


Screenshot van website

Stamboom Weijerman - www.genealogieonline.nl/stamboom-weijerman

Een publicatie door Weijerman met gegevens over oa. de families Jarman, Weijerman, De Rome, Petraeus, Nagel, De Bourgogne, Van Saksen, De Bretagne, Van Henegouwen en Van Frankrijk.


Screenshot van website

Stamboom Weijermans - www.genealogieonline.nl/stamboom-weijermans

Een publicatie door Peter Kuipers met gegevens over oa. de families Weijermans, De Jonge, Wijngaard, Voerman, Van Vliet, Olidam, Steevens, Ruisendaal, Van Velthuijsen en Van der Graaf.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws