stamboomgids

Familienamen » W

Websites 471 - 480 van 768:

Stamboom Weller - www.genealogieonline.nl/stamboom-weller

Een genealogische publicatie door Alex Asmund Weller met gegevens over onder andere de families Weller, Reef, Wunderlich, Nijholt, De Boer, De Roo, Herold, Suzali en Muller.


Screenshot van website

Stamboom Welling - www.genealogieonline.nl/stamboom_welling

Gegevens over oa. de families Welling, Koenen, Hendriks, Feer, Renes, Van Mierlo, Bilders, Van Kesteren, Van der Maath en Hagen.


Screenshot van website

Stamboom Welman - www.genealogieonline.nl/stamboom-welman

Een publicatie door P. Moree met gegevens over oa. de families Moree, Welman, Van Saus, Jans, Veldhoen, Goedel, Van Marion, Dul, De Pijper en Gottschall.


Screenshot van website

Stamboom Welters - www.genealogieonline.nl/stamboom-welters

Een publicatie door Fons Welters met gegevens over oa. de families Welters, Leeuwenburgh, Tom, Leeuwenburg, Van Engelen, Van Bemmelen, De Bie, De Jong, De Zwart en Van der Ploeg.


Screenshot van website

Stamboom Wenmakers - www.genealogieonline.nl/stamboom-wenmakers

Een genealogische publicatie door Wilma Jansen met gegevens over onder andere de families Wenmakers, Wenmekers, Wessel, Wennmecker, Wenmeekers, Kuijpers, Dorpmans, Vosberge en Wennmecher.


Screenshot van website

Stamboom Wennekers - www.genealogieonline.nl/stamboom-wennekers

Een publicatie door Frans van den Bemd met gegevens over oa. de families Van der Zalm, Wennekers, Buijs, Doggen, Van der Zijde, Van Leeuwen, Van Schie, Biegstraten, Van der Leest en Loomans.


Screenshot van website

Stamboom Wennekes - Van Hooijdonk - www.genealogieonline.nl/stamboom-wennekes-van-hooijdonk

Een genealogische publicatie door Rolf Wennekes met gegevens over onder andere de families Brocken, Wennekes, Van Hooijdonk, Swinkels, Peperzak, Libeton, Leenheer, Jacobs en Gerritsen.


Screenshot van website

Stamboom Wenniger - www.genealogieonline.nl/stamboom-wenniger

Een genealogische publicatie door Irma Wenniger met gegevens over onder andere de families Salverda, Wenniger, Visser, Brouwer, De Vries, Van Beest, Van der Veen, Meyer en Van Eck.


Screenshot van website

Stamboom Wennink - www.genealogieonline.nl/stamboom-wennink

Een publicatie door J.H. Vroom met gegevens over oa. de families Wennink, Dalenoord, Heutink, Schurink, Geerdink, Wargerink, Schele, Voogd, Lippinkhof en Walhof.


Screenshot van website

Stamboom Wens-Vanderkimpen - www.genealogieonline.nl/stamboom-wens-vanderkimpen

Een publicatie door Cedric Wens met gegevens over oa. de families Vanderkimpen, Duhaut, Duwaut, Verkimpen, Vandenbroucke, Verkempen, Van Oppens, Van Obost, Taintenier en Van der Kimpen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws