stamboomgids

Familienamen » W

Websites 471 - 480 van 744:

Stamboom Werkman-Schoolderman - www.genealogieonline.nl/stamboom-werkman-schoolderman

Een publicatie door Dick Werkman met gegevens over oa. de families Buitenhuis, Zaal, Ten Cate, Van den Belt, Ten Kate, Van den Beld, Ten Cate Ov, Ten Cate Gr, Van Zandwijk en Van de Kraats.


Screenshot van website

Stamboom Wernke - www.genealogieonline.nl/stamboom-wernke

Een genealogische publicatie door Andy Wernke met gegevens over onder andere de families Grund, Wernke, Hugens, Nederhoff, Klein, Lobensteijn, Hazenberg, Weijgertze en Sietsema.


Screenshot van website

Stamboom Wessel - www.genealogieonline.nl/wessel-stamboom

Een publicatie door John Wessel met gegevens over oa. de families Wessel, Bakker, Niendiek, Turien, Lohuis, Prinsen, Overberg, Genegel, Van Ommen en Landmeiers.


Screenshot van website

Stamboom Wessel Tool - www.genealogieonline.nl/stamboom-wessel-tool

Een genealogische publicatie door Ton Tool met gegevens over onder andere de families Tool, Frohn, Groot, Amelse, Bakker, V Velzen, Van de Berg, Van der Meer en Boots.


Screenshot van website

Stamboom Wesseling - www.genealogieonline.nl/stamboom-wesseling

Een genealogische publicatie door D. Wesseling met gegevens over onder andere de families Wesseling, Belmer, Van Hemert, Wessling, De Kloet, Kam, Spoelder, Ha?feld en Van den Hooven.


Screenshot van website

Stamboom Wesselink - www.genealogieonline.nl/stamboom-wesselink

Een publicatie door J. Wensink met gegevens over oa. de families Wesselink, Boogaard, Van Vliet, De Klerk, Potma, Hartman, Lasschuit, Wesseling, Nieman en Wensink.


Screenshot van website

Stamboom Wesselink - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-wesselink

Een genealogische publicatie door Josien Wesselink met gegevens over onder andere de families Kiebert, Lindeboom, Van Emmerik, Wesselink, Van den Berg, Rijkenberg, Van Lierop, Te Kronnie en Roemer.


Screenshot van website

Stamboom Wesselink uit Haarlem - www.genealogieonline.nl/stamboom-wesselink-uit-haarlem

Een genealogische publicatie door Elly Wesselink met gegevens over oa. de families Boven, Wesselink, De Graaf, Van Balen, Revers, Heikema, De Graaff, Krijgsman en Krijgsman.


Screenshot van website

Stamboom Wesselink uit Vorden - www.genealogieonline.nl/stamboom-wesselink-uit-vorden

Een genealogische publicatie door Tineke Wesselink met gegevens over onder andere de families Wesselink, Pijnenborg, Van Ravenzwaaij, Tholenaar, Schipper, Kleine Wesselink, Groot Wesselink, Kerkmeijer en Zweedijk.


Screenshot van website

Stamboom Wesselman - www.genealogieonline.nl/stamboom-wesselman

Een publicatie door J. Wesselman met gegevens over oa. de families Wesselman, Van der Meer, Koek, Van Bemmelen, Bogman, Klein, Bakker, Deele, Bouwmeester en Fransen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws