stamboomgids

Familienamen » W

Websites 441 - 450 van 716:

Stamboom Weijzen - www.genealogieonline.nl/stamboom-weijzen

Een publicatie door Jan Weijzen met gegevens over oa. de families Simonis, Weijzen, Weijsen, Schrijen, Giesen, Hovens, Beurskens, Janssen, Hermans en Dohmen.

Screenshot van website

Stamboom Weimer - www.genealogieonline.nl/stamboom-weimer

Een publicatie door H. Weimer met gegevens over oa. de families Weimer, Gessel, Knollenburg, Plekkenpol, Stoel, Glazemaker, Sykora, Peet, Vlaskamp en Bossenbroek.

Screenshot van website

Stamboom Welle, Nederhorst den Berg - Kortenhoef - www.genealogieonline.nl/stamboom-welle

Een publicatie door Maria Vos-Blekemolen met gegevens over oa. de families Welle, Soddemann Genaamd Keute, Hageman, Jansen, Snoek, Stijvers, Koperdraad, Fontijn, Baalman en Van Rijnsoever.

Screenshot van website

Stamboom Weller - www.genealogieonline.nl/stamboom-weller

Een genealogische publicatie door Alex Asmund Weller met gegevens over onder andere de families Weller, Reef, Wunderlich, Nijholt, De Boer, De Roo, Herold, Suzali en Muller.

Screenshot van website

Stamboom Welling - www.genealogieonline.nl/stamboom_welling

Gegevens over oa. de families Welling, Koenen, Hendriks, Feer, Renes, Van Mierlo, Bilders, Van Kesteren, Van der Maath en Hagen.

Screenshot van website

Stamboom Welman - www.genealogieonline.nl/stamboom-welman

Een publicatie door P. Moree met gegevens over oa. de families Moree, Welman, Van Saus, Jans, Veldhoen, Goedel, Van Marion, Dul, De Pijper en Gottschall.

Screenshot van website

Stamboom Welters - www.genealogieonline.nl/stamboom-welters

Een publicatie door Fons Welters met gegevens over oa. de families Welters, Leeuwenburgh, Tom, Leeuwenburg, Van Engelen, Van Bemmelen, De Bie, De Jong, De Zwart en Van der Ploeg.

Screenshot van website

Stamboom Wenmakers - www.genealogieonline.nl/stamboom-wenmakers

Een genealogische publicatie door Wilma Jansen met gegevens over onder andere de families Wenmakers, Wenmekers, Wessel, Wennmecker, Wenmeekers, Kuijpers, Dorpmans, Vosberge en Wennmecher.

Screenshot van website

Stamboom Wennekers - www.genealogieonline.nl/stamboom-wennekers

Een publicatie door Frans van den Bemd met gegevens over oa. de families Van der Zalm, Wennekers, Buijs, Doggen, Van der Zijde, Van Leeuwen, Van Schie, Biegstraten, Van der Leest en Loomans.

Screenshot van website

Stamboom Wenniger - www.genealogieonline.nl/stamboom-wenniger

Een genealogische publicatie door Irma Wenniger met gegevens over onder andere de families Salverda, Wenniger, Visser, Brouwer, De Vries, Van Beest, Van der Veen, Meyer en Van Eck.

Screenshot van websiteGenealogie nieuws