stamboomgids

Familienamen » W

Websites 421 - 430 van 765:

Stamboom Walig - www.genealogieonline.nl/stamboom-walig

Een publicatie door J. Feuerstein met gegevens over oa. de families Walig, Smit, Honig, Keuken, De Rooij, Schaap, Van Eden, Zwaardemaker, Van Cantfort en Schoute.


Screenshot van website

Stamboom Walkate - www.genealogieonline.nl/stamboom-walkate

Een publicatie door Frank Walkate met gegevens over oa. de families Walkate, Goot, Van Der, Nijhof, Cate Hoedemaker, Ten, Stork, Smit, Marsch, Ter, Ankerman en Ankerman.


Screenshot van website

Stamboom Wallenburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-wallenburg

Een publicatie door W. Wallenburg met gegevens over oa. de families Wallenburg, De Graaf, Pijper, Van Dijk, Van Eck, Verdonk, Hovius, Vermeulen, Van Harreveld en Bakker.


Screenshot van website

Stamboom Wallis-Gillen - www.genealogieonline.nl/stamboom-wallis-gillen

Een publicatie door Maja Wallis met gegevens over oa. de families Koch, Walles, Gouw, De Ruijter, Plenter, Moonen, Den Daas, Schmitz, Marchand en Van Dijk.


Screenshot van website

Stamboom Walraven - www.genealogieonline.nl/stamboom-walraven

Een publicatie door P. Walraven met gegevens over oa. de families Walraven, De Visser, De Hamer, Mol, Flipse, De Leeuw, Onderdijk, Adriaanse, Carelse Van Hoek en Bareman.


Screenshot van website

Stamboom Walraven, Swinkels, Coumans en vanEerd - www.genealogieonline.nl/stamboom-walraven-swinkels

Een publicatie door Andre Walraven met gegevens over oa. de families Walraven, Swinkels, Coumans, Snieders, Van Oorschot, Wilms, Van Eert, Van Eerd, Willms en Van Rooij.


Screenshot van website

Stamboom Walsmit - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-walsmit

Een publicatie door Erik Walsmit met gegevens over oa. de families Marischael, Walsmit, Lefebvre, Pol, Kropff, Hardy, Darras, Le Heup en Le Heup.


Screenshot van website

Stamboom Walsmit - www.genealogieonline.nl/stamboom-walsmit

Een publicatie door A. Walsmit met gegevens over oa. de families Walsmit, De Vos, Dirksen, Frijlink, Muntz, Leenart, Walsmit (Walsmid), Van Dijk, De Jonge en Draaijer.


Screenshot van website

Stamboom Want - www.genealogieonline.nl/stamboom-want

Een publicatie door K.J.A.M. Want met gegevens over oa. de families Want, Hoppenbrouwers, Poos, Koolen, Ackermans, Well, Wante, Rombouts, Reijns en Bijlmakers.


Screenshot van website

Stamboom Wanten Alken - www.genealogieonline.nl/stamboom-wanten-alken

Een publicatie door Jan Neelen met gegevens over oa. de families Wanten, Grammen, Grosemans, Stappers, Vangeel, Bamps, Maris, Franssens en Franssens.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws